Etkinlikte verilen ödüller Hk.
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Etkinlikte verilen ödüller Hk.
Yaa bir etkinlik yapıyorsunuz , iyi güzel de verilen ödül nedir? Bir tane Peptit Kolorotoksin veriyorsunuz. Bana düşünce çöpe attığım meteryali siz ödül olarak veriyorsunuz. Bu ne cimrilik? Ya da sancak savaşı etkinliği oluyor kazananlara 1 Xenotim veriyorsunuz. Hakaret gibi.. Benim kasamda 300 tane Xenotim var zaten. Olmayan , slotlardan düşmeyen şeyler hediye edin ki etkinliklerin bi zevki olsun. İşe yaramasa da hatıra olarak saklayabileceğimiz , NPC ' lerden alınmayan , slotlardan düşmeyen meteryal , eşya hediye edilmesini istiyoruz. 

Yeni forum hesabım : XXX

- kordugum
- Demirci Çırağı 
- Sunucu: Eminönü
Re: Etkinlikte verilen ödüller Hk.
Merhabalar,
Şuan için böyle bir çalışma düşünülmemektedir.
İyi günler.

Şuan için böyle bir çalışma düşünülmemektedir.
İyi günler.
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı 
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Şu sıralar beyazköşkte büyücü kasıyorum diğer karakterler tılsımlar meranda kaldığından 36 levelde tıkıldım kaldım günde 4-5 saat slot keserken banada yardımcı olursan sevinirimpsyDUCK yazdı:sınıftada eksiksiz karakterleri olan , bütün şaheser silahlarını parlatacan , her sınıftan 4 ' er 5 ' er ( 3. derece ) tılsım üreten , günde 4-5 saat Tangriss'te boş boş durup slot kesmekten darlanan ve yine her gün saatlerce meteorda savaşmaktan sıkılan bir oyuncu ne yapabilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.

- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı 
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Anket bölümündeki oylamalara katılırsanız istediğiniz materyalleri kendiniz belirleyebilirsiniz. 
İyi forumlar

İyi forumlar
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Merhaba,
Ödüller uzun incelemeler sonrası en uygun şekilde belirlenmektedir.
İyi Günler.

Ödüller uzun incelemeler sonrası en uygun şekilde belirlenmektedir.
İyi Günler.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Siz yönetimin 2 kod yazdığına şükredin birde gelmiş farklı ödüller istiyorsunuz   

WesTSooN

Hangi ödülü koyacaklarını sana sorsunlar o zaman. Benim kasamda 300 tane xenotim (sözde) var demişsin ama herkeste var mı acaba kendi çıkarını düşündüğünü bu kadar belli etme  

Bildiğim kadarıyla da çoğunlukta Düello'da Xenotim ödülü oluyor, Sancak Savaşı'nda şuana kadar görmedim verildiğini.

Bildiğim kadarıyla da çoğunlukta Düello'da Xenotim ödülü oluyor, Sancak Savaşı'nda şuana kadar görmedim verildiğini.
Bad Sector
Teşkilat&Meran

- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı 
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
tedashii yazdı:Bence oyuna yeni eklenti paketi getirip bize açıklama yapmayı onlarda çok istiyor. Bu konuda şu an sessiz olmalarını düşünün. Bu kadar tepki varken neden kimse bir açıklama yapmıyor ? Çünkü yeni bölge zaten hazır sayılır. Sadece biraz daha zaman gerekiyor. İlk başlarda bende yönetimi kınıyordum fakat ileride onlara söylediğimiz laflar için pişman olacağımızı düşünüyorum.masivaa yazdı: Yok bence tamamen oyundan ümitlerini kestiler geliştirmek gibi bir niyetleri yok.
:arrow:tedashii yazdı:Siz yönetimin 2 kod yazdığına şükredin birde gelmiş farklı ödüller istiyorsunuz
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.

- kordugum
- Demirci Çırağı 
- Sunucu: Eminönü
geh kuçu kuçuEnchanter yazdı:Hangi ödülü koyacaklarını sana sorsunlar o zaman. Benim kasamda 300 tane xenotim (sözde) var demişsin ama herkeste var mı acaba kendi çıkarını düşündüğünü bu kadar belli etme
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı 
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyundan biraz anlayan , boş boş dolaşmayan ve 6 ay gibi bi süre bu oyunu oynayan herkes günde en az 3 xeno düşürebilir. İsteyipte bunu yapamayan adam bence boşuna oyuna giripte kalabalık yapmasın :mrgreen: Xenotimin yine bi piyasası var 3-4m arasına satılıyor hadi onu anlarımda peptit kolorotoksin nedir yaa. 100bin'den bile satılamayan bi meteryali ödül olarak koymuşlar kayıp çocuk etkinliğine.. Sonrada KAYIP ÇOCUĞU BULAN OLMADI . diyorlar. Ben kayıp çocuğu görsemde ekran fotosu alıp forumda paylaşmam . Ne yapayım peptit kolorotoksini. Zaten yöneticiler oyunla alakalı olsalar işe yaramayan bir meteryal olduğunu anlarlardı.Enchanter yazdı:Hangi ödülü koyacaklarını sana sorsunlar o zaman. Benim kasamda 300 tane xenotim (sözde) var demişsin ama herkeste var mı acaba kendi çıkarını düşündüğünü bu kadar belli etme
Yeni forum hesabım : XXX