Karakterim Soyuldu
Karakterim Soyuldu
Eminönü sunucusunda EsThER karakterinin sahibiyim. Bugün oyuna girdiğimde 4 tane III kademe tılsım, yaklaşık 250m ve kanuni yatağanım gitmiş. Hesabımı kimseyle paylaşmamıştım. Şifre paylaşımı yapmamıştım. Garip olan 10 tane savaşçı tılsımım vardı. 4 tanesi çalınmış. Çalan kişi biraz merhamete gelmiş olsa gerek. Buradan bunu yapan arkadaşa sesleniyorum. Destek ekip ile iletişime geçtim. Gerekli hukuki işlemler yapılacaktır.
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Karakterim Soyuldu
Geçmiş Olsun Üzüldüm :|
Destek Ekibinden Bir Şey Bekleme Diyecekleri Şu Ki :''Eşyalarınız Başka Karaktere Aktarılmıştır Buna biz bakamıyoruz vb.''
Bence Hiç Beklemeden Dava Aç Biraz Uğraştıracaktır ama eninde sonunda alacaksındır hakkını.
Destek Ekibinden Bir Şey Bekleme Diyecekleri Şu Ki :''Eşyalarınız Başka Karaktere Aktarılmıştır Buna biz bakamıyoruz vb.''
Bence Hiç Beklemeden Dava Aç Biraz Uğraştıracaktır ama eninde sonunda alacaksındır hakkını.
Avukat bir arkadaşımla konuştum şu an müsait olmadığı için gerekli hukuki işlemler en kısa sürede başlatılacaktır. Hukuki prosedür gereği, hangi ip adresinden, nereden girilmiş vb. bilgiler mecburen paylaşılacaktır. Garip olan şu; Çantada defansif 1*3, depar III, Dikkat III ve sakınma III vardı. Onlar çalınmış. Kasada duran ofansif 2*3 defansif 2*3 vb diğer 6 tılsım duruyor. Ayrıca kasada duran kanuni çalınmış. Buna anlam veremedim. 4 tane kıytırık tılsım için insan kendisini yakmayı düşünüyor.
Destek ekip zaten hırsızlara destek olmaktan başka bir şey yapmıyor. Yeterince oyuncu kaybettiler. Daha da kaybediyorlar. Şifre paylaşımı yapmamış, kullanıcı adı dahi kimseye vermemişken karakterim soyulmuş. Çok garip.
Destek ekip zaten hırsızlara destek olmaktan başka bir şey yapmıyor. Yeterince oyuncu kaybettiler. Daha da kaybediyorlar. Şifre paylaşımı yapmamış, kullanıcı adı dahi kimseye vermemişken karakterim soyulmuş. Çok garip.
İnsanların emekleri ve zamanları ile bu kadar kolay oynanabiliyor. Bir çırpıda 2 T kadar birikim gitmiştir.
Geçmişte paylaştığımız bir dakikanın, atılan bölgelerin ve yapılan sohbetlerin değeri bu hadiseden sonra açık ve net anlaşılmıştır. En kısa sürede hukuki işlemler başlatılacaktır. Hesabım daha önce kullanmış olduğum bir telefon numarası üzerine aittir. Bu hesabı bilen kişilerin en kısa sürede şüpheli sıfatıyla isim ve soy isimleri verilip, kendileri hakkında yine şüpheli sıfatıyla ifade vermeleri için savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu kişiler kendilerini çok iyi bilmektedir. Eminönü sunucusunda tek tek bu kişileri ifşa etmek şuan için istemiyorum. Samimiyetimle söylüyorum, ben 4 tılsım kaybetmiş olabilir. Sorun değil, muhtemelen bugün yarın oyunu da bırakabilirim, ama bu işin peşini bırakmayacağımı bilmenizi isterim.
Destek ekipten bir şey çıkmayacak anlaşılan. Mademki hukuki prosedürü istiyorsunuz. Memnuniyetle bunu yapmak üzere hazırız.
Geçmişte paylaştığımız bir dakikanın, atılan bölgelerin ve yapılan sohbetlerin değeri bu hadiseden sonra açık ve net anlaşılmıştır. En kısa sürede hukuki işlemler başlatılacaktır. Hesabım daha önce kullanmış olduğum bir telefon numarası üzerine aittir. Bu hesabı bilen kişilerin en kısa sürede şüpheli sıfatıyla isim ve soy isimleri verilip, kendileri hakkında yine şüpheli sıfatıyla ifade vermeleri için savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu kişiler kendilerini çok iyi bilmektedir. Eminönü sunucusunda tek tek bu kişileri ifşa etmek şuan için istemiyorum. Samimiyetimle söylüyorum, ben 4 tılsım kaybetmiş olabilir. Sorun değil, muhtemelen bugün yarın oyunu da bırakabilirim, ama bu işin peşini bırakmayacağımı bilmenizi isterim.
Destek ekipten bir şey çıkmayacak anlaşılan. Mademki hukuki prosedürü istiyorsunuz. Memnuniyetle bunu yapmak üzere hazırız.
- Anafartalar
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Hakkını aramaktan sakın vazgeçme ki hırsızlık yapanlar cezasını bulsun.Malum ülkemizde hırsızlar pek bi değerli
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Ah be Melek nasıl böyle bir olay başına geliyor anlamadım. Geçmiş olsun demekten başka ne yapabiliriz ki. Kesinlikle bu olayın peşini bırakma ve hakkını ara. Mahkemeyse mahkeme.
Bu tatsız hadisenin seni üzmesine ve oyunu bırakmana sebep olmasına sakın izin verme. Hakkını aramayı da sakın ihmal etme. Umarım çalınan eşyalarınıda , çalan kişiliksizide en kısa sürede bulursun.
Bu tatsız hadisenin seni üzmesine ve oyunu bırakmana sebep olmasına sakın izin verme. Hakkını aramayı da sakın ihmal etme. Umarım çalınan eşyalarınıda , çalan kişiliksizide en kısa sürede bulursun.
Bilgisayarı kapatınca problem kalmıyor. Uğraşmaya gerek yok gibi
ben öyle yapıyorum ve mutluyum
ben öyle yapıyorum ve mutluyum
Vardık, varız, varolacağız.
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Listede ismi verileceklerin başındasın. Giren kişi ne tesadüftür ki, kullanıcı adını unutmamış.
Başına benim yüzünden böyle bir ahvalin cereyan etmesine hicap duyuyorum diyebilirim. Telefonda ifade ettiğim gibi sen de üzülme artık, elimizden geleni yapacağız.
Herkesin mutlu olacağı an pek tabi ki gelecektir.
Başına benim yüzünden böyle bir ahvalin cereyan etmesine hicap duyuyorum diyebilirim. Telefonda ifade ettiğim gibi sen de üzülme artık, elimizden geleni yapacağız.
Herkesin mutlu olacağı an pek tabi ki gelecektir.
Mini Mani Mone Poooo
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Ouv EsHTeR soyulmuş
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, başına gelen bu olay çok talihsiz bir durum.
@reel meto bi kaybol git allasen bırakıp gittin bizi hiç bişey demeden küsüm sana.
@Berika bu EsHTeR ile o kadar benziyorsunuz ki o'na bile sormuşluğum vardır sen Berika 'misin diye
DipNot; o dikkat III'ü bana satıcaktın bak neler geldi başına
@reel meto bi kaybol git allasen bırakıp gittin bizi hiç bişey demeden küsüm sana.
@Berika bu EsHTeR ile o kadar benziyorsunuz ki o'na bile sormuşluğum vardır sen Berika 'misin diye
DipNot; o dikkat III'ü bana satıcaktın bak neler geldi başına
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Duna, hesap benim eski numarama aitti. Numara hala şu an devre dışı ve kullanılmamaktadır. Eski numaramı bilen 4-5 kişi vardı. JeWeLLeRy, ReeL, konfüçyüs falan filan. Şöyle bir düşündüm ve baktım ki muhtemelen Metin yaptı diye düşünüyorum. Hesabı ben kullanmıyordum, el değişti, denilebilir. Aslında beni soymak istediler, gel gör ki tanımadıkları bir kişinin kasasını boşalttılar. Kız telefonda ağladı. İki kıytırık tılsım, benim arkadaşımın göz yaşlarından önemli değildir. Ben ona devrettiğim de 3-4 tane tılsımı vardı. Şimdi 10 tane olmuş. O kadar emek vermiş. Ama şunu bilsin başta metin, ve diğerleri, ben onları adam sanıyordum. Alper de dahil olmak üzere, şüpheli olarak gördüğüm herkesin telefon numaralarına kadar tek tek verilecek ve şüpheli sıfatıyla ifadeye mi çağırırlar ne yaparlarsa yapsınlar artık, biz şikayetçi olacağız. Kızın emeğine yazık. İki kıytırık tılsım için yapılmaz. Şu an geriye kalanları da dağıtmayı düşünüyoruz. Melek, kimseye ne bir şifre ne de bir ID vermiş. Yaşanan olayı bu numarayı iyi bilenlerden birisi yaptı. Açık ve net.
Destek ekibe 4 mesaj attık. 2 gün geçti. Facebook üzerinden Nerull'a mesaj attık. Geri dönen olmadı. Onlarında Allah belasını versin. Bir şey demiyorum daha fazla. Artık hukuki işlemler başlatılacak.
Destek ekibe 4 mesaj attık. 2 gün geçti. Facebook üzerinden Nerull'a mesaj attık. Geri dönen olmadı. Onlarında Allah belasını versin. Bir şey demiyorum daha fazla. Artık hukuki işlemler başlatılacak.
Mini Mani Mone Poooo