Oyun yöneticisinden yardım istiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
tmen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: obirTÜRK

Oyun yöneticisinden yardım istiyorum

Mesaj gönderen tmen »

Oyun yöneticilerinden yardım istiyorum 1 haftada alın teri 450 m değerinde kasıp bastığım y2 tılsımım çalındı.Beta dan Siyahxşahin :Tılsım istemiyorum sadece aktarımlardan ulaşmak istiyorrum destekten başvurdum mahkeme izni olmadan bu bilgiyi veremiyorlar .Genede forumda şansımı deneyim dedim alınteri kastığım tılsım ın hangi çar veya çarlarla aktarıldığını öğrenmek istiyorum .S Gereğinin yapılmasını arz ederim .
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Oyun yöneticisinden yardım istiyorum

Mesaj gönderen mobilsorun »

Resim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

tmen yazdı:Oyun yöneticilerinden yardım istiyorum 1 haftada alın teri 450 m değerinde kasıp bastığım y2 tılsımım çalındı.Beta dan Siyahxşahin :Tılsım istemiyorum sadece aktarımlardan ulaşmak istiyorrum destekten başvurdum mahkeme izni olmadan bu bilgiyi veremiyorlar .Genede forumda şansımı deneyim dedim alınteri kastığım tılsım ın hangi çar veya çarlarla aktarıldığını öğrenmek istiyorum .S Gereğinin yapılmasını arz ederim .
Kardeşim geçmiş olsun. Ama maalesef o istediğin olay için mahkeme kararı gerekiyor ve forumda kendine benzin döküp yaksan da bir sonuç alamazsın. Boşuna umut bağlama diye yazıyorum, çünkü defalarca bu talepte bulunanlar oldu forumda ve savcılığa şikayette bulunmayanlar hariç diğer arkadaşlar elleri boş döndü.
Kısacası; Ya savcılık ya da bir bardak soğuk su. Forum sadece zaman kaybı...
Tekrardan geçmiş olsun
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

VoLKaNNuRi yazdı:
tmen yazdı:Oyun yöneticilerinden yardım istiyorum 1 haftada alın teri 450 m değerinde kasıp bastığım y2 tılsımım çalındı.Beta dan Siyahxşahin :Tılsım istemiyorum sadece aktarımlardan ulaşmak istiyorrum destekten başvurdum mahkeme izni olmadan bu bilgiyi veremiyorlar .Genede forumda şansımı deneyim dedim alınteri kastığım tılsım ın hangi çar veya çarlarla aktarıldığını öğrenmek istiyorum .S Gereğinin yapılmasını arz ederim .
Kardeşim geçmiş olsun. Ama maalesef o istediğin olay için mahkeme kararı gerekiyor ve forumda kendine benzin döküp yaksan da bir sonuç alamazsın. Boşuna umut bağlama diye yazıyorum, çünkü defalarca bu talepte bulunanlar oldu forumda ve savcılığa şikayette bulunmayanlar hariç diğer arkadaşlar elleri boş döndü.
Kısacası; Ya savcılık ya da bir bardak soğuk su. Forum sadece zaman kaybı...
Tekrardan geçmiş olsun
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön