OYUNDAKİ HATALAR
OYUNDAKİ HATALAR
YÖNETİCİLER ADAMIN CARINI YANLIŞLIKLA BLOKLADIGINIZIU DÜN SÖLEDİNİZ BUNU SÖLEYEN ZEMBEKOGLU NE HİKMETSE ACILDIKTAN 10 SAAT SONRA TEKRAR SINIRSIZ BLOK VERDİNİZ BU KONUYU SİLERSENİZ ADAM DEGİLSİNİZ NASI OLUR YANLIŞLIKLA BLOKLA ÖZÜR DİLEYİP AC BLOKU SONRA SINIRISIZ TEKRAR BLOKLA BU KİŞİSEL HESAPLAŞMA LOWERMAN A DÜŞMAN OLANLAR MUTLAKA ZEMBEKOGLU NU N REELDE ARKİSİDİR
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
Re: OYUNDAKİ HATALAR
hiç bir şikayette haklı cezalandırılma yok zaten.geçen gün bir kişi bölgeden söverken kaç kez şikayet ettim ama susturma cezası dahi almadı.eğer bir yönetici bu sözüme itiraz edecek olursa foto koyayım.küfür içerikli diye koymuyorum.
eğer bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılmalı.ben ağzımı açınca yasaklanayım ama bölgeden söven bir kişiye hiç birşey yok :!:
şiddetle kınıyorum yönetimi :!:
yalan diyecek yönetici varsa çıksın yazsın konuyu kilitlemeden yazsın ki ıspatını yapayım :!: :!:
eğer bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılmalı.ben ağzımı açınca yasaklanayım ama bölgeden söven bir kişiye hiç birşey yok :!:
şiddetle kınıyorum yönetimi :!:
yalan diyecek yönetici varsa çıksın yazsın konuyu kilitlemeden yazsın ki ıspatını yapayım :!: :!: