LatveriA oyuncularımı kayırıyorsunuz artık

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
hiperbol
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

LatveriA oyuncularımı kayırıyorsunuz artık

Mesaj gönderen hiperbol »

hocam sürekli açtığım konuyu kaldırıyorsun yalavu123 denen arkadaş ... zar dolandırıcısıdır yazmış onunkini kaldırmıyorsunuz ben teşkilat halkına yazıyorum hiç bir hakaret içermeyen konu açıp adam ws de yenilince parayı vermıyor diyorum kaldırıyorsun nerde adelet artık yeter ben konuyu açmaktan bıktım oyun zaten bitmiş kullanıcı sayısı az bari forumda rahat bırakın oyun hırsız kaynıyo hiç bişey yapmıyorsunuz oyuncular ne yapsın adamlar hırsızlık yapıyor foruma atıyoruz eğer foruma attırmıycaksanız oyuna gelin derdimize çare bulun günde kaç tane hırsızlık oluyor
lütfen artık dediklerimin dikkate alınıp konumun kaldırılmamasını rica ediyorum saygılar.
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: LatveriA oyuncularımı kayırıyorsunuz artık

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Forum mecrasında hırsızlık, dolandırıcılık gibi konulara izin verilmemesinin sebebi; bu platformda olası tartışmaların önüne geçmek içindir. Bahsettiğiniz gibi kişiye/kişilere göre moderasyon uygulanmamaktadır, adı geçen kullanıcının konusu zaten kaldırılmış bulunulmaktadır. Yaşanılan olaydan dolayı öfkenizi, üzüntünüzü anlıyor ve sizin yaşadığınız olayı başka oyuncuların yaşamaması niyetiyle böyle bir paylaşımda bulunduğunuzu biliyoruz. Fakat adı geçen şahsın da konuyu görüp olayı tartışma boyutuna çevirmesi elbette sizin için de hoş olmayacaktır, konuları bu sebeple kaldırdığımızı anlamanızı ümit ediyoruz. Yine de açtığınız konuda hırsızlık gibi bir itham bulunmadığı için durmasında bir sakınca görmüyor, fakat konunun ilerleyen zamanlarda tartışmaya dönerse moderasyona uğracağını bilmenizi istiyoruz.

Saygılarımla, iyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön