[youtube]http://youtu.be/6CsfRtVR4Zc[/youtube]
İKV SOSYAL DENEY 2 ( BEYAZKÖŞK )
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İKV SOSYAL DENEY 2 ( BEYAZKÖŞK )
Evet arkadaşlar SOSYAL DENEY serimize devam ediyoruz. Şimdi de yine Beyaz Köşk sunucusunda 20 arkadaşımıza " 2 dakika aktarım yapabilir miyiz? Diğer hesap hemen burada " dedik ve 500 Bin - 1 Milyon ve 2 milyon gibi paralar verdik aktarım için. Sadece 3 kişi yardımcı oldu. Teşekkürlerimi buradan iletiyorum her birine. 2 kişi ise " Tabii ki kardeşim " diye cevap verip parayı aldıktan sonra "ne parası? " ayağına yattılar. Her şey videoda var. İsimlerini yazmıyorum. Bu SOSYAL deneyin maliyeti 3 milyon oldu .
eğer talep olursa serinin 3. videosunu çekeceğim . Hırsızları 5.05 ve 7.49 ' dakikalardan itibaren izleyebilirsiniz. İsimlerini kapatmadım şimdi çıkıpta birileri " Adamları deşifre ettin. Yaptığın ayıp. İnsanlık dışı. " gibi şeyler demesin lütfen. Bu konumda kitlenmesin :mrgreen: Buyrun video sizlerle : ( 720p izleyiniz - Video %150 oranında hızlandırılmıştır .-)
Yeni forum hesabım : XXX
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: İKV SOSYAL DENEY 2 ( BEYAZKÖŞK )
Ahahah bak bu güzel olmuş
Kaç Lan Kaçç loncasının ne mal olduğunu bilmeyen yok zaten Beyazköşk'te. Bayan şifacı da tam bir DRAM 
Seri devam etsin.
Seri devam etsin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
Eyvallah sağolasın beğenmene sevindimmobilsorun yazdı:Ahahah bak bu güzel olmuşKaç Lan Kaçç loncasının ne mal olduğunu bilmeyen yok zaten Beyazköşk'te. Bayan şifacı da tam bir DRAM
Seri devam etsin.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
1m - 2m çalacak kadar alçak kansızları bu videodan görüyoruz. İsimlerini sansürlemediğin iyi olmuş beyazköşkte herkes görsün bu 2 veledi.
Bak gördüğün gibi sartlar değişince olayda değişiyor yardımcı olmayan bir sunucudan yardım aldın ne mutlu sana.
İlki ile bunun arasında dünya kadar farkı gördüsen insanları yargılamadan kararlar vermeama çalanları ifşa etmen yanlış 1 m ne la 100 m ile sosyal deneylerini bekleyiz bana denk gelirsen kesin vermiyecem hahahaha
Ayrıca kendi carımın orda ne işi var entrasan birsey ben tüm sunucularda o ismi almıştım diye biliyom ama 3 yıldır girip bakmadık silindimi acaba sonradan başkasımı aldı.
İlki ile bunun arasında dünya kadar farkı gördüsen insanları yargılamadan kararlar vermeama çalanları ifşa etmen yanlış 1 m ne la 100 m ile sosyal deneylerini bekleyiz bana denk gelirsen kesin vermiyecem hahahaha
Ayrıca kendi carımın orda ne işi var entrasan birsey ben tüm sunucularda o ismi almıştım diye biliyom ama 3 yıldır girip bakmadık silindimi acaba sonradan başkasımı aldı.
A R Z L O D O S
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Video linkini atabilirmisin acaba ? Videoyu açamadım nedense.
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
https://www.youtube.com/watch?v=6CsfRtVR4ZcXxxChesTeRxxX yazdı:Video linkini atabilirmisin acaba ? Videoyu açamadım nedense.
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Sabah olsun bilgisayardan izleyecem. Telefonla güzel izlenmiyor.
Deneylere devam et mutlaka kimin ne mal olduğu meydana çıksın.3,5 kuruşu çalacak kadar terbiyesi olmayan insanın saklanmaya ihtiyacı yoktur.
İyi günler dilerim.
İyi günler dilerim.
Gizlenmiş İçerikGöster

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Burası BeyazKöşk herşeyden her türlü insandan bizim sunucuda mevcut ben o hırsızlıkları doğal görüyorum artık
Deneylere devam takipteyim.

Deneylere devam takipteyim.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk