Elvada
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Elvada
2008 in sonralına doğru tanıştığım bu oyun ozamanlar büyülüyordu adeta beni.Başından kalkmıyordum Türksavaşçı Türkbüyücü Türkşifacı madenlerin sıfırlandığını bilmiyordum çetecileri bulamıyordum.Yıllar geçti madenlerin başındaydım bi arkadaş vardı sıkıyosabanlayın diye beraber meteorda maden sayısı artmadan önce 2 mantarın arasında mekik dokurduk.Gano ozamanlar 9 m felandı madenleri çeke çeke 15 yaptığımı bilirim ozaman az buçuk para geçti elime iki parça bişe aldım bide ecel getiren bastım savaşçıma arz ıdım ozamanlar eğleniyordum oynarken.Sonra savaşçımı lodos yaptım büyücümü 49 yaptım ejder asa bastım yaklaşık 1 tye ne pahalıydı ya 20m mavi topaz
. Büyücümle defalarca kez sığnak atıyorduk şimdiki y2 liler bile 30 dk da bitiriyor çoğu sığnağı ozaman ejderlilerle paslaşmak harkaydı tadı başkaydı. Sonra migrat felan girdim öyle büyücüyle ramazanlarda sabahlardım pc de. Daha sonra ara verdim oyuna silah yükseltmeler felan gelmiş oyuna girdim herkezin elinde parlak parlak eşyalar adeta büyülemişti ama basamamıştım hemen yükseltmeyi daha sonra Halil İbrahim adlı bi arkadaşım vardı Heliumcu baya eski arkadaşım ona maden verip akçe alıyodum öyle işte silahları yükselttim.Daha sonra savaşçımla çemberlitaşlar falan şifacıya 500 mye ceket 250 mye ayakakbı büyücüye 800 m ye ceket 600 e zırh baya para harcamışım ya sonra savaşçımlada zorlayarak çemberliye girdim itemler ikişer üçer düşüyordu tabi hiç item yok çöp olana bile seviniyoruz ozamanlar sonra biyerde durdu 3 4 parça kaldı düşmüyor sinir etti tabi bıraktım büyücüyle şifacıyla oynamaya başladım itemler güzel düşüyor tabi sonra yeni savaşçı kasmaya karar verdim ahmet kardeşim HNKR çağlar var WİLLİAM HIT loncasına girdim orada sağolsunlar takıalrı düşürdüler benimle çemberliye geldiler bu ezik diye tabir ettiğim savaşçımı fule yakın yaptım ve 1 yıl kadar girmedim ondan sonra . Oyuna bir süre ara verdim 6 ay kadar sonra döndüm büyücüme tılsım üreteceğim felan böyle hırs yaptım şifacımla saaate gidiyorum xenotimler felan düşürüyorum iyi yarısına geldim az buçuk param var ozamanlar fiyatlar 450 480 adamın biri 350 dedi dalga geçiyo herhal dedim ama s3 felan çağırdı alışverşi yaptık ciddi ciddi 350 ye aldım valla ayaklarım yere basmıyodu sevinçten uçuyodum adeta sonra uzun süre geçti yine ara vermeye karar verdim bari tılsımları satıyımda fiyatları düşerse felan diye düşündüm keşek satmayaydım nasıl farketmedim bilmiyorum ama tılsımı 350 ye sattım arkadaşım söylemese ben 450 sanıyordum kimin aldığınıda hatırlıyorum sonbahçem diye birisiydi neyse tatlı bi anı oldu o bana sonra baya bir süre geçti 6 aydan fzla 10 ay felan oyuna tekrar geldim tılsımlar 350 olmuş oynayımmı oynamayımmı diye düşünüyorum aldım 350 ye bi zararımda olmamıştı nasılsa 350 felan yine başladık oynamaya.Sonra arkadaşımı başlattım oyuna adı oyunbitti locna kurduk adı Never Say Never ada bak ada ingilizcemiz kıt olduğundan çeviriden ancak bukadar oluyor.Sonra arkadaşım bıraktı bi süre ben oynamaya devam ettim pra yapıyordum deli gibi ilk 1t olduğunda hepsini 1 çara topladım ve fotoğrafını almıştım daha sonra param artmaya başlıyor bu arada materyallerde artıyor Bysinan kardeşim yalan söyledim sana ya 450 adet yoncam vardı sinana yok çaldırdım felan bişeler salladım valla hakkını helal et okuyosan kardeşim 323 asla unutmam mavi topaz vardı daha 120 adet kızıl zümrüt adetlerin sayıları birebir doğrudur neyse daha fazla uzatmayım arkadaşım tekrar oyuna dönmeye karar verdi savaşçı akstık ayı aldık 400 AKÇE süpriz gibi bişeydi biz okadar para vermesekmi diye düşünürken bu indirim harka gelmişti neyse çemberli kutu aldık felan böyle gidiyordu bigün arkadaşımla migrata girdik tam çıktığımız saati bile söyleyebilirim 19:57 07.01.2015 yeni yıl hediyesi sabah kalktım çarlarım çalınmış arkadaşımın hesabından az buçuk bişeler araştırdım Efsaeadam var şeref yoksunu birisi maden alıyorum diye küfür etmişti 2 yıl önce aksaçlınında arkadaşıydı aksaçlıyla ilk tanıştığım zamanlardı akılları sıra çt felan almıyoları neyse konuya döneyim böyle işte çarları çalmış ben çıkınca girmiş büyücüyle sığnak atmış adamlarla konuşmuş parayı aktarmış kasa çarıyla gelcem efsaneadam demiş gitmiş eö bankada gazap 1 3 almış aktarmış karakterine neyse desteğe başvurdum çarların içindeki çöp eşyaya kadar saydım en son yüklediğim akçeyi plusun bitceği zamanı en son pin i felan dedikleri şu hesabın size ait olduğu saptanamıyor.Ha birde okuyan varsa buraya kadar çarlarımın şifresini kimse bilmiyordu onuda ekleyim ve ayrıca başaksının çarı çalınınca nasıl iade ediyorlar ne söyleyince daha ne verebilirim içindeki platin zırha kadar saydım en son kimle alışveriş yaptığımı enson kimlerle oynadığımı ama takan yok ki defalarca kez mail attım hep aynı cevap bende vaz geçtim eğer o şeref yoksunu kişi bunu okuyorsa onun soyunu sopunu anladı o gerisini devam ettirmeyeceğim bu kadar yazıyı kaldırmasınlar ama haram zıkkım olsun o çaldığı 3trilyon para fule yakın 4 karakter tılsımlarım madenlerim hepsi zehir zıkkım olsun inşallah yürekten inanıyorum bu haysiyetsizin bir yerinden bir şekilde çıkar bu çaldığı 6.5 yıllık emeğim hadi kalın sağlıcakla kendinize iyi bakın.