Oyun Müzikleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Oyun Müzikleri

Mesaj gönderen NATHAN »

Gündüz vakti bi konuda oyunun tek olumlu yanının hikayesi olduğunu söylemişim ama bu doğru değil. Ciddi manada önemli bi gerçeği unutarak yazmışım sabah. Çünkü oyuna ayırdığım vaktin büyük bir kısmını youtube'dan müziklerini dinleyerek geçiriyorum. Aslına bakarsanız müzik zevkimin güzel olduğunu düşünürüm hatta oyuncu kitlesi olarak bakınca Pink Floyd, Styx, Led Zeppelin ya da en basitinden bi The Smiths tarzında müzik zevki olan kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmez heralde :) Bu referansı vererek diyebilirim ki, oyunun müzikleri gerçekten başarılı.

Bilen var mı bilmiyorum ama 6-7 yıl önce RunEscape diye bi oyun vardı. Muhtemelen hala oynanıyordur oyun çok popülerdi o zaman. O oyunun da müziklerini çok beğenirdim ve RunEscape'de şöyle bi durum vardı. Oyunun hangi haritasında olursanız olun, panelden müzik kısmını açıp istediğiniz oyun parçasını dinleyebiliyordunuz. Atıyorum M harfine bastığınızda liste çerçevesinde istediğiniz şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.

Başlığı açmamın sebebi yönetime seslenip böyle bi yenilik istemek değil. Afedersiniz ama o kadar aptal değilim. Yahu giriş ekranındaki reklamı bile 2 yıldır değiştirmekten aciz bir yönetimden ne isteyebilirsin ki. Güncelleme mi hahahahah gerçekten aptal olmak lazım bunun için. Görüyorum hala forumda, rüyasında görmüş de youtubdan 2009 yüklenme tarihli videoyu izlemiş de yenilik geleceğine inanıyormuş, sabırla beklemeliymişiz :)
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Oyun Müzikleri

Mesaj gönderen mobilsorun »

Resim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

NATHAN yazdı:Gündüz vakti bi konuda oyunun tek olumlu yanının hikayesi olduğunu söylemişim ama bu doğru değil. Ciddi manada önemli bi gerçeği unutarak yazmışım sabah. Çünkü oyuna ayırdığım vaktin büyük bir kısmını youtube'dan müziklerini dinleyerek geçiriyorum. Aslına bakarsanız müzik zevkimin güzel olduğunu düşünürüm hatta oyuncu kitlesi olarak bakınca Pink Floyd, Styx, Led Zeppelin ya da en basitinden bi The Smiths tarzında müzik zevki olan kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmez heralde :) Bu referansı vererek diyebilirim ki, oyunun müzikleri gerçekten başarılı.

Bilen var mı bilmiyorum ama 6-7 yıl önce RunEscape diye bi oyun vardı. Muhtemelen hala oynanıyordur oyun çok popülerdi o zaman. O oyunun da müziklerini çok beğenirdim ve RunEscape'de şöyle bi durum vardı. Oyunun hangi haritasında olursanız olun, panelden müzik kısmını açıp istediğiniz oyun parçasını dinleyebiliyordunuz. Atıyorum M harfine bastığınızda liste çerçevesinde istediğiniz şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.

Başlığı açmamın sebebi yönetime seslenip böyle bi yenilik istemek değil. Afedersiniz ama o kadar aptal değilim. Yahu giriş ekranındaki reklamı bile 2 yıldır değiştirmekten aciz bir yönetimden ne isteyebilirsin ki. Güncelleme mi hahahahah gerçekten aptal olmak lazım bunun için. Görüyorum hala forumda, rüyasında görmüş de youtubdan 2009 yüklenme tarihli videoyu izlemiş de yenilik geleceğine inanıyormuş, sabırla beklemeliymişiz :)
Sen ne sanıyorsun kardeş led zepellin dinleyince müzik zevkinin olduğunumu led zepellini dinlemeyen mi var tüm liseliler dinliyor
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

Saydığın grupların alayını poserlar dinliyor biliyormuydun ? Özellikle qinq floyd
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
deliceza28
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen deliceza28 »

13 yıldır dinliyorum. Arkadaşlar poserlıktan falan bahsetmiş. Evet canlarım, evet kuzucuklarım son 3 yılda Türkiye'de bebelerin eline geçmiş gruplar bunlar. Ama bu müziğin kalitesini değiştirmez. "Aaa herkes dinliyo ya ıyk hadi The Kinks dinleyelim." Bu kafada olan insanlar gerçek poserlardır. Hah poser eğer "13-17" yaş arası dinleyici kitlesiyse evet, ben de 7-8-9 yıl önce bir poserdım. Anlatabiliyor muyum? Hadi şimdi gömün kafanızı bilgisayara oyuna devam edin. Çünkü müzikten bir şey anlamıyorsunuz. Birde poser'ın ne olduğunu sorsam açıklayamayacak insanların her gördüğü insana "AAA POSER AHAHAHA SLK ŞY" demesi de komiğime gidiyor. Senin o poser dediğin gruptan ilham alıp müziğimi yapıyorum ben. Saygı duy.
Resim
MeddLe, Deliceza, VangelisTK, Rajaz, Pinkxfloyd, Yangmanchun.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

:ugeek: sakinlik beyler lütfen.
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen NATHAN »

deliceza28 yazdı:13 yıldır dinliyorum. Arkadaşlar poserlıktan falan bahsetmiş. Evet canlarım, evet kuzucuklarım son 3 yılda Türkiye'de bebelerin eline geçmiş gruplar bunlar. Ama bu müziğin kalitesini değiştirmez. "Aaa herkes dinliyo ya ıyk hadi The Kinks dinleyelim." Bu kafada olan insanlar gerçek poserlardır. Hah poser eğer "13-17" yaş arası dinleyici kitlesiyse evet, ben de 7-8-9 yıl önce bir poserdım. Anlatabiliyor muyum? Hadi şimdi gömün kafanızı bilgisayara oyuna devam edin. Çünkü müzikten bir şey anlamıyorsunuz. Birde poser'ın ne olduğunu sorsam açıklayamayacak insanların her gördüğü insana "AAA POSER AHAHAHA SLK ŞY" demesi de komiğime gidiyor. Senin o poser dediğin gruptan ilham alıp müziğimi yapıyorum ben. Saygı duy.
:)) Bunun üstüne bişey diyemem gayet güzel açıklanmış
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Pardon poser ne? :D
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

muvaffak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen muvaffak »

Emre yücelen gerçekten oyun müziklerini güzel hazırlamış. Dinledikçe dinleyesim geliyor fakat bunu kendi çıkarttığı albümü için söyleyemeyeceğim :D Çünkü nedense albümdeki müziklerinin çoğu hoşuma gitmiyor :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön