eski forumda da açmış olduğum bu konuyu burada da paylaşmak istiyorum çünkü oyun yetkilileri tarafından bu duruma hala bir müdahalede bulunulmadı.
Konuya gelince, oyuna sonradan eklenen yeni ekran çözünürlükleri içerisinde 15,5 inch laptoplara uygun olarak planlanan bir çözünürlük bulunuyor seçeneklerde bu çözünürlük 1336x768 pixel olarak belirlenmiş
Ancak, 15,6 inch laptopların ekran çözünürlükleri hepsinde sabittir ve 1366x768 pixel dir yani 66 yazılması gerekirken 36 olarak yazılmış ve bu durumda bu çözünürlüğü seçtiğimizde oyun hata veriyor.
Bu hatanın en kısa sürede giderilmesi ve çözünürlüğün doğru şekilde en kısa sürede düzeltilmesini umuyorum.
Ekran Çözünürlükleri Hakkında
- Camouflage
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Camouflage
- Salgın Koruyucusu
Re: Ekran Çözünürlükleri Hakkında
ordan da bildirim yaptım ne bir cevap nede bir düzeltme var.
bahsettiğim şey tamamen doğrudur isteyen herkes araştırabilir 15,6 inch laptopların hepsinin ekranı standart 1366x768 dir oyunda hatalı olarak bu rakam 1336 olarak yazılmıştır ve oyuna girerken hata vermektedir bu durum düzeltirmedikçe ben ve bir çok kişi oyunu en düşük ekran çözünürlüğünü seçerek oynamak zorunda kalıyoruz.
NOT: yukarda ilk mesajımda 15,5 yazmışım 15,6 olacak
bahsettiğim şey tamamen doğrudur isteyen herkes araştırabilir 15,6 inch laptopların hepsinin ekranı standart 1366x768 dir oyunda hatalı olarak bu rakam 1336 olarak yazılmıştır ve oyuna girerken hata vermektedir bu durum düzeltirmedikçe ben ve bir çok kişi oyunu en düşük ekran çözünürlüğünü seçerek oynamak zorunda kalıyoruz.
NOT: yukarda ilk mesajımda 15,5 yazmışım 15,6 olacak

Ekran Çözünürlüklerinizi Bilgisayarınızın Resmi Sitesinden Driver Bölümünden Temin Edebilirsiniz
İyi Eğlenceler
İyi Eğlenceler
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Camouflage
- Salgın Koruyucusu
benim ekranımda 1360x768

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Merhaba,
İletişim kısmından form doldurarak bizlere ilettiğinizi ifade etmişsiniz. Başka bir işlem yapmanıza (foruma konu açmak vb.) gerek yoktur. Konuyu kilitliyorum.
Öneriler http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden kabul edilmektedir.
İyi eğlenceler.
İletişim kısmından form doldurarak bizlere ilettiğinizi ifade etmişsiniz. Başka bir işlem yapmanıza (foruma konu açmak vb.) gerek yoktur. Konuyu kilitliyorum.
Öneriler http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden kabul edilmektedir.
İyi eğlenceler.