Bilgısayara format atmasaydım bende koycaktım........./Serserixkratos
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Ahaha süper resimler. eski oyuncular oyunun tadını getiriyorDU.. Şimdi item dizen, hırsızlık emek hırsızları kendıulerını bir bk sanıyor değil mi .) Elimdeki tüm fotolar kayıp.. D ye yedeklemiştim.. silinmiş. her ne ... se neyse.
fotograflar cok güzel eskiden vardı birlik beraberlik dostluk burakın dedigi gibi 2 item saheser üretenin bi yanları kalkmıs 39 lwl zamanında em de tek cektigim adam smdi rest cekiyor nerden nereye geldik herkez kendini dedigim gibi biseler sanıyor ..!
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
ziyaovic yazdı:fotograflar cok güzel eskiden vardı birlik beraberlik dostluk burakın dedigi gibi 2 item saheser üretenin bi yanları kalkmıs 39 lwl zamanında em de tek cektigim adam smdi rest cekiyor nerden nereye geldik herkez kendini dedigim gibi biseler sanıyor ..!
Haklısın ziya oyun'da 39 LwL sınıRında heRşey Daha'da güzeLdi şimdi Ne dostLuk Ne aRkadaşLık vaR.. Geçen zaman Şimdi o zamanLarı aRamak SamanLıkta İğne aRamaktan Daha zoR.. KritikLer Ne güzeL geLirdi.. Sancaga 18 bn çakmıştım..
Birileri birilerine tek çekmiştir -ne demekse-, sonra o tek çekilenler birilerine tek çekmiştir; ve tek çekilenler yine birilerine tek çekmiştir. Fakat her zaman akılda tek çekilenler kalmıştır. Yazıktır, çocuktur diyip geçeyim diyorum, olmuyor.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Marshall yazdı:Birileri birilerine tek çekmiştir -ne demekse-, sonra o tek çekilenler birilerine tek çekmiştir; ve tek çekilenler yine birilerine tek çekmiştir. Fakat her zaman akılda tek çekilenler kalmıştır. Yazıktır, çocuktur diyip geçeyim diyorum, olmuyor.
ne dyon olm sen türkce konus sen o dönemleri bilip bilmeden konusma tek cekmek ne demekmis git ogren sonra bu foruma yorum yap ...!
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..