Örgülüxilkannn İtiraflar ;)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
katre
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Örgülüxilkannn İtiraflar ;)

Mesaj gönderen katre »

Bildirimlerinizi http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden yapabilirsiniz.

F.K: 1. ve 2. Maddeye istinaden konu kilitlenmiştir.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
Dirkraederxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Örgülüxilkannn İtiraflar ;)

Mesaj gönderen Dirkraederxx »

1 level çarla denen şeyler ne kanıtlar ki ;) Üye adı şifre paylaşımı hakkında resmi ve düz bir kanıt varsa hesap ihlali hakkına girer ;)
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Şaka yapmış Santos isimli karakterin sahibi sana İlkandan korkuyosun ya ben İlkan dersem yazma bana uğraşmam bu çocukla diye düşünmüş.

Buda hesap hakları ihlaline girmez :)

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

Ordaki itiraf her neyse ben bir şey anlamadım, İ L K A N la ilgili mesnetsiz, haksız, çirkin ithamları olanlar ispatlayamazsa varsa şereflerinden kaybederler. Ayrıca İlkanla ilgili maddi kayıpları olanlar var ise oyun yada gerçek hayattaki parasal değerleri her ney ise karşılarım, Bir abisi olarak ilkanada kefilim.

Birisine kızdığınız zaman, sizin gibi düşünmeyip, sizin isteklerinizi yerine getirmeyince en kestirme ve en çirkin olanı yapmak, iftira atmak çok ayıp ve çok küçük bir davranış. Herkesin olması gereken olgunluğa erişmesi, akıl ve vicdan sahibi olması dileklerimle
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
Samuraixbizans
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Samuraixbizans »

İlkanı Tanıyan Tanır....Hani Bi Laf Vardır Her Zaman Hoşuma Gider; Peynir Ekmekle Gemi Yürümez Bi İftirayı Atana Gelsin Bu Laf Ne Diyelim.... İlkan Sanırım Yaşıtız Veya Değiliz Önemli Değil Bu Yani Büyük Olanlar Küçük Gibi Küçük Olanlarda Büyük Tavır Sergileyebilir Anladın Sanırım..... ;) Bende Sana Kefilim Gökhan Abinin Dediği Gibi.....

Saygılarımla Mert....
Oyunu Bıraktım Artık...
katre
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen katre »

KiYaMeTCeLLaDi yazdı:Ordaki itiraf her neyse ben bir şey anlamadım, İ L K A N la ilgili mesnetsiz, haksız, çirkin ithamları olanlar ispatlayamazsa varsa şereflerinden kaybederler. Ayrıca İlkanla ilgili maddi kayıpları olanlar var ise oyun yada gerçek hayattaki parasal değerleri her ney ise karşılarım, Bir abisi olarak ilkanada kefilim.

Birisine kızdığınız zaman, sizin gibi düşünmeyip, sizin isteklerinizi yerine getirmeyince en kestirme ve en çirkin olanı yapmak, iftira atmak çok ayıp ve çok küçük bir davranış. Herkesin olması gereken olgunluğa erişmesi, akıl ve vicdan sahibi olması dileklerimle
Bunları senden duymak ilginç ? senden şüphe ediyoruz neyse..

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selamlar;

Bildiğim kadarı ile katre nicki Ali isminde birine aitti ve benim bildiğim Ali bu tür boş konular ile uğraşmaz.Eğer buraya koyduğunuz resimlerde cezayı hak eden bir durum var ise nereye ve nasıl mail atacağınızı biliyorsunuz...

Son olarakta İlkan kardeşime bende kefilim.Kime ne kadar zararı dokunmuş ise ben karşılamaya hazırım...

Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

ilkan kardeşim karekter olarak bir çoğunuzu sol cebinden çıkartır çamur at izi kalsın politikası yaptınız kişilere az dikkat edin inandırıcılığı bari olsun :D
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Şunu o kafanıza koyun...

Misal ben XASLANKRALX charından her ne kadar Engin'im desemde cezası yok.

Çıkar şaka yaptım o kişinin Engin ile arası bozuktu rahat bırakır diye düşündüm der Burhan çekilir işin içincen.

Kullanıcı hakları sözleşmesinde karakterinizde gerçek isminizi söylemek zorundasınız veya ben Sazobali diye başka bir karakterden söyleyemezsiniz gibisinden bir madde/cümle var mı ?

Hesap bilgilerinizi paylaşmayın var.Ama paylaştığımı ispat edecek kanıt yok.

Gelip burda mızıklamayın.

İlkan büyük ihtimal size kp kastırmadı.

Tebrik ediyorum İlkan'cım seni katılıcam sana en kısa sürede şu şifacıları ayarlıyalım bir hele.

Daha Burhan ile senin şifacın var :)

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön