Farkettimde Sıgınaktaki hayvanlar maşallah bizden daha hızlı koşuyorlar.
Bizmi onları öldürüyoruz onlarmı bilemedim...
Motormu baglamışlar onlara
Grup Bölgelerindeki Hız
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Grup Bölgelerindeki Hız

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Grup Bölgelerindeki Hız
Bi tane program vardı,speeder xp mi ne diye, bilgisayarın hızını arttırmaya yarıyomuş, online oyunlarda felan kullannca adamın hızı artıyomuş, ben ikv de kullandım sonuçsuz kaldım , hiç deneyen oldumu yav
OverClock malesef İKV'de işe yaramıyor.EklentiPaketi yazdı:Bi tane program vardı,speeder xp mi ne diye, bilgisayarın hızını arttırmaya yarıyomuş, online oyunlarda felan kullannca adamın hızı artıyomuş, ben ikv de kullandım sonuçsuz kaldım , hiç deneyen oldumu yav
Overlok ? ? ? ?yellowred yazdı:OverClock malesef İKV'de işe yaramıyor.EklentiPaketi yazdı:Bi tane program vardı,speeder xp mi ne diye, bilgisayarın hızını arttırmaya yarıyomuş, online oyunlarda felan kullannca adamın hızı artıyomuş, ben ikv de kullandım sonuçsuz kaldım , hiç deneyen oldumu yav

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- FareAdam Düşmanı
neyde yarıyo meselaSparineus yazdı:Overlok ? ? ? ?yellowred yazdı:OverClock malesef İKV'de işe yaramıyor.EklentiPaketi yazdı:Bi tane program vardı,speeder xp mi ne diye, bilgisayarın hızını arttırmaya yarıyomuş, online oyunlarda felan kullannca adamın hızı artıyomuş, ben ikv de kullandım sonuçsuz kaldım , hiç deneyen oldumu yav