DİKKATİMİ ÇEKTİ MUTEFEKKiR LatveriA
- Lamazi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: uhte
DİKKATİMİ ÇEKTİ MUTEFEKKiR LatveriA
MUTEFEKKiR LatveriA Sizlerin oyunculara form üzerinden sorularA verdiginiz cevaplari takip edip inceliyorum ve surda bir husuS dikkatimi cekti size sorulan veya yönetilen her soruya aynı cevapları veriyorsunuz ve kaynak olara oyun sözlesmesini gösteriyorsunuz bukadar basit cevaları botlarda vere bilir biz sizde daha doyurucu ve İŞTİHATLİ cevap lar bekliyoruz makhemelerde hakimlerin elındekı yasa kitapcığına bakara ceza veya beraat verdikleri gibi bilgilendirme yapıyorsunuz sizce yöneticilik böyle birseymi kaldıki biz sizlerin emri altinda çalısan veya iş gören kişi vede kişiler değiliz sonuc itibariylr bizler oyuncuda degiliz biz ler sizden ürün satın alıp o ürünü kulanan müsterileriz ve bir müsteri olarak sizlere yöneltilen sorularımıza cevapları durmadan kulanıcı sözmelerine baglamak yerine daha acıklayıcı cevaplar bekliyoruz ayrıcada sözleşmeler 18 yaş üstü bireyler için yasal yükümlülük tasır unutmayınki sizin müteri portörünüzde bizim gibi 18 55 yaş gurubu yüzde 30 gecmez öyüzdende oyun sözleşmesini her sordugumuz soruda önümüze koymaniz gerekmez bunları sizlerin iyibiliyor olması lazım sizlerden ilerleyen zaman larda sizlere soracagımız soru görüş bilgiedinme oyun içindeki magduriyet ve yardım konuları hakında daha bilgilendirici vede İŞTİHATLI yanıtlar bekleriz saygilarımla ibrahim ÇİFTÇİ
Re: DİKKATİMİ ÇEKTİ MUTEFEKKiR LatveriA
Merhabalar;
Benzer sorulara pek tabii benzer yanıtlar vermek durumundayız, bunu aynı cevabı vermek gibi algılamamak gereklidir. Oyun kurallarını elbette esas almalıyız ki sizleri mağdur etmemeli, yanlış bilgilendirmemeliyiz. Mümkün olabildiğince samimi, içten diyaloglar kurmaya çalışıyoruz ki, sizin dediğiniz gibi müşteri - satıcı ilişkisi kat'iyen söz konusu değildir. Unutulmamalıdır ki bizler de gönüllü olarak, sevdiğimiz ve içimizden geldiği için bu işi yapıyoruz, bizler de tıpkı sizin gibi birer oyuncuyduk, hala da aranızda oynamakta olanlarımız mevcut. Mağdur olan veya yardım isteyen oyunculara elimizden gelen her bilgiyi, her yardımı sağladığımızı ve bundan memnun olmayan kimsenin olmadığını düşünüyorum. Çözüme kavuşturamadığımız, gerçekten mağdur ve haklı olduğunuz bir konu var ise bunu daha detaylı belirterek sizde tekrar yardım talebinde bulabilirsiniz. Eleştiriniz ve öneriniz için teşekkür ediyoruz.
İyi forumlar dilerim.
Benzer sorulara pek tabii benzer yanıtlar vermek durumundayız, bunu aynı cevabı vermek gibi algılamamak gereklidir. Oyun kurallarını elbette esas almalıyız ki sizleri mağdur etmemeli, yanlış bilgilendirmemeliyiz. Mümkün olabildiğince samimi, içten diyaloglar kurmaya çalışıyoruz ki, sizin dediğiniz gibi müşteri - satıcı ilişkisi kat'iyen söz konusu değildir. Unutulmamalıdır ki bizler de gönüllü olarak, sevdiğimiz ve içimizden geldiği için bu işi yapıyoruz, bizler de tıpkı sizin gibi birer oyuncuyduk, hala da aranızda oynamakta olanlarımız mevcut. Mağdur olan veya yardım isteyen oyunculara elimizden gelen her bilgiyi, her yardımı sağladığımızı ve bundan memnun olmayan kimsenin olmadığını düşünüyorum. Çözüme kavuşturamadığımız, gerçekten mağdur ve haklı olduğunuz bir konu var ise bunu daha detaylı belirterek sizde tekrar yardım talebinde bulabilirsiniz. Eleştiriniz ve öneriniz için teşekkür ediyoruz.
İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Yazının sadece sonunu okudum. Baktım ibrahim çifti yazıyor direk forumu terk ediyorum.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Okumadan
CTRL+C > CTRL+V yaptıklarından
CTRL+C > CTRL+V yaptıklarından
Ben memnun değilim. Bu kesin ifadeye hangi ölçülere dayanarak vardığınızı merak ediyorum? Sizi bir ekip olarak değerlendirirsek, çözüme kavuşmayan onlarca yüzlerce sorun var, mağdur edilen büyük bir kitle var. Daha detaylı bilgi istiyorsanız destek birimine gönderdiğim KINAMA yazısını okuyunuz.MUTEFEKKiR yazdı: Mağdur olan veya yardım isteyen oyunculara elimizden gelen her bilgiyi, her yardımı sağladığımızı ve bundan memnun olmayan kimsenin olmadığını düşünüyorum. Çözüme kavuşturamadığımız, gerçekten mağdur ve haklı olduğunuz bir konu var ise bunu daha detaylı belirterek sizde tekrar yardım talebinde bulabilirsiniz.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
SDASDADSASDSDSDzxcvzxcv yazdı:Yazının sadece sonunu okudum. Baktım ibrahim çifti yazıyor direk forumu terk ediyorum.