Bu Kadar Hata da Olmazzz ..
Bu Kadar Hata da Olmazzz ..
Beyaz Köşk Sunucusunda Oynuyorum Ve Bana Oyuna Girmediğim Halde Mesaj Geliyo Kuklacı Sunucusunda Yapmış Olduğunuz Rahatsız Edici Olaydan Dolayı Hesabınız 3 Gün Bloke Olmuştur Diyor Ve Ben Bugüne Kadar Hiç sus Almadım Bu Kadarda Saçmalık Olmaz Para Verip Oynuyoruz Bu Oyunu Birazda Kendi Hatalarınızı Düzeltin....!!!
Re: Bu Kadar Hata da Olmazzz ..
Selam,
Hesabınıza verilen cezanın detayı hakkında bilgi almak için lütfen Destek Formu ile Ceza İtiraz bildirim tipinden başvuru gönderiniz. En kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır.
Hesabınıza verilen cezanın detayı hakkında bilgi almak için lütfen Destek Formu ile Ceza İtiraz bildirim tipinden başvuru gönderiniz. En kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Söylediğiniz Gibi Yaptım Ve Destek Formuna İtiraz Dilekçesi Gönderdim. Fakat Bana Tekrar Mesaj Geldi Beyaz Köşk Sunucusunda Yapmış Olduğunuz Rahatsız Edici Davranıştan Dolayı 3 Gün Susturma Cezası Aldınız Yazıyordu Tamam Hadi Ona Eyvallah Ama Hala Hesabıma Giremiyorum Hesabınız Bloke Olmuştur Diyor Ne yapmalıyım Sizce ??
Ceza İtiraz biriminde gönderdiğiniz bir başvurunuz daha görünmekte. İnceleme yapılıp, ceza detayıyla ilgili tarafınıza yanıt verilecektir. Gelecek cevabı bekleyiniz.
Teşekkürler
Teşekkürler