Artık dayanamaycam itiraf ediyorum
Artık dayanamaycam itiraf ediyorum
Evet senee 2009 başları felandı tüm karakterlerim maden çekme hilesi ve bono hilesi yüzünden banlanmıştı haklılarda.. 5 ayrı pcden makro yaparak 24 saat madenleri kimseye çektirmiyorum ve sonunda sınırsız ban yemiş ve oyuna girip tekrar kasmak istemiyordum aylar sonra telefonuma (sobee accye) mesaj geldi tüm sunuculardaki tüm karskterleriniz ekibimiz tarafından af kararı alınmıştır gibi birşeyler diyordu o sıralar Telekom'a satılacakmış oyuncu sayısı artsın diye açmışlar bu oyunda ilk yanlışı orda yaptılar bana sonrası zaten Hiçbirşey eskisi gibi olmadı bir kaç akrabam oynuyordu onlarda bıraktı full dolu olan arkadaş listem aydan aya yine dolu ama online sayısı gittikçe azalıyordu.. Bu oyunu oynatan orta yaşlarında oyundan tanıdığım bir abi vardı oda sene 2010 da öldü trafik kazasında.. Bu oyun sadece bende acı hüzün ve yarı tatlı anılar.. Ve masal gibi müzikler demek
diyorlar niye foruma giriyorsun bıraktıysan.. İşte anılarım var bu oyunla büyüdüm ben okul bitti askerlik bitti hala daha buradayım can çekişmesini izliyorum oyunun hoş oynanacağı kalmadı bu saatten sonra 5 saat ayırmak gerekiyor günde en az.. Koca adamlar işten güçten girebilirmi anca küçük kardeşlerimiz..

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Artık dayanamaycam itiraf ediyorum
Ağladım kardeş.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Benimde içim acıdı. Bende oyunu bırakamıyorum. Anılarım hatıralarım var.
gözünden ...beyan
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Kardeş kullanıcı adın ilginç.BANGBROS yazdı:gözünden ...beyan
Oyunu oynayanların tek dayanağı anılar fakat oyuna dönersen yeniden dostlar edinebilirsin.Ve hala eskilerden kalan oyuncular mevcut.

Mustafa Kemal ATATÜRK!