Arkadaşlar Kıyamet Günlüklerindeki Günlükteki Gm değilim adlı konu bana aitir. Bir heves bir değişiklik olsun diye oyundan kopmamak adına birşeyler yapalım dedim lakin durum vahim.
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bu günlükte bu oyunda burada biter. Oyun okadar vahim bir haldeki Kuklacı sunucusunda 1adet bb3 1 adet elek bilgi3 3 adet y2 3 adet m1'imiz çalındı bir ihtimal beyazköşte tutunayım dedim bundan sonra lakin ordada durum faksız değil. Adamlara sığınağa yer vaemıdır diyoruz cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorlar 1m karşılığı kenan kesilir diyorlar Gerçekten mi ya durum bu haldemi.. Bizler hep şimdiye kadar yöneticilerde suç bulduk yok efendim oyuna yeni başlayan kimse yok yeni başlayanlar için birşeyler yapılmıyor oyun gelişmiyor. yav arkadaşım sen yeni kasan birine sahip çıkmazsan ben sahip çıkmazsam o adam ne yapabilecek en fazla 49 a kasar o bile yeni başlayan biri için nekadar zor. Bazı şeyler için önce kendimizi bir sineye çekmemiz lazım . Benim için Günlükte Oyunda Şuanlık BİTMİŞTİR...
Oyunda Günlükte !!!
Re: Oyunda Günlükte !!!
tamam
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Delikanlı Olan Çıksın Ortaya ve Desin Ben Çaldım. :ugeek:
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

Seni kırmayalım.Bennn. Gerisini başkası getirsinDuMaNisTT yazdı:Delikanlı Olan Çıksın Ortaya ve Desin Ben Çaldım. :ugeek:
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Doğru yolu bulmuşsun. Darısı bizim başımıza.
- AyYildizli
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Çok haklısın kardeşim. Ben düşük seviyeyken daha ben sormadan item dizmiş insanlar sorardı bana yardım lazım mı, görevin var mı diye. Bugün bu oyunda bir yerlere gelebildiysem o insanlar sayesinde. Her görevime, her kesimime karşılık beklemeden bir sürü insan yardım etti. Geçen mısır çarşısında dolanırken x m karşılığında kenan kesilir mesajı gördüm ve çok şaşırdım. Artık herkes böyle. İnsanlara iyilik olsun diye yardım etme olayı çok çok az. Millet para derdinde, birbirini kesip ego tatmini derdinde. Çok yazık çok...Sozen63 yazdı:Arkadaşlar Kıyamet Günlüklerindeki Günlükteki Gm değilim adlı konu bana aitir. Bir heves bir değişiklik olsun diye oyundan kopmamak adına birşeyler yapalım dedim lakin durum vahim.
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bu günlükte bu oyunda burada biter. Oyun okadar vahim bir haldeki Kuklacı sunucusunda 1adet bb3 1 adet elek bilgi3 3 adet y2 3 adet m1'imiz çalındı bir ihtimal beyazköşte tutunayım dedim bundan sonra lakin ordada durum faksız değil. Adamlara sığınağa yer vaemıdır diyoruz cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorlar 1m karşılığı kenan kesilir diyorlar Gerçekten mi ya durum bu haldemi.. Bizler hep şimdiye kadar yöneticilerde suç bulduk yok efendim oyuna yeni başlayan kimse yok yeni başlayanlar için birşeyler yapılmıyor oyun gelişmiyor. yav arkadaşım sen yeni kasan birine sahip çıkmazsan ben sahip çıkmazsam o adam ne yapabilecek en fazla 49 a kasar o bile yeni başlayan biri için nekadar zor. Bazı şeyler için önce kendimizi bir sineye çekmemiz lazım . Benim için Günlükte Oyunda Şuanlık BİTMİŞTİR...
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Teşekkürler Delikanlı.EklentiPaketi yazdı:Seni kırmayalım.Bennn. Gerisini başkası getirsinDuMaNisTT yazdı:Delikanlı Olan Çıksın Ortaya ve Desin Ben Çaldım. :ugeek:
:ugeek: