4 ofans 1 şifa 1 tank x kesimi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
anilbey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HİCRET

4 ofans 1 şifa 1 tank x kesimi

Mesaj gönderen anilbey »

EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN KARDEŞLERİME TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK.
ıılıANILılıı İNCİTEN IIxSePuLTuraaxII SeNHaYıRDıROğLuM Steep Princesxx

Resim
Resim
Resim
Resim
ıılıANILılıı
KiNGFiSH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: RoA

Re: 4 ofans 1 şifa 1 tank x kesimi

Mesaj gönderen KiNGFiSH »

Hani la ölmemiş 64 canda...

çok heyecanlanmıştım ya :cry:
uNSpokeeN

Yüzmebilenbalık
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

Ablanızı X'e götürsenize ablasının güzelleri :D
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Karşılıksız, tek taraflı laf atmana gerçekten anlam veremiyorum. Amacın ney yada bizlerle neden uğraşıyorsun henüz çözemedim. Dostum diyebileceğim en son insanlardan birisin ancak sana genede tavsiye vereceğim. Bizim için anlam teşkil etmeyen yazılarından ve davranışlarından vazgeç. Ne senin kârın var ne de bizim zararımız. Böyle tartışmaları tasvip etmesem de zaman zaman dahil olabiliyoruz. Erdemli olan, üstüne düşüp saçma bahanelerle uzatmamak, yerinde ve zamanında noktayı koymaktır. Başını ellerinin arasına koyup 'nerede yanlış yapıyorum/yapıyorlar' diye iyice düşünür müsün yoksa inandığın yolda devam etmek mi istersin o tamamen sana kalmış, beni zerre ilgilendirmez.
Diyebileceğim tek ve doğru olan bir şey var. Olaylardan ve durumlardan tamamen uzak birisini hedef alıp ona laf atarak veya küfür ederek o kişinin üzerinden prim sağlamak kimsenin üstüne hak değil. Bunu herkes aklına soksun.
Kullanıcı avatarı
belciklixbrsss
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen belciklixbrsss »

tedashii yazdı:Ablanızı X'e götürsenize ablasının güzelleri :D
GWYNBLEIDD yazdı:Karşılıksız, tek taraflı laf atmana gerçekten anlam veremiyorum. Amacın ney yada bizlerle neden uğraşıyorsun henüz çözemedim. Dostum diyebileceğim en son insanlardan birisin ancak sana genede tavsiye vereceğim. Bizim için anlam teşkil etmeyen yazılarından ve davranışlarından vazgeç. Ne senin kârın var ne de bizim zararımız. Böyle tartışmaları tasvip etmesem de zaman zaman dahil olabiliyoruz. Erdemli olan, üstüne düşüp saçma bahanelerle uzatmamak, yerinde ve zamanında noktayı koymaktır. Başını ellerinin arasına koyup 'nerede yanlış yapıyorum/yapıyorlar' diye iyice düşünür müsün yoksa inandığın yolda devam etmek mi istersin o tamamen sana kalmış, beni zerre ilgilendirmez.
Diyebileceğim tek ve doğru olan bir şey var. Olaylardan ve durumlardan tamamen uzak birisini hedef alıp ona laf atarak veya küfür ederek o kişinin üzerinden prim sağlamak kimsenin üstüne hak değil. Bunu herkes aklına soksun.
arkadaş error 404 not found :geek: :ugeek: :!:
canTToucHmeI & canTToucHmeII & canTToucHmeIII

Sil Baştan .

Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

GWYNBLEIDD yazdı:Karşılıksız, tek taraflı laf atmana gerçekten anlam veremiyorum. Amacın ney yada bizlerle neden uğraşıyorsun henüz çözemedim. Dostum diyebileceğim en son insanlardan birisin ancak sana genede tavsiye vereceğim. Bizim için anlam teşkil etmeyen yazılarından ve davranışlarından vazgeç. Ne senin kârın var ne de bizim zararımız. Böyle tartışmaları tasvip etmesem de zaman zaman dahil olabiliyoruz. Erdemli olan, üstüne düşüp saçma bahanelerle uzatmamak, yerinde ve zamanında noktayı koymaktır. Başını ellerinin arasına koyup 'nerede yanlış yapıyorum/yapıyorlar' diye iyice düşünür müsün yoksa inandığın yolda devam etmek mi istersin o tamamen sana kalmış, beni zerre ilgilendirmez.
Forumdaki efendiliğini oyunda gösterseydin bunlar olmazdı be witcher
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Önceki mesajımda gereken her şeyi yazdım. Oyunu bırak sen forumda da efendi olamıyorsun :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön