Merhaba.
Oyunu bırakmıştım tekrar başlamaya karar verdim. Çarlar boş. Desteğe mesaj attım cevap vermediler. y2175 10 yakın gözlük 1000 civarı iksir 2 asa basıcak kadar malzemem çalınmış. çarlar sadece şaheser itemler ve çöp madenler var.
ÜYELİĞİMİ VE ŞİFREMİ KİMSE BİLMİYOR.
Lütfen ilgilenin oyunla ilgili bir hatamı birisimi boşalttı çarı . Ve nasıl yaptı. PC virüs filan yok olamazda. ne flash takıyorum nede birşey indiriyorum. (sadece ikv ve lol indirdim bilgisiyara başka birşeyde yok zaten. )
Benden kaynaklanan bir sorun değil bu.
ACİLL Yetkili Birisi
Re: ACİLL Yetkili Birisi
Hesabını bilen olmadığı halde karakterinin soyulması ben inanılacak bir durum değil yani. Arkadaşa, kuzene falan elbet gitmiştir birine.
Keylogger yediysen o başka tabi
Keylogger yediysen o başka tabi
Bad Sector
Teşkilat&Meran
Ne arkadaşlarım oynuyor nede akrabalarım.
Keylogger yimem imkansız öyle birşey olsa adam lol hesabımıda çalarda 500 tlden fazla kostüm var çarda.
pc tertemiz.
Oyunla alakalı birşey olduğuna eminim. Ne bileyim geçmiş filan yokmu bunda. en son ne zaman girilmiş filan bakılmıyormu.
Keylogger yimem imkansız öyle birşey olsa adam lol hesabımıda çalarda 500 tlden fazla kostüm var çarda.
pc tertemiz.
Oyunla alakalı birşey olduğuna eminim. Ne bileyim geçmiş filan yokmu bunda. en son ne zaman girilmiş filan bakılmıyormu.
Başka türlü imkanı olamaz. Bir yerden fire vermişsindir elbet. :twisted:
Bad Sector
Teşkilat&Meran
Yetkili birisi baksın artık. ne destekten ilgileniyor nede forum