KonSAntrasyon Kritik ve hasar artırmada bire bir fakat bu yanı da var kons. 5 10 saniye seni durduruyor sadece kasmada kullan bence 49 olunca ayarları sıfırla buna göre yap derim !
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır.... EfLatuN
Arkadaşım insanlara en iyi olmayı öğretemezsin senin böyle bir lüksün yok olamaz da ne benim ne bir başkasının. Ustaların bildiği üzere en iyi olmanın yolu zeka / strateji / sabır /reflex tir ve bu yetenekler o karekterin genelin de değil playerın de saklıdır ve sen insanları yönlendıremez bunları onlara yapmasını sağlıyamazsın.Eğer kendın ıle ılgılı haz aldıgın yetenekler var ise övünmelisin diğerlerini kendı halıne bırak boşver ne yapıcan sen...
Captainpsycho yazdı:Bana Göre Büyücü İçin en İyi Efsun eLektrik Yani
Azat + Cevriye İtem Dizin
15 eLektrik + 15 eLektrik biLgisi
15 Buz Oku + 15 Buz Bilgisi
15 Direnç Kırma
5 TesLa Küresi
15 Zihin saLdıRısı
qeRisine Siz aYarLayın
Elektrikte Kritik ve 3 Kat geLince Çok Büyük HasarLar eLde eDebiLirsiNiz. Em de En Çok Hasar Verende Elektriktir Bana qöRe Deneyin qöRün
KARDES ELEKTRIK EN IYISI DEMISSIN SENIN DUSUNCEN EYW AMA BEN BUYUCUMDE ELEKTRIK HASAR EŞYA BAYA VARDI
2 TANEDE BUZ ESYA VARDI AMA BUZ KRITIK ATINCA ELEKTRIK KRITIGINDEN BAYA FAZLA VURUODU BUZ EN IYI VURANDIR TABIKI DIRENC TE KRICAN 10 BIN CAKAN ARKLARIM OLDU BEN DAHA EN COK 8 ATTIM XD
Captainpsycho yazdı:Bana Göre Büyücü İçin en İyi Efsun eLektrik Yani
Azat + Cevriye İtem Dizin
15 eLektrik + 15 eLektrik biLgisi
15 Buz Oku + 15 Buz Bilgisi
15 Direnç Kırma
5 TesLa Küresi
15 Zihin saLdıRısı
qeRisine Siz aYarLayın
Elektrikte Kritik ve 3 Kat geLince Çok Büyük HasarLar eLde eDebiLirsiNiz. Em de En Çok Hasar Verende Elektriktir Bana qöRe Deneyin qöRün
KARDES ELEKTRIK EN IYISI DEMISSIN SENIN DUSUNCEN EYW AMA BEN BUYUCUMDE ELEKTRIK HASAR EŞYA BAYA VARDI
2 TANEDE BUZ ESYA VARDI AMA BUZ KRITIK ATINCA ELEKTRIK KRITIGINDEN BAYA FAZLA VURUODU BUZ EN IYI VURANDIR TABIKI DIRENC TE KRICAN 10 BIN CAKAN ARKLARIM OLDU BEN DAHA EN COK 8 ATTIM XD
İtem'in En iyisi En Kötüsü Diye birşey olamaz.... yah Tek item İStediğim Türde Eşya verin bana Karşımdaki Full Cewriyeli dizsin üstünü Ben korkmam ondan.
Çünki Bir Stratejim. Bir Oyun yapım. Bir Düzenim var..
Çok Bilen Çok yanılır...
:geek: :ugeek:
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..