Herkese kolay gelsin , birkaç şey söylemek istiyorum . Grup bölgelerine giderken sadece tanıdığınız insanları almayın , başka oyuncuları da düşünün . Tanıdığı yok , itemi yok bişeyi yok . Yardım edilmeye cidden muhtaç , ne kadar sevinebileceğini bi düşünün . Bi Allah razı olsun demesi yeterli . Görev yardımı isteyenler oluyor , 5 10 dakıkanızı ayırın ne olucak sanki . İnşallah bu konu düzelir komple , kolay gele .
Ulaşmak isteyen var ise , klandan Cengizhan yada Rizeli olarak seslenebilir .
ONLYKURT - Kurtoğlu - Kurtoglu - Queer / Bizim Tay Fa
Diğer Arkadaşlara Yardımcı Olmak
Re: Diğer Arkadaşlara Yardımcı Olmak
Katılıyorum.Herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum zaten ama arada hoş olmayan durumlar olabiliyor.Mesela biri klana şunu şunu yaz diyor tmm diyorum yazıyorum.Ancak defalarca diyor yaz yaz diye,o zaman hoş olmayabiliyor.Veya göreve yardıma gidiyoruz sanki 40 yıllık arkadaş gibi görevi yaparken kanka tılsım ver veya abi tılsım ver,item ver diyebiliyor.ONLYKURT yazdı:Herkese kolay gelsin , birkaç şey söylemek istiyorum . Grup bölgelerine giderken sadece tanıdığınız insanları almayın , başka oyuncuları da düşünün . Tanıdığı yok , itemi yok bişeyi yok . Yardım edilmeye cidden muhtaç , ne kadar sevinebileceğini bi düşünün . Bi Allah razı olsun demesi yeterli . Görev yardımı isteyenler oluyor , 5 10 dakıkanızı ayırın ne olucak sanki . İnşallah bu konu düzelir komple , kolay gele .
Ulaşmak isteyen var ise , klandan Cengizhan yada Rizeli olarak seslenebilir .
ONLYKURT - Kurtoğlu - Kurtoglu - Queer / Bizim Tay Fa
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizim Tay Fa
Evet ıyı bılıyorum yardımcı olduğunu , bana da yardımcı olmuştun (: Suistimal edilmedikçe , bizde yardım sonsuz
Yok ne demek,kendimi anlatmak için yazmadım yukarıdaki iletiyi.Böyle durumlardan çekinip de etmeyenler de var onu demek istedim.ONLYKURT yazdı:Evet ıyı bılıyorum yardımcı olduğunu , bana da yardımcı olmuştun (: Suistimal edilmedikçe , bizde yardım sonsuz
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizim Tay Fa
Evet yardımcı olmayanlar vardır tabi , ama yardımcı olmak gerek . Oyundan zevk almak gerek , bencilliğe gerek yok . Herkes oyundan zevk alsın , oyundan soğumasın . Sana laf yok zaten kardeş bilen biliyor seni (:
- darx39
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of TayFa
yardım isteyen Optimus'a yazsın çok yardım sever bir arkadaşımız 
xxXXTaYFaLaRXXxx
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Göster