Turnuva Şampiyonlarını Düelloya Davet Ediyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Turnuva Şampiyonlarını Düelloya Davet Ediyoruz!

Mesaj gönderen Zifan »

Resim

Kıyamet Takımı, sunucularının en güçlü ekiplerine meydan okuyor!
Gruplarınızı dağıtmayın! Büyük düello çok yakında başlıyor!
Kullanıcı avatarı
HypeRSoNicQ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Turnuva Şampiyonlarını Düelloya Davet Ediyoruz!

Mesaj gönderen HypeRSoNicQ »

Sabırsızlıkla bekliyoruz. ;)
ZaafımsıN
chessmaster
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen chessmaster »

ödül var mı acaba: :D bence ödüllü olması lazım çünkü öyle bir başlık atmışsınız ki sanki yenilmicek havası veriyorsunuz:D
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Güzel bir etkinlik düşünülmüş Kuklacıda Life And Death olarak bekliyoruz fakat grupdaki karakterlerin birebir aynısım ıolması gerekiyor grubumuzdan loncamızda olmayan ,üye varda detayları bekliyoruz.
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

YasinKocamanca yazdı:Güzel bir etkinlik düşünülmüş Kuklacıda Life And Death olarak bekliyoruz fakat grupdaki karakterlerin birebir aynısım ıolması gerekiyor grubumuzdan loncamızda olmayan ,üye varda detayları bekliyoruz.
Selam YasinKocamanca,
Grupların turnuvada kazanan takımlar olması gerekmektedir. Haricen verilecek isimler kabul edilmeyecekler.
Bilginize.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Önce şu Def 2 3 tılsımını kaldırın. Yoksa dışarıdan bakan birisi kimin büyücü olduğunu anlayamaz. Sonuçta çifteyle 2 vuruşta öldürme gücüne sahipler, ne güzel uzaktan yaklaşmaya bile gerek yok. Son olarak karakterler arasındaki dengeyi bir düzeltin. Ondan sonra ne yapıyorsanız yapın.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Latte
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Latte »

HeilHitler yazdı:Önce şu Def 2 3 tılsımını kaldırın. Yoksa dışarıdan bakan birisi kimin büyücü olduğunu anlayamaz. Sonuçta çifteyle 2 vuruşta öldürme gücüne sahipler, ne güzel uzaktan yaklaşmaya bile gerek yok. Son olarak karakterler arasındaki dengeyi bir düzeltin. Ondan sonra ne yapıyorsanız yapın.
Defansları çok rahat kesebiliyor büyücüler. Hele ki grup oyunlarında ekip olarak arkasında şifacı olan büyücü rahatlıkla keser defansı bkz. Meran sunucusu Klan Savaşları yarı final etabı arz ekip Kholpashali dan büyücü FaCe, peşinde 2 tane defans ile 4-5 tur bölgede dolanıyor ve sonra iki defans da ölüyor.
Latte
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Latte »

Zifan yazdı:
YasinKocamanca yazdı:Güzel bir etkinlik düşünülmüş Kuklacıda Life And Death olarak bekliyoruz fakat grupdaki karakterlerin birebir aynısım ıolması gerekiyor grubumuzdan loncamızda olmayan ,üye varda detayları bekliyoruz.
Selam YasinKocamanca,
Grupların turnuvada kazanan takımlar olması gerekmektedir. Haricen verilecek isimler kabul edilmeyecekler.
Bilginize.
Ödüller en aşağı III. kademe tılsım olmalı öyle sanıyorum ki bu teklifinize daha aşağısı yakışmaz. bence 3. kademe tılsım + Şaheser silah olsa şahane olur :) öyle ya günümüzde davete icabet etmek gerekir ödülü de ona göre olmalı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Güzel düşünülmüş başlığı görünce heycanlandım (: zaten Ütopia loncası olarak bir türlü kıyamet takımı ile kapışamadık her etkinlıkte o kadar hazırlık yapmamıza ragmen emınönü sunucusunda mağlum arz sayısı az oldugu halde 4 gruptan 3 ü girdı bız yıne giremedik yerinde bi etkinlik olacak sabırsızlıkla beklıyoruz umarım ödül değecek birşey olur 3. Kademe gibi (:

Kıyamet takımı bizden kork!!

Namağlup lakabımızı bozdurtmayacağız (;
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Her büyücü çarı olan büyücü oluyor hey yarabbim :D :D :D . Savaşçıda defansıf 2 III kalkarsa büyücüdede Büyü bozma III kalksın veya meteorit 1 veya yıldırım 2. Savaşçı çifte ile tamam büyücüleri kolaylıkla kesebiliyor ama büyücüde löp diye kesiliyosa suçu oyunda tılsımda değilde kullanıcının kendisinde arıcaksın kusura bakma o adam %100 botdur.
Resim
Resim
defansif savaşçı ile vs attım iddalı 5 el karakterimde sadece tılsım olarak meteorit 1 vardı, bozma III süz attım. fizik 15 bilgi 15 ettım tek skıl yanı hatta kısa yoldada buz kalmış 1 puan arttığı için 1 puanda buzun kendisine vermiştim dalgasına Geri kalan kutub zihin bozma vs.Rakibimin de nickini kapattım yanlış anlaşılmasın diye. Yani demek istediğim şu hala anlamak istemiyorsunuz ve anlamıcaksınızda ne kadar gözünüz o tılsımdan korkmuş anlamadım ki ofansif 2 III ılede tek atıyorlar o zaman oda kalksın :D :D. Kaldırın ulan tüm tılsımları eskı sisteme dönüyoruz :lol: :lol: :lol:

“Eski Duyurular” sayfasına dön