2006 da üniversite yıllarımda başlayan İKV serüvenimi 2009 da bitirmiştim.Aradan 5 yıl geçti ve yeniden oynama isteği uyandı içimde , bir hevesle plus paketimi alıp oyunu girdim hemen.Tabiki bir çok değişiklik olmuştu , öncelikli olarak arkadaş listemdeki hiç kimsenin online olmadığını , eskiden her gün oyunda gördüğüm isimlerin hiç birini görmediğimi ve oyuna gelen çok fazla yenilik sonucu azalan oyuncu sayısıyla birlikte yardımlaşmanın , cömertliğin , fedakarlığın , dostluğun kalmadığını fark ettim.
Benim zamanımda görevlere gruplar yapılarak gidilirdi , bosslar sıra sıra defalarca kesilirdi , karşılık beklenmez herkesin görevi yapılırdı.Şimdi bakıyorumda bölgeden yazdığımda görevine yardım ederim şu kadar para isterim diyen oyuncular dolmuş.
Fakat bu kadar çürük elmanın yanında halen daha insanlık ölmemiş dediğim arkadaş , dost , kardeşler buldum.Onlar kendilerini biliyor zaten.
Oyunda en çok " Sümela " adlı şifacımı kullanıyorum , belki eskilerden hala birileri kalmıştır.Diğer şifacımın adıda " Drift "
Vakti zamanında Teşkilat sunucusunda yapılan ilk etkinlik olan ölüm oyununda kazanan grubun şifacısıydım.Yardıma ihtiyacı olan olursa yazabilir.
Herkese selam olsun....
5 yıl sonra İKV oynamak
- EsEsKizilciklii
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: 5 yıl sonra İKV oynamak
Uğraşma bence dostum başka oyunlar bulabilirsin.Şu zamandan sonra bu oyun için verdiğin bütün emekler boşa gidecektir.

EsEsKızılcıklı
CclareonN
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mekanik
grup bölgeleri hariç bence güzel bi oyun 
Amasyalıxşifacı
Amasyalıxkaptan
ByErkaramoN
Amasyalıxkaptan
ByErkaramoN
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Para karşılığı ile yardım edenlerden oldukça tiksinmişimdir. fakat oyunda sohbet etmeye değer insanlarda var . tekrar gelmen ile ilgili ne söylesem boştur çünkü oyun fazlasıyla saçmalığa gidiyor 
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!