Bi girip okumanızı tavsiye ederim...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BarbarossaX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kaptan İ Derya

Bi girip okumanızı tavsiye ederim...

Mesaj gönderen BarbarossaX »

Merhaba Arkadaşlar. Eminönü sunucusundan Barbarossax nami değer hırsız var klip montajlıyan.:D

8 Kasım 2014 Başıma öyle hırsızlık vakaları geldiki 7 yıllık online oyun hayatım boyunca böyle üst üste kazığı yememişimdir heralde :D miktarlar küçük ama 3 4 kişi kazık yiyince koyuyo insana yaw:D

Bu yazdıklarım hiç bi kanıtı yoktur. Ekran boyutunu küçültüyüm için ekran foto cektiyimi sanarken bide ne göriyim foto hiç biri kaydedilmemiş bu dahada koyuyo insana.

Onun için saçma sapan yorum yapcaklar şimdiden hemen terk etsin konuyu. :D

Sabah açtım The One Mafia loncasından 3 kişi skype kefil getirdi. 2500 elmas ;) alcaktım 35m ye nicki DİExANOTHERxxDAY de bilinen sahis sabah günaydın kazığı yedikten sonra.

Sonra öğlen yemeyi yemeden bi mukagat daha Orcoo diye bi sahıstan aynı sebebden 7m bana bi caktı:D

ee sabah öğlen okadar kazık yedikten sonra bide aksam yemezsek ayip olur:D 3 hırsızlık vakasından en cok bu koydu vallaha yalan yokD:

IDuRuKaNI diye bi sahis tıkla üret mor balyoz satıyodum eskiden altınKASA carımla cok kişiye satmışımdır.
bu bana pm attı tıkla üret balyoz satıyomsun diye yok eskiden satıyoduk bıraktım dedim felan filan israr ede ede
istemeyerek elimde kalan bazı mazemeler var 10 parca tıkla üret mazemesine 15m satmaya karar verdim.Adamla anlaşmamız. ilk 6 mazeme 7.5 sonra 4 mazeme 7.5 vercekti ticaret bitcekti.
Adam 2 kez bana mazemeleri yansıttırdı. Tamam arz kaleye gel alcam dedi.İyi güzel gittik adama Fierce loncasında diye güvendim ilk 6 değerli mazeyi koydum 7.5 verdi sonra kalan 4 mazemeyi koydum DEDİYİ LAF AYNEN SU: Bunlar 7.5m etmez hadi naş dedi ozaman al 7.5 mni ilk verdim mazemelerimi geri ver dedim uza dedi:D iste sonra burdayız:D

Yaw online oyunlarda hiç şans gülmemiştir bana biliyorumda artık öyle bi noktaya geldiki karakteri cöle getirmeyi korkak oldum karakterin karıma kutup ayısı cıkar diye neyse uzadıda uzadı destan yazdım yaw. :D
Okuyan ve güzel yorum yapanlara iyi forumlar dilerim. İyi yorum yapmayanlara dilemiyom ulen:D
Barbarossax
  • Gemilerde Talim Var...
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Re: Bi girip okumanızı tavsiye ederim...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Son olayda okadar mantıksızca birşey yapmışsınki güleyimmi ağlayımmı bilemedim :D
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

Fierce loncasi adi altinda kimsenin hirsizlik yapmaya ne hakki nede curmu yeter. Belki sen belkide bizim ekibimizin adami hatalidir arastirmadim ama olay neyse aydinlanacak. Bu sure zarfinda senin (sozde) calinan parani bizzat ve gonulden vermek isterim. Haksiz isen helali hos olsun hakli isen bizim kusurumuz olsun. Senden ricam bana ulas.
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
BarbarossaX
İskele Babası
İskele Babası

DjNaDo yazdı:Fierce loncasi adi altinda kimsenin hirsizlik yapmaya ne hakki nede curmu yeter. Belki sen belkide bizim ekibimizin adami hatalidir arastirmadim ama olay neyse aydinlanacak. Bu sure zarfinda senin (sozde) calinan parani bizzat ve gonulden vermek isterim. Haksiz isen helali hos olsun hakli isen bizim kusurumuz olsun. Senden ricam bana ulas.
İnan ben parasında değilim insanlarda ticaret ahlakı kalmamış. Sadece bunu belitmek istedim eğer ben parasında işin olsaydım rütbeli ve lonca başkanı oldum lonca bozup arz yapmazdım sizin Loncanızdaki Adamım ne mal olduğunu arz klanına haykırmak için.Benim iştediyim kuru bi özür herkez hata yapa bilir.İnsanız benim hatalarım oldu.

Oyundan o özürü aldıgım zaman hatamın farkına vardım lafını duyunca bu forumdaki konu ve oyundan tartışma bitcektir.
aksı taktırde kaldı yerden devam etcektir.

Not:Hiç bi sekilde o loncadan 1 kr para alınmıcaktır.Dermimi üste yazdıgım gibi belirttim.

İyi forumlar dilerim.
Barbarossax
  • Gemilerde Talim Var...
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Kardeş geçmiş olsunda sen baya aranmışın.
35 m den 2500 akçe almaya kalkarsan kusra bakmada göz göre göre paranı vermişin demektir adama.Hadi diyelim verdin bi kere dolandırıldın peşine 2. kez ve hatta 3. kez aynı hatayı yapıyorsun.
Ne diyelim valla bundan sonra bari dikkatli ol :)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

Oncelikle belirtmek isterim olayi biraz kurcaladiktan sonra sahsi loncamizdan cikarttik . Ben sana sus payi vermiyorum bizim loncamiza guvenip bir tedbirsizlik yapiyorsun ben bu guvenini suistimal edenler icin zarari karsilama derdindeyim. Olay sahsi meseleden lonca meselesine donustu . Bu loncanin hicbir ferdi senden ozur dilemeyecek . Istedigin kadar uzatma luksune sahipsin bizim acimizdan konu kapanmistir.
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Şşt nado bana da atsana bi 100m :P
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
BarbarossaX
İskele Babası
İskele Babası

DjNaDo yazdı:Oncelikle belirtmek isterim olayi biraz kurcaladiktan sonra sahsi loncamizdan cikarttik . Ben sana sus payi vermiyorum bizim loncamiza guvenip bir tedbirsizlik yapiyorsun ben bu guvenini suistimal edenler icin zarari karsilama derdindeyim. Olay sahsi meseleden lonca meselesine donustu . Bu loncanin hicbir ferdi senden ozur dilemeyecek . Istedigin kadar uzatma luksune sahipsin bizim acimizdan konu kapanmistir.

Arkadaşlar siz doğru bi karar vermisiniz. ben o gün dolandırıltıktan sonra sadece o adamın loncadan atılmasını istiyodum.
arz klanında sizin loncadan bi yetkili bulmak için klandan yazıyodum Zbeey nickli biri pm attı ben loncanın yetklişiyim dedi. Ona durumu acık ve net açıkladım. Onun dedi söz aynen su ee o madenler o kadar para etmezki sen haksizsin.
iyi ozaman ben 7.5 sattım ilk 6 madeni geri verin paranızı alın ozaman dedim alt 4 cekti cevap yazmadı bidaha
ondan sonra öfkelendim bu foruma konu açmaya karar verdim yoksa sizin lonca adı bile geçmicekti.

IDuRuKaNI benim davam. Sizin loncanızla işi kalmadısa Fierce loncasının hiç bir alakam yoktur. Bundan sonra ne oyundan nede forumdan Loncanızın ismi geçmicek bundan sonra.

Edit:IDuRuKaNI kork bundan sonra benden en yakın zamanda karakterlerimi arz yapcam barındırmıcam seni orda.
XCEZAX yazdı:Kardeş geçmiş olsunda sen baya aranmışın.
35 m den 2500 akçe almaya kalkarsan kusra bakmada göz göre göre paranı vermişin demektir adama.Hadi diyelim verdin bi kere dolandırıldın peşine 2. kez ve hatta 3. kez aynı hatayı yapıyorsun.
Ne diyelim valla bundan sonra bari dikkatli ol :)
İyi güzel diyon bu e.ö sunucusunda ne bilim cok değişik insanlar var 35m skype 3 kişi kefil getiriyo:D nickleri veremicem ama 3 karakteri sağlamdı ben 3 ayrı sunucuda oynadım 35m için urasılcak sey değil:D 35m geçtim 7m nedir yaw:D adam 7m nickini kırletmeye göze alıyor.Cok fakır bi sunucu bura:D

45m 50m kabetmiş ola bilirim ama e.ö nasil bi sunucu olduğunu öğrendim artık. bence bu bilgiye o miktar değer. ;)
Barbarossax
  • Gemilerde Talim Var...
Kullanıcı avatarı
BarbarossaX
İskele Babası
İskele Babası

DjNaDo yazdı:Oncelikle belirtmek isterim olayi biraz kurcaladiktan sonra sahsi loncamizdan cikarttik . Ben sana sus payi vermiyorum bizim loncamiza guvenip bir tedbirsizlik yapiyorsun ben bu guvenini suistimal edenler icin zarari karsilama derdindeyim. Olay sahsi meseleden lonca meselesine donustu . Bu loncanin hicbir ferdi senden ozur dilemeyecek . Istedigin kadar uzatma luksune sahipsin bizim acimizdan konu kapanmistir.

IDuRuKaNI benim davam. Sizin loncanızla işi kalmadısa Fierce loncasının hiç bir alakam yoktur. Bundan sonra ne oyundan nede forumdan Loncanızın ismi geçmicek bundan sonra.
Barbarossax
  • Gemilerde Talim Var...
Kullanıcı avatarı
BarbarossaX
İskele Babası
İskele Babası

Edit:IDuRuKaNI kork bundan sonra benden en yakın zamanda karakterlerimi arz yapcam barındırmıcam seni orda.
Barbarossax
  • Gemilerde Talim Var...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön