Merhabalar,
Uzun zamandir cogu oyuncu oyuna yeni eklenecek eklentiyi merakla beklemekte fakat oyun ekibinin eklentiler hakkinda hic bise soylememesi ve oyunu gelistiren ekipteki cogu kisinin basta oyunun kurucusu Mevlüt Dinç olmak uzere gorevinden ayrilmasi eklenti gelmeyecegini gosteriyor.Mevlüt Dinç Twitter adresinde ikv hakkinda bazi sorulara verdigi cevaplari gorunce hepten umudumu kestim.Oyundaki kucuk hata ve sorunlari duzeltemeyen yonetimin eklenti getirecegini sanmiyorum.Suanda yaptiklari Firma para kazanana kadar oyunculari oynatmak 2-3 yil sonra kar edemeyince foruma "kapatiyoruz" diye konu acip birakmak olacaktir.
Su konuyu Nerull goruyorsa en azindan 7 senedir su oyunu destekleyen kisiler hatirina bise yazsin.
http://i.hizliresim.com/RXoBqn.png
http://i.hizliresim.com/W41EyY.png
İKV Eklenti
Re: İKV Eklenti
Oyundan sıkılan, biraz gözü açılan kendini forumda buluyor.
Aylardır forumda onlarca konu açıldı bu tarz, onlara bir göz atmalısın bence. İnan ne Nerull gelip buraya bir şey yazacak ne de eklenti sorunu çözülecek.
Oyuncuların, oyundan başını kaldırıp ne oluyor ne bitiyor diye bir bakması lazım. Mevlüt Dinç'in uzun zamandır hiçbir ilişkisi olmadığı ve ekibin dağılmadığı artık sabit bir konu haline falan getirilmeli. Bu lafım özel olarak kimseye değil, yanlış anlaşılmasın.
Oyuncuların, oyundan başını kaldırıp ne oluyor ne bitiyor diye bir bakması lazım. Mevlüt Dinç'in uzun zamandır hiçbir ilişkisi olmadığı ve ekibin dağılmadığı artık sabit bir konu haline falan getirilmeli. Bu lafım özel olarak kimseye değil, yanlış anlaşılmasın.
Antegar-detay
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Kim ne derse desin, benim gönlüm eklenti geleceğinden yana. Ekip tamamen dağılmadı ve çıkanların yerlerine başkalarının göreve alındığına dair söylentiler duydum.
Ekip, Sobee bir yana oyun iyice Orta Çağ Avrupası gibi oldu. Saygılı ve sınırlı olsa bile insanları bilgilendiren en ufak yorum veya konu kaldırılıyor.
Antegar-detay
Selam arkadaşlar,
Oyuna sahip çıkan ve gönülden bağlılığı olan büyük bir kitleye sahip olduğumuz gibi oyunu yeren, her fırsatta kötüleyen bir kitlemiz de var haliyle. Olumsuz eleştiriler, şikayetler tabii ki de olabilir ve olmalı da. Ancak konu içeriklerinde yapılan yorumlarda geçen hiç bir asılsız bilgiye, ithama, kulaktan duyma iddialara müsaade edilmeyeceğini ve buna ısrarla devam eden kullanıcılarımıza da, sizlerin yanlış yönlendirilmemesi ve yanıltılmaması için yaptırım uygulamaktan çekinmeyeceğimizi belirtirim.
Saygılarımla
Oyuna sahip çıkan ve gönülden bağlılığı olan büyük bir kitleye sahip olduğumuz gibi oyunu yeren, her fırsatta kötüleyen bir kitlemiz de var haliyle. Olumsuz eleştiriler, şikayetler tabii ki de olabilir ve olmalı da. Ancak konu içeriklerinde yapılan yorumlarda geçen hiç bir asılsız bilgiye, ithama, kulaktan duyma iddialara müsaade edilmeyeceğini ve buna ısrarla devam eden kullanıcılarımıza da, sizlerin yanlış yönlendirilmemesi ve yanıltılmaması için yaptırım uygulamaktan çekinmeyeceğimizi belirtirim.
Saygılarımla