Oyun yöneticisinden yardım istiyorum
Oyun yöneticisinden yardım istiyorum
Oyun yöneticilerinden yardım istiyorum 1 haftada alın teri 450 m değerinde kasıp bastığım y2 tılsımım çalındı.Beta dan Siyahxşahin :Tılsım istemiyorum sadece aktarımlardan ulaşmak istiyorrum destekten başvurdum mahkeme izni olmadan bu bilgiyi veremiyorlar .Genede forumda şansımı deneyim dedim alınteri kastığım tılsım ın hangi çar veya çarlarla aktarıldığını öğrenmek istiyorum .S Gereğinin yapılmasını arz ederim .
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Oyun yöneticisinden yardım istiyorum

Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: New World Order
Kardeşim geçmiş olsun. Ama maalesef o istediğin olay için mahkeme kararı gerekiyor ve forumda kendine benzin döküp yaksan da bir sonuç alamazsın. Boşuna umut bağlama diye yazıyorum, çünkü defalarca bu talepte bulunanlar oldu forumda ve savcılığa şikayette bulunmayanlar hariç diğer arkadaşlar elleri boş döndü.tmen yazdı:Oyun yöneticilerinden yardım istiyorum 1 haftada alın teri 450 m değerinde kasıp bastığım y2 tılsımım çalındı.Beta dan Siyahxşahin :Tılsım istemiyorum sadece aktarımlardan ulaşmak istiyorrum destekten başvurdum mahkeme izni olmadan bu bilgiyi veremiyorlar .Genede forumda şansımı deneyim dedim alınteri kastığım tılsım ın hangi çar veya çarlarla aktarıldığını öğrenmek istiyorum .S Gereğinin yapılmasını arz ederim .
Kısacası; Ya savcılık ya da bir bardak soğuk su. Forum sadece zaman kaybı...
Tekrardan geçmiş olsun
VoLKaNNuRi yazdı:Kardeşim geçmiş olsun. Ama maalesef o istediğin olay için mahkeme kararı gerekiyor ve forumda kendine benzin döküp yaksan da bir sonuç alamazsın. Boşuna umut bağlama diye yazıyorum, çünkü defalarca bu talepte bulunanlar oldu forumda ve savcılığa şikayette bulunmayanlar hariç diğer arkadaşlar elleri boş döndü.tmen yazdı:Oyun yöneticilerinden yardım istiyorum 1 haftada alın teri 450 m değerinde kasıp bastığım y2 tılsımım çalındı.Beta dan Siyahxşahin :Tılsım istemiyorum sadece aktarımlardan ulaşmak istiyorrum destekten başvurdum mahkeme izni olmadan bu bilgiyi veremiyorlar .Genede forumda şansımı deneyim dedim alınteri kastığım tılsım ın hangi çar veya çarlarla aktarıldığını öğrenmek istiyorum .S Gereğinin yapılmasını arz ederim .
Kısacası; Ya savcılık ya da bir bardak soğuk su. Forum sadece zaman kaybı...
Tekrardan geçmiş olsun
auril & DoubleLift