Azrail bzm oyuncunun canını almak içn gelir ve bzm çocuk azraili görür görmez
Oyuncu:OOOOO kimler gelmiş hoş geldin Azrail gel abi grup kurduk gümüş akrep kesioz sn de gel merak etme grubu kuran bnm kanka seni de alır.
Azrail: Lan hala mı oynuon şu oyunu
Oyuncu: Evt oynuom bişey mi var sn de oynuosun
Party Lideri: Bu ne lan böle bi klan karası kasmış siyah pelerin almış aklı sıra bize hava atcak olm sn GMgörünme yazık olur charına. Bn seni gruba alamam ya gm
benide banlarsa senle aynı gruptayım diye
Azrail: Gm kim be gözükmesin o bnm gözüme
Oyuncu: Abi sn Gme tek geçersin dimi lvl kaç oldun görmeyeli gel bi vsatak bu elindeki adıne çok deişik parlıo da
Azrail: (çocukların sölediklerini duyunca onlara kapılır ve)GM kimmiş be ona orağımın siz kafa koparanmı diyosunuz işte onun ucu deyse yeter anında öldürürüm
Oyuncu:sn be bizm kafada oldun çıktın iyiki gelmişsin he 8. adama ihtiacımız vardı.
LİDer:Ya bn tereddütlüyüm ama alıcam seni abi ii lvl vardır sende ne görevi var yardım edermisn şifacımısın savaşcımı??
Azrail: (artık uyanır ve yine nie geldiini açıklar biraz sinirlidr) LAAAANNNNNNN susun be 2 dk bni de delirtçeksiniz bn ne diorum ya. Bak çocuum bn senin canını almaya geldm şimdi sus ve son duanı et kafa koparanımı uff ne kafa koparanı orağımı kafana koyarken gözlerin kapalı olsun
BİRDEN AZRAİL ORTADAN KAYBOLUR VE ÇOCUK NEŞE İÇİNDE
: OLEEEEYYYY duam kabul oldu der
Lider: Ne dua etmiştin
Oyuncu: İnşallah GM onu banlar demiştim duam kabul oldu.
BİKAÇ SANİYE SONRA ÜSTTEYAZI GEÇER.
Duyuru:Azrail banlandı. İkvde asla girilemicek bir şekle girmiş olan charı banlamak zorunda kaldm. Eer bu bi programsa bundan sonra kullanan herkes ama herkes banlacaktır.
Oyuncu daha tam sevinemeden Azrail yanına gelir bi saniye işm var şu GMi bi hallediyim gelicem der.
Çok geçmeden bir yazı daha geçer.
Duyuru: Gm banlandı ve öldürüldü. Sebebi: bnm işime engel olması ii oyunlar bu oyun hepinizi yemiş bitirmiş AZRAİL…
Oyuncu: Hahaaa baksana olm bizm adam Gmi kesmiş ve banlamış o nası ban atıo geçici GM falan mı acaba.
Azrail: Sıra sende …..(lafı kesilir)
Oyuncu:Waaaayy abilerin abisi en baba loncan en baba üyesi GMi yatırdın he GM i yatırınca kaç kp verdi gerçi senin kp sorunun yoktur günde 1000 adam kesiom demiştin önceden. Kaç para düştü GMden çok para geldimi 900m falan
Azrail: benim işim çıktı lan bidakine öldürecem seni :cursing:
İkv oyuncusu ve azrail
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İkv oyuncusu ve azrail
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: İkv oyuncusu ve azrail
Bune Şimdi Recep İvediğin Ağustos Böceğiyle Karınca Hikayesi Bile Daha Güzel xD
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
xD bilmem zaten alıntı yha eski forumdan gafinledim
)
- yemiscikcik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
En gıcık olduğum sözlerden biride partydir git başka oyunlarda de burda niye grup demiyosunuz kardeşim Allah Allah
yok Azrail gelmişte işi çıkmışta gm oyundan atmışta azrail gelip gm yi kesmişte ve ayrıca lan lı manlı konuşturmuşsunuz Azrail'i belkide günaha giriyosunuz böyle saçma şeylere önemli bir meleği katıyosunuz bu dediklerim bu saçma hikayeyi yazan kişiyedir.
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bu hikayeyi ben yazmamıstım Eski Forumda GeziniyoRdum..Bu konuyu gördüm ve koymak istedim
Bİliyorum eski forumdada okumuştum saçma saçma hikaye 
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
-
- Cin Avcısı
xD bilmem zaten alıntı yha eski forumdan gafinledim )
Boş boş seyler kopyalama suraya Ahmet işin gücün oyun Gırgırcılık