Zaten Savaşçımın itemleri çalındı Bende bu nedenle 48 lvl olan beta karakterime(xXKıLıÇUsTaSıXx) geçtim onu kasacağım ve bundan sonra hep onla olacağım.Sarılarınsülo adlı savaşçım ise büyücü süloya devretmiş bulunuyorum.Artık karışıklık çıkmasını istemiyorum.Benle onu çok karıştırdılar Yapmadığım şeyler yüzünden suçlandım.Artık ben yenilmez olan Sülo
Sarılarınsülo Hakkında...
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sarılarınsülo Hakkında...
Bildiğiniz gibi ben Okan yani savaşçı olan Sarılarınsülo karakterinin sahibiyim.Birde Fatih arkadaşımız var yani Büyücü olan Sarilarinsulo nun sahibi.Son zamanlarda istemediğim olaylar oldu karakterlerim çalındı küfürle suçlandım vb.
Zaten Savaşçımın itemleri çalındı Bende bu nedenle 48 lvl olan beta karakterime(xXKıLıÇUsTaSıXx) geçtim onu kasacağım ve bundan sonra hep onla olacağım.Sarılarınsülo adlı savaşçım ise büyücü süloya devretmiş bulunuyorum.Artık karışıklık çıkmasını istemiyorum.Benle onu çok karıştırdılar Yapmadığım şeyler yüzünden suçlandım.Artık ben yenilmez olan Sülo
xXKıLıÇUsTaSıXx adlı karakterde olacağım...
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Re: Sarılarınsülo Hakkında...
hayıRLısı oLsun kaRdesım...
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*
| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

İsim herşeyden önemlidir
Sarılarınsülo birkere tanıdık yenilmez olan okan süloydu Simdi kılıç ustası mı onu zaman gösterece h.olması temennisiyle
Sarılarınsülo birkere tanıdık yenilmez olan okan süloydu Simdi kılıç ustası mı onu zaman gösterece h.olması temennisiyle
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Valla bu oyunda isim diye nam diye bişey zaten yok.Tabii bu benim düşüncem.Çünkü ben Sarılarınsülo ile o kadar vs yaptım.Nerdeyse sunucudaki tüm savaşçıları elimden geçirdm.Kimseye yenilmedim.Ama Foruma En güçlü savaşçı diye konu açıldığında yine herkes kendi tanıdığını yazıyor.He vs isteyen varsa bundan sonra yine kendimi Sülo da gösterdiğim gibi göstereceğime emin olabilirsiniz 
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
Şu oyunda bu zamana kadaR göRdüğüm işini iyi biLen iyi yapan en iyi Savaşçı kuLLanan Okan'dır .. Hepsinden önce çok iyi bir dost,kaRdeş,yaRdm seveR, oRtam adamı ... heR şey okan kaRdesımzde
Savaşçısı bosaLtLması haLnde tekRaRdan kısa suRede bu duRma getRdı tekRaRdan ktLuyoRm onu
Lilreb
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Sağol Çağatay teşekkürler.Sizler olmasanız düzeltemezdim durumu 
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Okan senin kaderinde aynı benimki gibi, okurken sanki kendi başıma gelenleri okuyodumsokan28 yazdı:Bildiğiniz gibi ben Okan yani savaşçı olan Sarılarınsülo karakterinin sahibiyim.Birde Fatih arkadaşımız var yani Büyücü olan Sarilarinsulo nun sahibi.Son zamanlarda istemediğim olaylar oldu karakterlerim çalındı küfürle suçlandım vb.
Zaten Savaşçımın itemleri çalındı Bende bu nedenle 48 lvl olan beta karakterime(xXKıLıÇUsTaSıXx) geçtim onu kasacağım ve bundan sonra hep onla olacağım.Sarılarınsülo adlı savaşçım ise büyücü süloya devretmiş bulunuyorum.Artık karışıklık çıkmasını istemiyorum.Benle onu çok karıştırdılar Yapmadığım şeyler yüzünden suçlandım.Artık ben yenilmez olan SüloxXKıLıÇUsTaSıXx adlı karakterde olacağım...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Neyse Ney Okannn SNle bnnn oyunda birmize en kıl olanlardandık bi kardeş olduk bi dövüşdükk nEYse neyyy bİ OYUN için bukadr dövüşe degmezmşiz Hakkını Helal et Bn (hKAn)
- Karadenizli28
- Salgın Koruyucusu
DurDuramazsın Vakti qiderLer Yer aLtına uLa oKan demedim mi sana binme eşşeğin sırtınaa
Karadenizli ; kızgun(cemaL'in charını attım kendi adresime
:D
Karadenizli ; kızgun(cemaL'in charını attım kendi adresime