Hürremsultan Bölüm.2

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
KinGEkoO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Iııı Biz Bize Iııı

Hürremsultan Bölüm.2

Mesaj gönderen KinGEkoO »

Evet Arkadaşlar Yeni Bölüm İle Tekrar Sizinleyiz))....
Sizinde Takip etmiş olduğunuz gibi ilk bölümümüz RTÜK tarafından yayın akışına aykırı bulunduğu için kaldırılması gündeme gelmiş ve bir erkeğin kız takliti yaparak topluma vericeği zarar düşünülerekten yayından kaldırılmasına karar verilmiş...)
Çokta tındı) dedikten sonra ilk bölümümüzü link'imizden tekrar hatırlayalım ve kaçıranlar için http://youtu.be/DDzyp_N_Dqw

Hürremsultan Bölüm.2
Kesinlikle dikkat edin, mühürlüxkaderim hürremsultan(İbrahim) başrol oyuncularımız size yakın arkadaşlarınızı tespit ettikten sonra arkadaşlarınızın karakter isminden yeni karakterler yaratıp hesabınızı ele geçirme gayreti içindeler.. Biz lonca olarak bu konuyu tüm arkadaşlarımıza ilettik gereken önlemi aldık sizlede paylaşmak istedik...

Resim

Resim

Resim
Düşünmek İçin Zaman Ayırın,Ama Hareket Vakti Geldiğinde Düşünmeyi Bırakıp Harekete Geçin!!
Resim
Kullanıcı avatarı
Knightberkan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Hürremsultan Bölüm.2

Mesaj gönderen Knightberkan »

Eko Helal olsun :D Nasılda kıvırıyo görüyosun . Görüyomusun fırıncı ibonun yaptıgını :D
Knightberkan / Knıghtberkan / KinGBeRKaN
BİRLİĞİMİZ' için beraberiz

BİRLİK' ten kuvvet doğar
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Bir ara köşkümüzde Ultraxmarina adlı bir hırsız dolaşıyordu. Bu kişinin Hürremsultan olduğunu iddia ediyorlardi. Dogru mudur. Ultraxmarina Hürremsultan mi? Eger o ise. Bu sahis allaha kitaba inanmiyor.elimde kanit var. Allahtan korkmayan adamdan hersey beklenir. 3. Foto son söz herseyi anlatiyor.
Resim
Resim
Resim
Beni de kadim hidra pencesi yerine hidra pencesi vererek kandirdi. Bazilarini kondritle bazinaliri jadeit ile kandirmaya calisiyordu. Bir ara birisini dolandiracam derken kendisi oturmus asagiya. 30jadeti vermisti umut diye birisine.
CessS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CessS »

vahdet yazdı:Bir ara köşkümüzde Ultraxmarina adlı bir hırsız dolaşıyordu. Bu kişinin Hürremsultan olduğunu iddia ediyorlardi. Dogru mudur. Ultraxmarina Hürremsultan mi? Eger o ise. Bu sahis allaha kitaba inanmiyor.elimde kanit var. Allahtan korkmayan adamdan hersey beklenir. 3. Foto son söz herseyi anlatiyor.
Resim
Resim
Resim
Beni de kadim hidra pencesi yerine hidra pencesi vererek kandirdi. Bazilarini kondritle bazinaliri jadeit ile kandirmaya calisiyordu. Bir ara birisini dolandiracam derken kendisi oturmus asagiya. 30jadeti vermisti umut diye birisine.
( IıxKraLcaNsxıI - KraLcaNs - IxKraLcaNsxI )
Bu hürrem veleti bizim aliden de ultra marnia ile meran satıcam demişti 2 tane 8 mye çantaya liderlik koymus alinin dikkatsizliginden faydalanmış böyle karaktersiz yukarıdaki fotograflarda benim arz çar ile yazdıgım yazı da var zaten hayırdırbrother ile
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vorssanter »

Köşkte moda olmuş takiyye yapmak sanirim...
CT yeni geldiğinde yani Altınordu loncasının ilk sırada olduğu zamanlarda loncanın sayılı isimlerinden birinin zamanında köşkün en meşhur hırsızlarından biri olduğunu öğrenmiştik...
O cinsiyet değiştirmemişti ama ismini değiştirmişti skypede gelmezdi o olduğunu öğrenmemiz zor olmamıştı aynı memleketli olmamızdan dolayı...
Şimdi oynuyormu? yada bıraktımı hiç bilmiyorum ozaman bazı nedenlerden loncadakilere ifşa etme gereği duymamıştık bu kişiyi nickini yada ismini yazsam tanımayan olmaz sanırım ama ozaman yazmadım şimdi yazmanın anlamı yok her ne ise...

Hurreme gelince 2-3 yıl önce klan kanalını flash tvye çevirmişti o onun kocası o onu aldatmış falan filan konuya pek hakim değilim bizde koca karilarn flash twyi izlediği gibi izlerdik bu sacmaliklari.... Anlaşılan değişen bişe yok erkek olduğu acik ama gecen bu olaylar sırasında (şimdi ayrilmiş)bizbize loncasından olan arkadaşa sordum bu fırıncımı diye yok öyle değilmiş ceren adı onlar hikaye yaziyor dedi en iyisimi ayda 1defa gir lodos kovala kral sensin....;)
Lector
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lector »

ulan erkan sende çocukmusun nesin uğraştıüğın işe bak ya hem hürreme zamanında okadar asıldın hemde yüz bulamıyınca hürreme erkek diyosun ilginç erkan sen çocukmusun şu halinize bakın millet size ötüyle gülüyordur kesin d senin nasıl biri olduğunu iyi biliyorum oyun için kendi arkadaşını saattın diyebilirim kingademi gelmiş burda hürrem şöledir böledir diyosun hürrem erkek veya kadındır bu meçhul reklam yapaman gerek yok önce bi kendine bak sonra insanları yargıla
???
Kullanıcı avatarı
KinGEkoO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KinGEkoO »

Ulan Ucube Lektor Nekadar Komiksin Sen Ya....!
Hürreme Asıldığımı Neye Dayanaraktan Söyleyebiliyorsun Aradan Yıllar Geçmesine Rağmen Hürremin (ibrahim) Bütün Pis Karalamalarına Rağmen Sırf Loncadan Kovuldu Diye Dile Getirmedide Sen Neyin Kafasını Yaşayaraktan Böyle Bir Kanıya Vardın...

Hürremin Erkek Olduğunu Öğrenmemizle Loncadan Atılan Biri Bu Günlere Kadar Konuşmadık Karalamadık Kendi Yoluna Gitsin Dedik Ama O Naptı Zelişle Uğraşmaya Devam Etti Zelişle Uğraşıyor Çünkü Loncamızın Başkanı Ve Bir Bayan Zayıf Noktamız Ve Hassas Noktamız Zeliş Naptı Buna Hiçbirşey Bütün Bunlara Birşey Demiyosunuzda Benim Hürrem(ibrahim) ile Uğraşmammı Battı Sana...

Gelelim Ademe En Zor Zamanında Dahi Yanında Olduğum Adem (ona yaptığım güzellikleri burda açıklamak istemiyorum inan yerin dibine girersin o senin oyun arkadaşın benim mahalle arkadaşımdı...)

Oyuna Dönüşüm Ve Büyük Bir İstekle Kurduğum Kings Of Lord Loncası Verdiğimiz Yılların Emeği Kimin Yüzünden Kapandı Ademin...

Onaptı Kendi Çıkarları Doğrultusunda Utanmadan Kings Of Lord Loncasını Bana Sormadan Açtı, Ucube Lektor...!

Çağdaş (herkese tanımak nasip olur inş birgün ki adam gibi bir adam) ve Gazi Aynı Semtteniz Bunlar Neden Ademin Yanında Değilde Benim Yanımda...Ucube Lektor

Ademin Karakterleri silindi Çağdaşın Zamanında Hediye Ettiği Ben Onca Vaktimi Harcayarak Üstünü Dizdiğim Karakterler...Bir Kızın Peşine Düşüp Hesabını Paylaşıp Tuzağa Düşürülerek Silinen Bir Hesap...

Şuan Kins Of Lord Loncası Açık Ve Lonca İçi Soysuzlar Cirit Atıyor Adem Yüzünden...
Ben Ademi Arkasından Satmadım Yüzüne Karşı Sattım Birdaha Olsun Bir Daha Satarım..

Hesap Sormam Gereken Onca Şey Varken Boşkoyverdm GELİPTE BURDA BANA ADAMLIKTAN BAHSETME...

Ben Seni Tanımıyoken Sen Kimsinde Bukadar Ayrıntıya Girdin Ucube Lektor...
Düşünmek İçin Zaman Ayırın,Ama Hareket Vakti Geldiğinde Düşünmeyi Bırakıp Harekete Geçin!!
Resim
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Konu kilitlenmiştir.
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön