Qllcebraillx çarım çalındı
- Qllcebrailllx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Qllcebraillx çarım çalındı
arkadaşlar öncelikle yaptığım hatadan dolayı kendime çok kızıyorum ama elden bieşy gelmiyo bir saat önce faln Kedinickimiyedi adlı oyuncu bana ıkv."Yasaklı Bağlantı".com adresinde hediye alabiliriz diyerek beni o siteey yönlendirdi site mynet sitesine benzediği için sorun olmayacağını düşündüm ama üye adresi ile giriş yaptığımda tekrra çarıma gireemdim çok üzgünüm bütün emeklerim boşa gitti yrd da alamıyorum oyun hayatı bitti bu kadarmış herkese iyi oyunlar
Amfxkerahet (Büyücü)
Akdenizin Melankolia Fidanları
Re: Qllcebraillx çarım çalındı
Geçmiş Olsun Kardeş :S Allah Belasını Vericek Bir Gün Bu Emek Hırsızlarının
ulubay
ulubay

- thenightkill
- İskele Babası
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
cok üzüldüm kardesim
Xxxmanyaxxx Akıncılarxertu IlllBayanshifalll
Xxxmanyaxxx Akıncılarxertu IlllBayanshifalll
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
geçmiş olsun kardeş
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
Qllcebrailllx yazdı:arkadaşlar öncelikle yaptığım hatadan dolayı kendime çok kızıyorum ama elden bieşy gelmiyo bir saat önce faln Kedinickimiyedi adlı oyuncu bana ıkv."Yasaklı Bağlantı".com adresinde hediye alabiliriz diyerek beni o siteey yönlendirdi site mynet sitesine benzediği için sorun olmayacağını düşündüm ama üye adresi ile giriş yaptığımda tekrra çarıma gireemdim çok üzgünüm bütün emeklerim boşa gitti yrd da alamıyorum oyun hayatı bitti bu kadarmış herkese iyi oyunlar
La ben nerdeyse günde 10 kere yazı yazıyorum böle sitelere inanmayın diye adam gelmiş bana clases dosyasıyla oynayıp item yansıtıyo daha site veriyor şikayet ediyorum bölgeye klana yazıyorum yazdıklarıma az dikkat etsen böle şey olmaz ama
............Sağlık olsun.........
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

- Qllcebrailllx
- Salgın Koruyucusu
hepinize teşekkürler ama olan oldu almak için uğraşıyorum inş en kısa zmnda alıcam çarımı
Amfxkerahet (Büyücü)
endişeye gerek yok en kısa zamanda almaya çalışacağız cebrail.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong