İnsanlar mutaassıptır, öyle ki bugün ülkemizin mevcut şartlar içerisinde yaşadığı sorunlar aşikardır. Bağnaz düşüncelerin hakim olduğu bir ortamda insanlara neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu göstermenin ne kadar yararı olur, doğrusu bilinmez.
İşte, mevcut platform içerisinde yer alan Arz-Lodos klanı arasındaki mücadele de rekabetten öte bir şey. Her alanda bizleri birbirimize kırdıran saplantı haline getirdiğimiz fanatik düşünceler..
Vurdumduymaz , kullanıcıların isteklerinden ırak ve tenkitlere açık olmayan yönetim anlayışının hakim olduğu sistemin küçük bir taşı olarak, her ne kadar eskilere dayanmasa bile tanışıklığımız artık birlikteliğimizin sonuna geldiğine inanıyorum.
Sahip olduğum her ne varsa, üzerine düşündüğümüz kişilere hediye etmeyi diliyoruz.
Şunu belirtmek isterim ;
Ne kadar zor şartlar altında emek verip, muazzam bir çabayla üretim yapan arkadaşların, bir tık ile sahip oldukları birçok değeri kaybetmesi ve yönetim ekibinin yaşanan talihsiz olaylarda mağdur kişilere yardımcı olmaması, insana derinden teessür vermektedir.
Hırsızların, uğursuzların aklandığı bir dönemde ; yönetimin sessiz kalması, anormal bir hadise olmasa gerek. Bu devran böyle gelmiş, yinede böyle gitmemesini ümit ediyorum.
Saygılarımla.
Bağnazlık ve SON
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Bağnazlık ve SON
Ağlayacam.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ağladım.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Mevcut olan bu düşünce yönetim tarafından ne kadar aşikar olsa da çözümlemeye odaklı hiç bir düşünce yer almıyor malesef.
Belli statüde devam ederken hiç bir yenilik fikrini ortaya atmamaları düz bir yapıda ilerlemeleri 1 adım önde yer alma düşüncesizliği bunun göstergesi.
Yaşanılan her sıkıntıya belli bir yazı halinde bırakıp olanları bertaraf etmeleri dur demekten kaçınmaları nereye kadar devam edecek belirsiz.
İlerleyen günlerde sıkça yaşanan sorunlara ne türlü bir önlem alacakları ironi.
Oyuncuları hırs bürümüşken çeşitli kılıflarda çeşitli en iyi olma çabası içindeyken ne denli bir yapının temelleri atılacak ve buna karşılık ne denli önlemler alınacak veyahut alınacak mı? Belirsiz...
Elden bir şey gelmez...
Belli statüde devam ederken hiç bir yenilik fikrini ortaya atmamaları düz bir yapıda ilerlemeleri 1 adım önde yer alma düşüncesizliği bunun göstergesi.
Yaşanılan her sıkıntıya belli bir yazı halinde bırakıp olanları bertaraf etmeleri dur demekten kaçınmaları nereye kadar devam edecek belirsiz.
Oyuncuları hırs bürümüşken çeşitli kılıflarda çeşitli en iyi olma çabası içindeyken ne denli bir yapının temelleri atılacak ve buna karşılık ne denli önlemler alınacak veyahut alınacak mı? Belirsiz...
Elden bir şey gelmez...
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
vahdet yazdı:Ağlayacam.
Ne diyeceğimi pek bilemiyorum. Papağanda konuşmayı biliyor ama sonuçta oda bir hayvanvahdet yazdı:Ağlayacam.
Bana kalırsa onlar bu zihniyet ile çay ocağına ocakçı dahi almazlarReHaBeT yazdı:Mevcut olan bu düşünce yönetim tarafından ne kadar aşikar olsa da çözümlemeye odaklı hiç bir düşünce yer almıyor malesef.
Elden bir şey gelmez...
Aslında söylenebilecek pek fazla şey yok. Oyunda tılsımları dağıttığını biliyorum. Belki çılgınca gelebilir. Lakin, insanlığın özünde yatan değerleri anlayamayan insan kılığına bürünmüşler de varEsTHeR yazdı:İnsanlar mutaassıptır, öyle ki bugün ülkemizin mevcut şartlar içerisinde yaşadığı sorunlar aşikardır. Bağnaz düşüncelerin hakim olduğu bir ortamda insanlara neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu göstermenin ne kadar yararı olur, doğrusu bilinmez.
İşte, mevcut platform içerisinde yer alan Arz-Lodos klanı arasındaki mücadele de rekabetten öte bir şey. Her alanda bizleri birbirimize kırdıran saplantı haline getirdiğimiz fanatik düşünceler..
Vurdumduymaz , kullanıcıların isteklerinden ırak ve tenkitlere açık olmayan yönetim anlayışının hakim olduğu sistemin küçük bir taşı olarak, her ne kadar eskilere dayanmasa bile tanışıklığımız artık birlikteliğimizin sonuna geldiğine inanıyorum.
Sahip olduğum her ne varsa, üzerine düşündüğümüz kişilere hediye etmeyi diliyoruz.
Şunu belirtmek isterim ;
Ne kadar zor şartlar altında emek verip, muazzam bir çabayla üretim yapan arkadaşların, bir tık ile sahip oldukları birçok değeri kaybetmesi ve yönetim ekibinin yaşanan talihsiz olaylarda mağdur kişilere yardımcı olmaması, insana derinden teessür vermektedir.
Hırsızların, uğursuzların aklandığı bir dönemde ; yönetimin sessiz kalması, anormal bir hadise olmasa gerek. Bu devran böyle gelmiş, yinede böyle gitmemesini ümit ediyorum.
Saygılarımla.
İçin rahat olsun. En iyisini yaptın
X
Mini Mani Mone Poooo
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ehehehe benim yerime de vahdet'i alıntılamış.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Üstüne alınıyorsun yanimobilsorun yazdı:Ehehehe benim yerime de vahdet'i alıntılamış.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Salak sacma yorumlar var ya. Kaç yaşındasınız siz la ? Ergen gibi mesajlar atılmış. Parazitler oratada cirit atıyor ASSDA xD
Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın zaten daha bir kod bile yazamayan developer var.
Hayırlısı olsun, hayatında başarılar dilerim.
Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın zaten daha bir kod bile yazamayan developer var.
Hayırlısı olsun, hayatında başarılar dilerim.
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: We Are The Best
Ben veda etmeyi pek beceremem.
Duygularımı da pek açığa vuramam zaten, hele bu veda çok daha zor geliyor.
Sizin Gibi Dostları kaybettikçe, Benimde Gitmem Gerekiyor Diye Düşünüyorum.
Oyun Bitmiş Durumda olsada bu dostlukları özlemle arıyorum.
Binlerce Kişi tanıdım Bu oyunda Yeni Tanışmış olsak bile ilk başta Altın harflerle yazılı adın :idea:
Neyse. Uzatmıyacağım Veda etmeyi becerememde Zaten İlk başta demiştim
Unutturma Kendini Bir Telefon Kadar Yakınındayım
Sağlıcakla...
Duygularımı da pek açığa vuramam zaten, hele bu veda çok daha zor geliyor.
Sizin Gibi Dostları kaybettikçe, Benimde Gitmem Gerekiyor Diye Düşünüyorum.
Oyun Bitmiş Durumda olsada bu dostlukları özlemle arıyorum.
Binlerce Kişi tanıdım Bu oyunda Yeni Tanışmış olsak bile ilk başta Altın harflerle yazılı adın :idea:
Neyse. Uzatmıyacağım Veda etmeyi becerememde Zaten İlk başta demiştim
Unutturma Kendini Bir Telefon Kadar Yakınındayım
Sağlıcakla...