Vaktim oldukça anlık gelen ilhamlar vesilesi ile bazı çalışmalar hazırlıyorum. Hazırladığım çalışmaları bu konu üzerinden beğeninize sunacağım. İyi forumlar
1) Giriş Arayüz Çalışması
2) Oyun İçi Arayüz Çalışması (Gezgin Şehir Teması)
En son AFRASiYAB tarafından 10 Ağu 2015 13:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 8 kere düzenlendi.
Sebep:Kullanıcı isteği üzerine düzenlenmiştir.
4. Karakter için yer ayırmamışsın Güzel Hoş ama bu yönden eksik Ayrıca Hesap işlemlerinin oyuna girişte yapılması Sakıncalı gibi geliyor bana Eline sağlık
Kendi hesabımda 3 karakter olduğu için 4. karakter koymaya gerek duymadım. Ancak 4. karakter için tabii ki yer var. Hesap işlemlerinde ise Karakter Oluşturma-silme-kurtarma vesaire işlemleri tek bir başlık altında belirttim. İlginiz için teşekkür ederim
GWYNBLEIDD yazdı:Merhabalar.
Vaktim oldukça anlık gelen ilhamlar vesilesi ile bazı çalışmalar hazırlıyorum. Hazırladığım çalışmaları bu konu üzerinden beğeninize sunacağım. İyi forumlar
Mükemmel Olmuş Emeğine Ellerine Sağlık Umarım Oyundada BU Arayüzü Görebiliriz Yenilik Gelmio Bari Ara Yüz Gelissin
xMeZaR/ASKLEPİOS
DieHunter
YASUO
2008 - ... Ne Mutlu Türk'üm Diyene -Mustafa Kemal Atatürk
GWYNBLEIDD yazdı:Merhabalar.
Developer'lara ilham verirsin umarım
ReHaBeT yazdı:Bir zamanlar bu tür çalışmaları,izdirapgrafikyapardı. Çalışma hoş olmuş, arka plan ise daha çok hoşuma kaçtı.
Ellerine sağlık.