Böyle İnsanlar Olduğu Sürece Bu Oyundan Ne Zevk Alınabilir ki ?
Adam loncaya al dedi almıyorum diyincede laf yapıyo bide inkar ediyo öyle bişey demedim diye
BUYRUN;;
HastasiyizDedde yazdı:Böyle İnsanlar Olduğu Sürece Bu Oyundan Ne Zevk Alınabilir ki ?
Adam loncaya al dedi almıyorum diyincede laf yapıyo bide inkar ediyo öyle bişey demedim diye
BUYRUN;;
Aklında sorun olmasa böyle yapmaz zaten. Hehe de salla geç. 100lercesi var hangisiyle uğraşacaksın.
Oyunda her gün bunun gibi yüzlercesi ile karşılaşmak mümkün, ben artık hatayı onlarda da değil bizlerde arar oldum. Malum oyunun yaş seviyesi ortada, bu tarz oyunculara pirim vermek yerine yasaklayıp geçmemiz daha doğru olacaktır. Saygılarımla..
Yozgatli yazdı:Oyunda her gün bunun gibi yüzlercesi ile karşılaşmak mümkün, ben artık hatayı onlarda da değil bizlerde arar oldum. Malum oyunun yaş seviyesi ortada, bu tarz oyunculara pirim vermek yerine yasaklayıp geçmemiz daha doğru olacaktır. Saygılarımla..
İzninle yüzlercesi lafını onlarcası hatta beşlercesi lafıyla değiştiriyorum... Oyunda 100 kişi zor oluyor zaten.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Yozgatli yazdı:Oyunda her gün bunun gibi yüzlercesi ile karşılaşmak mümkün, ben artık hatayı onlarda da değil bizlerde arar oldum. Malum oyunun yaş seviyesi ortada, bu tarz oyunculara pirim vermek yerine yasaklayıp geçmemiz daha doğru olacaktır. Saygılarımla..
İzninle yüzlercesi lafını onlarcası hatta beşlercesi lafıyla değiştiriyorum... Oyunda 100 kişi zor oluyor zaten.