Playstore İndirim H.k
Playstore İndirim H.k
Benim Anlamadığım Piyango yerine sürpriz olarak %25 İndirim mi oldu çözemedim sürpriz deyil bence eğer buysa Tılsım ve buluşma seti ayağına TTnetin cebine para gitmekten başka birşey olmayacak Bence.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Playstore İndirim H.k
Adam aydınlanma çağına girdi beyler.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Eklenti konusunda düşüncem Aynı Nerul'a güvenim tammobilsorun yazdı:Adam aydınlanma çağına girdi beyler.
Playstore konusu 15:43'te açılmış. Fakat başka sürpriz mesajı ondan beş dakika sonra yani 15:48'de yazılmış. Buradan yola çıkarak sürprizin hala açıklanmadığını düşünüyorum.
bkz. konu
viewtopic.php?f=46&t=126628
bkz. mesaj
viewtopic.php?f=46&t=126616#p1012819
bkz. konu
viewtopic.php?f=46&t=126628
bkz. mesaj
viewtopic.php?f=46&t=126616#p1012819
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Başka bir sosyal paylaşım sitesinde bir kullanıcı GM Nerul İkv hakkında hiç paylaşım yapmıyorsunuz yenilik gelmiyicek heralde diye yorum yapmıştı Nerul cevap olarak az kaldı az daha sabır gibi bir cevap vermişti. Bana göre yenilik gelicek

- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
ERRORBarbarosxhizir yazdı:Başka bir sosyal paylaşım sitesinde bir kullanıcı GM Nerul İkv hakkında hiç paylaşım yapmıyorsunuz yenilik gelmiyicek heralde diye yorum yapmıştı Nerul cevap olarak az kaldı az daha sabır gibi bir cevap vermişti. Bana göre yenilik gelicek
Nerull GM değil.
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Kaybedenler Kulübü

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
Tebrik ederim bir ileti daha kastın fakat bu boş işleri benim aracılığımla yapma.kordugum yazdı:ERRORBarbarosxhizir yazdı:Başka bir sosyal paylaşım sitesinde bir kullanıcı GM Nerul İkv hakkında hiç paylaşım yapmıyorsunuz yenilik gelmiyicek heralde diye yorum yapmıştı Nerul cevap olarak az kaldı az daha sabır gibi bir cevap vermişti. Bana göre yenilik gelicek
Nerull GM değil.

Sürpriz Oyuna Giriş Yapamamakmış sanırım Hata veriyor