Merhaba arkadaşlar.
Bu gün büyücümü kasarken aniden yazışma kanalım mora boyandı.Nerdeyse tüm pm'ler 'alıyorum,nerdesin' di.Neyi alıyorsunuz diye sorunca 'iridyumları,budaksızları vb. madenleri 2m den satıyormuşsun onları alyıroum' gibi bir cevap oldu.
'Öyle bir şey yok,ben maden satmam' şeklinde hepsine teker teker yazmama rağmen,'ayıp ettin şimdi 10 kişiye satmışsın iridyumu 2m'den bize mi yok' diye bir cevap geldi.
Bu saçma şaka için zamanlama müthişti,plus bitmişti.Sesimide çıkartamıyordum.Bir kaç kişiden rica ettim bölgeden yazdılar falan filan neyse.Az önce tekrar büyücüme girdim 2-3 tane pm geldi.Aynı konuyla ilgili..
Şimdi burdan o şakayı yada palavrayı her neyse çıkartana sesleniyorum;eğer yazımı okuyorsun bunu yüzüne söylemiş oluyorum,bir daha aynı şeyi yaparsan senin tüm yakınlarını saygıyla anacağım herkesin gözü önünde hiç çekinmeden.
Ve arkadaşlar öyle bir saçmalık olmadığınıda hatırlatıyorum,satılık madenim yoktur...
Saygılar.
Sheytanist'de 'iridyum 2m' şakası :@
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sheytanist'de 'iridyum 2m' şakası :@
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı

Re: Sheytanist'de 'iridyum 2m' şakası :@
Bu günlerde moda oldu bu saçmalık kendince espiri yapıyolar yarım akıllılar. Bence zaten /f XXxxx e pm şeklindeki mesajlar yasaklanmalı.Sheytanist yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Bu gün büyücümü kasarken aniden yazışma kanalım mora boyandı.Nerdeyse tüm pm'ler 'alıyorum,nerdesin' di.Neyi alıyorsunuz diye sorunca 'iridyumları,budaksızları vb. madenleri 2m den satıyormuşsun onları alyıroum' gibi bir cevap oldu.
'Öyle bir şey yok,ben maden satmam' şeklinde hepsine teker teker yazmama rağmen,'ayıp ettin şimdi 10 kişiye satmışsın iridyumu 2m'den bize mi yok' diye bir cevap geldi.
Bu saçma şaka için zamanlama müthişti,plus bitmişti.Sesimide çıkartamıyordum.Bir kaç kişiden rica ettim bölgeden yazdılar falan filan neyse.Az önce tekrar büyücüme girdim 2-3 tane pm geldi.Aynı konuyla ilgili..
Şimdi burdan o şakayı yada palavrayı her neyse çıkartana sesleniyorum;eğer yazımı okuyorsun bunu yüzüne söylemiş oluyorum,bir daha aynı şeyi yaparsan senin tüm yakınlarını saygıyla anacağım herkesin gözü önünde hiç çekinmeden.
Ve arkadaşlar öyle bir saçmalık olmadığınıda hatırlatıyorum,satılık madenim yoktur...
Saygılar.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
[/quote]Bu günlerde moda oldu bu saçmalık kendince espiri yapıyolar yarım akıllılar. Bence zaten /f XXxxx e pm şeklindeki mesajlar yasaklanmalı.[/quote]
Bence yasakLanmasına qerek yok meseLa bn yeraLtındayım kuzenim meteorda ben item satıyorum kuzenim ordan aLıcı buLursa adını soLuyo /f yapıyorum daha birçok yararı var kaLdırıLması yanLış oLur... KARDES SANA DA GUZEL SAKA YAPMISLAR AMA BIRAZ KAK.. OLMUS
İİ DUSUNMUSLER GUZEL YAPMISLAR AMA SOLEMELERI GEREK BENCE..İSİMLERİNİ HATIRLADIĞIN YOK MU ?
Bence yasakLanmasına qerek yok meseLa bn yeraLtındayım kuzenim meteorda ben item satıyorum kuzenim ordan aLıcı buLursa adını soLuyo /f yapıyorum daha birçok yararı var kaLdırıLması yanLış oLur... KARDES SANA DA GUZEL SAKA YAPMISLAR AMA BIRAZ KAK.. OLMUS
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı

Bu günlerde moda oldu bu saçmalık kendince espiri yapıyolar yarım akıllılar. Bence zaten /f XXxxx e pm şeklindeki mesajlar yasaklanmalı.[/quote]ozaerden yazdı:
O şekilde kaldırılma demiyorum.
Günde 10 kere "bölgeye yazarmısın sunu satan /f XXXXxxx e pm " şeklinde mesaj alıyorum. Yapsan bi dert yapmasan bir dert. Benim kast ettiğim
-maden su kadar /f XXX
-lemenet ard. ceket su akdar /f XXX
-elemen ard ceket satan /f XXXX
şeklindeki mesajlar.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Pırasasapı (32)
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Bu günlerde moda oldu bu saçmalık kendince espiri yapıyolar yarım akıllılar. Bence zaten /f XXxxx e pm şeklindeki mesajlar yasaklanmalı.[/quote]ozaerden yazdı:
İsimlerini hatırlıyorumda burda yazmak ayıp olur benimde onlara bi şakam olucak bir daha bu sunucuya aynı karakterle girmeye utanıcaklar
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
Sheytanist*
Sheytanist*
Bence yasakLanmasına qerek yok meseLa bn yeraLtındayım kuzenim meteorda ben item satıyorum kuzenim ordan aLıcı buLursa adını soLuyo /f yapıyorum daha birçok yararı var kaLdırıLması yanLış oLur... KARDES SANA DA GUZEL SAKA YAPMISLAR AMA BIRAZ KAK.. OLMUSSheytanist yazdı:Bu günlerde moda oldu bu saçmalık kendince espiri yapıyolar yarım akıllılar. Bence zaten /f XXxxx e pm şeklindeki mesajlar yasaklanmalı.ozaerden yazdı:
İsimlerini hatırlıyorumda burda yazmak ayıp olur benimde onlara bi şakam olucak bir daha bu sunucuya aynı karakterle girmeye utanıcaklar
özeLden soLe şu hainLeri merak ettm ..
Pırasasapı (32)