İKV DESTEK NE İŞE YARAR
İKV DESTEK NE İŞE YARAR
Merhaba.. Bu ikv destek ne işe yarar birisi bana açıklayabilirmi bi sıkıntımız olduğunda bu destek forumdan sizlere ulaşmamız için değilmi, peki bi sıkıntımız olunca ve size mailler atınca o mailllere bakılmayacak ve oyuncuya dönülmeyecekse neden koydunuz o destek formu buraya,ben plusları 3er beşer alırken bi sorunum olduğundada karşımda bi muhattab bulmak isterim oyunu geçtim ben sizin müşterinizim hemde iyi bi müşteri 2 plus devamlı aktif yeri geliyo bunun sayısı 5 e çıkıyo ama karşımda bi sıkıntım olunca kimse olmuyo ilgilenen olmuyo bu yönetim anlayışını protesto ediyorum. Aylar önce 2 itemim kayboldu o kadar mail attım dönmediniz.. 27 şubat günü gene itemim kayboldu size gene mail attım ve dedimki bi inceleyin bi bakın benmi hatalı oynuyorum yoksa oyunmu hata yapıyo bi bilgi verin bana dedim hala bi cvp yok çokmu bi şey istiyorum sizden ya sizi işinizi ciddi yapmaya davet ediyorum. yada oyunculara deyinki bi sıkıntınız olduğunda bize gelmeyin başınızın çaresine bakın diye bi açıklama yapın. herkesin bi sabrı olduğunuda unutmayın.. artık sabrım taştığı için böyle bi konuşma yaptım yoksa yapım bu değildir.. SAYGILAR
Re: İKV DESTEK NE İŞE YARAR
Mrb
Dostum onlara günde 15 BİN MESAJ GİDİYOR 15 ve bu insanlar uyuyor yemek yiyorlar elbet sen mesaj atar atmaz mesaj yazacak durumda deiller gelen mesajların eski tarihe göre değerlendirp geri dönüyorlar ben ne zaman iletşime gecsem elbet yanıt geliyor lütfen sabırlı olalım onlarıda düşünelim
iyi forumlar
Dostum onlara günde 15 BİN MESAJ GİDİYOR 15 ve bu insanlar uyuyor yemek yiyorlar elbet sen mesaj atar atmaz mesaj yazacak durumda deiller gelen mesajların eski tarihe göre değerlendirp geri dönüyorlar ben ne zaman iletşime gecsem elbet yanıt geliyor lütfen sabırlı olalım onlarıda düşünelim
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhabalar,
Sevgili arkadaşım , O kadar Çok Farklı Konular varki Aklıma Geldiği gibi Sırasınca yazayım ,
1) Sığnak ve Migrat
2) Çar Aktarımları ,
3) Oyun Kontrol'ü.
4) 6 farklı sunucu Yönetimi...
4 Tane Saydım ama bunun Alt yapısıda var xD
Neyse Ben Kısaca şöyle bir Konu anlatayım sana ;
Portekiz Başbakanı Birgün Nijerya Başbakanını Ziyaret'e gider.
Portekiz'de Her 2 senede bir Başbakanlık seçimi yapılırmış Fakat Nijeryada 40 Yılı aşgın Aynı Başbakan Hükmedip durarmış devlete..
Sonunda DAyanamayıp Portekiz başbakanı der " Yav Bakanım Bizim ülkemizde KAvgadan , iç savaştan başka bir durum yok , ve en fazla 2-3 yıl dayanabiliyor En iyi Başbakanlar, Ki Senin ülkende de İç savaş - Dış savaş var. Hükümet Koalisyon içinde...
Bunları Nasıl önlüyorsun??
" Her hafta Güzel bir maç ... Her Hafta Konserler ... Her hafta İllerde Gıda-su Dağıtımı ...
Millet O maç'lara bakarken , Konser İzlerken , Gıda-su Toplarken Hükümet'in Derdini Telaşesini unutur..."
bu kadar Basit Der Nijerya Başbakanı...
Yani Demek istediğim şu , Her ne kadar iç savaş olsa bile " Haftada bir Sunucu içerisi Oyun , Haftada Bir GM'ler Gelir Onları kesmeye Çalışırlar , Haftada bir Kadim , Yeşil'i Keserler.... ve İKV oyuncuları Durum'u unuturlar xD
Demek istediğimi anlamışsındır umarım.
Sevgili arkadaşım , O kadar Çok Farklı Konular varki Aklıma Geldiği gibi Sırasınca yazayım ,
1) Sığnak ve Migrat
2) Çar Aktarımları ,
3) Oyun Kontrol'ü.
4) 6 farklı sunucu Yönetimi...
4 Tane Saydım ama bunun Alt yapısıda var xD
Neyse Ben Kısaca şöyle bir Konu anlatayım sana ;
Portekiz Başbakanı Birgün Nijerya Başbakanını Ziyaret'e gider.
Portekiz'de Her 2 senede bir Başbakanlık seçimi yapılırmış Fakat Nijeryada 40 Yılı aşgın Aynı Başbakan Hükmedip durarmış devlete..
Sonunda DAyanamayıp Portekiz başbakanı der " Yav Bakanım Bizim ülkemizde KAvgadan , iç savaştan başka bir durum yok , ve en fazla 2-3 yıl dayanabiliyor En iyi Başbakanlar, Ki Senin ülkende de İç savaş - Dış savaş var. Hükümet Koalisyon içinde...
Bunları Nasıl önlüyorsun??
" Her hafta Güzel bir maç ... Her Hafta Konserler ... Her hafta İllerde Gıda-su Dağıtımı ...
Millet O maç'lara bakarken , Konser İzlerken , Gıda-su Toplarken Hükümet'in Derdini Telaşesini unutur..."
bu kadar Basit Der Nijerya Başbakanı...
Yani Demek istediğim şu , Her ne kadar iç savaş olsa bile " Haftada bir Sunucu içerisi Oyun , Haftada Bir GM'ler Gelir Onları kesmeye Çalışırlar , Haftada bir Kadim , Yeşil'i Keserler.... ve İKV oyuncuları Durum'u unuturlar xD
Demek istediğimi anlamışsındır umarım.
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Merhabalar.. Bu yazımı foruma koyalı 24 saat oldu gördümki buradanda ilgilenen yok ; bi arkadaş demişki günde 15000 mail geliyo diye ; oyunun yoğun olduğu günlerde gelen mail adedi 3000 ler civarında öncelikle bunu düzeltelim bu benim değil bizzat forum yöneticileri yada gm lerin buraya yazdığı rakamdı. kaldıki bunu geçtim ben mailimi 27 şubatta atmışım bugün mart ayının 16 sı koca bi 20 gün geçmiş aradan.. Ama artık önemli değil sorun item değildi item yeniden yapılır. Sadece bi sorunum olduğunda karşımda bir muhatab bulamamak ve bulamayacak olmak beni üzdü.. yoksa gerisi teferruat.. SAYGILAR
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Siz sadece o an olması istediğiniz şeyin hemen olmasını istiyorsunuz ama öyle olmuyor.O kadar işle uğraşacak bi ton adam da yok.Ellerinden gelenin en iyilerini yapmaya çalışıyorlar.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Ya adam cevap gelmiyo diyo artik küfür ettireceksiniz ha yönetici korsanlariFearless yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhabalar ;KaraXHayalet yazdı:Ya adam cevap gelmiyo diyo artik küfür ettireceksiniz ha yönetici korsanlariFearless yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Ben forum akışına yardımcı olmak için yapıyorum iyi forumlar.
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
Fearless yazdı:Merhabalar ;KaraXHayalet yazdı:Ya adam cevap gelmiyo diyo artik küfür ettireceksiniz ha yönetici korsanlariFearless yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Ben forum akışına yardımcı olmak için yapıyorum iyi forumlar.
cocuk akısı düzenliyor.Forumun amacını saptırmayın
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez