Klan Savaşları!...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Klan Savaşları!...

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Selamlar, bu konu açılma kıvamına geldi sanırım artık...

Klan savaşları denilince ilk aklınıza gelen tabir nedir?
-Bazen eğlenceli savaşlar ve çok sık küfürler bu benim düşüncem.
Gelelim konu neticesine her zaman yaşıyorum bu durumu ve sık sık yaşayan kişi sayısı çok fazla nedeni bilinmez ama hazımsızlık diye nitelendirebilirim bunu.
Yaşanan argo kelimeler, kışkırtmalar... Zaman zaman kışkırtmalar zevk verebilir ama haddi aşılmadığı sürece.

http://i.hizliresim.com/gLq1lZ.jpg
-Olağan klan savaşları durum pozitif yönde.

http://i.hizliresim.com/XY0zW0.jpg
-Kale önüne gelip kesilerek argo kelimeler kullanma.

http://i.hizliresim.com/dqPVj7.jpg
-İstediklerine ulaşamayınca grub olarak kışkırtma çabaları bölgeye taşınma.

http://i.hizliresim.com/0215VR.jpg

http://i.hizliresim.com/B9rBMG.jpg
-İlk kesilme anı durum pozitif yönde.

http://i.hizliresim.com/lzdg7p.jpg
-İlk kesilme anından sonra bölgeye taşıma çabası, prim amacı.

http://i.hizliresim.com/nGRq7a.jpg
-evet bir prim daha izliyoruz.

http://i.hizliresim.com/vobBED.jpg
-İnanamadım :shock:

:idea: Resimler sadece birer örnek taşıyor.
Tartışmaya açılacak bir konu olup seviyesi dışına çıkılmaması dileğiyle.

Bu Konuyu 'da incelemekte fayda var :)
Kullanıcı avatarı
HypeRSoNicQ
İskele Babası
İskele Babası

Re: Klan Savaşları!...

Mesaj gönderen HypeRSoNicQ »

Merhaba,
Rakibinizi kesip size ws teklif ediyorsa bilinki baya sinirlendirmis olmalısınız. :D Üstüne bide yazdıklarına cevap vermezseniz sizi ne olursa olsun kesmeye çalısıcaktır ki bunu yetiskin bir insanın yapması anormal bi durumdur.Demek istedigim suanki player yas ortalaması 15 16 bu ve bunun gibi durumlarla karsılasacagınız normal bi durum. :D
ZaafımsıN
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReHaBeT »

HypeRSoNicQ yazdı:Merhaba,
Rakibinizi kesip size ws teklif ediyorsa bilinki baya sinirlendirmis olmalısınız. :D Üstüne bide yazdıklarına cevap vermezseniz sizi ne olursa olsun kesmeye çalısıcaktır ki bunu yetiskin bir insanın yapması anormal bi durumdur.Demek istedigim suanki player yas ortalaması 15 16 bu ve bunun gibi durumlarla karsılasacagınız normal bi durum. :D
+1 Aynı fikirdeyim diyebilirim.
Burda klan savaşlarını bir nebze dahi olsa doğru yönde anlatabilme çabası içindeyim.

Aksi takdirde bu durumlar karşı tarafı sinir hastası, obsesiflik gibi ruh hastalıklarına kadar varan bir ciddiyete sokabilir. :)
Kullanıcı avatarı
LEJYON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LEJYON »

Neticede bu bir oyun ws yi değil zevki alabilen kazanır bana göre sabah yaptığımız savaşta buna örnek vur kaçlar falanlar filanlar iyi forumlar ^.* UYGUNSUZİCERİK
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReHaBeT »

LEJYON yazdı:Neticede bu bir oyun ws yi değil zevki alabilen kazanır bana göre sabah yaptığımız savaşta buna örnek vur kaçlar falanlar filanlar iyi forumlar ^.* UYGUNSUZİCERİK
Biz aydan bahsederken sen huydan bahsediyorsun konuyu okuyup idrak edememişsin besbelli.

Tekrar gözden geçirip konu ile alakalı yorum yapmanı diliyorum.
Kullanıcı avatarı
vsKING
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen vsKING »

"İksirsiz gezmez bu avel (ya da avereldi her neyse)" Kesildikten sonra bu tabirin kullanılması sence gayet normal bir durum mudur? İkinizi aynı anda (ayı kullanarak ve iksir çekerek) kesmem çok zorunuza gitmiş olmalıydı öyle değil mi? Ne de olsa klan savaşı yapıyoruz kuralları yok; kaçmak, iksir çekmek, ayı salmak vs. kural dışıdır diye bir durum mu söz konusu da ben bilmiyorum ? Ben özeline de yazdım, birçok kez kestim ve kesildim. Kestiğim zamanlar dahi hiç kimseye oyun dahilinde olan /öp , /nah vb. rolleri bile yapmamış karşısındaki rakibine saygıyı kural edinmiş biri olarak yukarıda belirttiğin tabiri şahsına yakıştıramadım. Ardından ben de üslubuna karşılık ağır laflar ettim bunu inkar edemem. Ama şunu özellikle belirtmek isterim eğer kesilmek gururunuza dokunuyor, zorunuza gidiyorsa çıkarsınız Handan Hanım'ın yanına "Handan Hanım benden bu kadar, ben bu ortamı kaldıramıyorum", dersiniz. Eminim anlayışla karşılayacaktır :)

Öncelikle kendimize bakmalıyız sonra hatayı karşı tarafta aramalıyız.

Eminönü / SEYMEN
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReHaBeT »

vsKING yazdı:"İksirsiz gezmez bu avel (ya da avereldi her neyse)" Kesildikten sonra bu tabirin kullanılması sence gayet normal bir durum mudur? İkinizi aynı anda (ayı kullanarak ve iksir çekerek) kesmem çok zorunuza gitmiş olmalıydı öyle değil mi?
Önce burdan başlayayım İki kişiyi aynı anda tek başıma kestim gibi bir anlam çıkartıyorum ben burdan ki öyle miydi acaba ?
vsKING yazdı: Kestiğim zamanlar dahi hiç kimseye oyun dahilinde olan /öp , /nah vb. rolleri bile yapmamış karşısındaki rakibine saygıyı kural edinmiş biri olarak yukarıda belirttiğin tabiri şahsına yakıştıramadım. Ardından ben de üslubuna karşılık ağır laflar ettim bunu inkar edemem.
Burda aklıma takılan karşımdaki rakibe hiç bir zaman saygısızlık yapmadım diyip ardından gelen cümlede ağır laflar ettim demen ayrı bir ironi.
vsKING yazdı:Ama şunu özellikle belirtmek isterim eğer kesilmek gururunuza dokunuyor, zorunuza gidiyorsa çıkarsınız Handan Hanım'ın yanına "Handan Hanım benden bu kadar, ben bu ortamı kaldıramıyorum", dersiniz. Eminim anlayışla karşılayacaktır
Son cümlede asıl mesele ortaya çıkıyor. Canını yakmış olmalı Arzlar.Daha doğrusu açtığım konuya yumurtlaman hoşuma gitti buda bir göstergesi aslında canının yandığının :)
Tartışma seviyesini kaybetmeden daha anlamlı ve gerçek içerikli yorumlar bekliyorum senden.

Kullanıcı avatarı
vsKING
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen vsKING »

Benim yazdıklarımı kendince yorumlaman güzel ama yorumlama kabiliyetin vasatın altında her neyse konumuza dönelim. Sonuçta aynı hataları yapmış birinin kendisine bu hataların yapılması sonucu konu açması ender görülür, değerlendirmek lazım. Kötü amaçlı düşünme doğruyu bulman için yorum yazıyorum amacım kışkırtmak veya hararetli bir tartışma yaratmak değil :)

Aslında açtığın konunun özü ve sonucu şudur: Senin yaptığın hataları başkaları yapınca zoruna gitmesi. Burada konuyu çözüme kavuşturmak oldukça basit. Sana yapılmasını istemediğin davranışı başkasına yapmayacaksın.

Eminönü / SEYMEN
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReHaBeT »

vsKING yazdı:Benim yazdıklarımı kendince yorumlaman güzel ama yorumlama kabiliyetin vasatın altında her neyse konumuza dönelim. Sonuçta aynı hataları yapmış birinin kendisine bu hataların yapılması sonucu konu açması ender görülür, değerlendirmek lazım. Kötü amaçlı düşünme doğruyu bulman için yorum yazıyorum amacım kışkırtmak veya hararetli bir tartışma yaratmak değil :)

Aslında açtığın konunun özü ve sonucu şudur: Senin yaptığın hataları başkaları yapınca zoruna gitmesi. Burada konuyu çözüme kavuşturmak oldukça basit. Sana yapılmasını istemediğin davranışı başkasına yapmayacaksın.

Eminönü / SEYMEN
Baştan başlıyayım tekrar yazdıklarını tek tek gerçek olabilitesi olarak yorumladığım açık ve gayet ortada.
Benim gördüğüm senin kendi primini veya egonu ortaya çıkarmaktı bir üst yorumunda.
Açtığım Konu klan savaşlarında yaşanan küfürler ve seviye dışı kışkırtmalardı ve ben bunu yaptığımı hiç sanmıyorum,

vsKING yazdı:"İksirsiz gezmez bu avel (ya da avereldi her neyse)"

Anladığım kadarı ile sana dokunan sadece bu kelimeydi ve ben bunda herhangi bir ciddiyete sokacak tabir olarak nitelendirmiyorum sana gerçekten çok dokunmuş olmalı ki bu konuya bu tabiri örnek tutuyorsun. Bak konunun en başında ne demişim?
:idea:
ReHaBeT yazdı:Yaşanan argo kelimeler, kışkırtmalar... Zaman zaman kışkırtmalar zevk verebilir ama haddi aşılmadığı sürece.
[/i][/color]

vsKING yazdı:Aslında açtığın konunun özü ve sonucu şudur: Senin yaptığın hataları başkaları yapınca zoruna gitmesi. Burada konuyu çözüme kavuşturmak oldukça basit. Sana yapılmasını istemediğin davranışı başkasına yapmayacaksın.

Gelelim konunun özüne konu içeriğinde apaçık mevcut sana göre konunun özü buysa Aklımdaki soru işareti tamamen cevap almış bulunmakta.Dediğin gibi bir İsmet Bey'e uğra derim. ;)
En son ELENTARi tarafından 05 Eki 2014 16:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenlendi
Kullanıcı avatarı
vsKING
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen vsKING »

vsKING yazdı:"İksirsiz gezmez bu avel (ya da avereldi her neyse)"
ReHaBeT yazdı:Anladığım kadarı ile sana dokunan sadece bu kelimeydi ve ben bunda herhangi bir ciddiyete sokacak tabir olarak nitelendirmiyorum
Tamam biraz aşama kaydettik bak ama hala konun asıl amacını kendin açtığın halde anlamakta güçlük çekiyorsun. Nedeni ise aynı şeyleri senin de yapıyor olman. Fotoğrafın birinde de aslında senin oyun felsefeni gayet açık bir şekilde yazmış arkadaşın birisi (proffstrike) ama bunu klan savaşı olduğu için tartışamayız öyle değil mi? :)

Seviyeyi daha da düşürüyorum anlaman için bir örnekle anlatmaya çalışcam daha da anlamıyorsan artık yapabileceğim bir şey yok en azından ben kendimle alakalı cevabı aldım amacım biraz yardımcı olmak :)

Örnek:A1: Hırsızlığı meslek edinmiş birini düşün çalıyor da çalıyor, birgün geliyor bu hırsızı da biri tokatlıyor
başlıyor hırsızlığı meslek edinmiş kişi veryansın etmeye. Adama diyorlar yahu neden bu kadar dert ediyorsun senin yaptığını sana yaptılar bu kadar dert edilecek bir şey yok :)

Verdiğim sadece örnek kimseyi itham ettiğim düşünülmesin düşük seviyeden örnek vermek gerekiyordu anlaman için. Senin ki de örnekteki hesap işte uyarla kendince örnekte kullanılan materyalleri dönüşüme sokamayacaksan o konuda da yardımcı olmaya çalışayım :)

Eminönü /SEYMEN

“Genel Sohbet” sayfasına dön