Tılsımda oynayıp Teşkilatta gizlenen arkadaş :))

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Tılsımda oynayıp Teşkilatta gizlenen arkadaş :))

Mesaj gönderen acarrr »

Selamun Aleykum bu 2 ekran görüntüsünü Teşkilat sunucusu forum sayfasına koymak istedim ismini vermiyeceğim zamanında tılsımda oynayan bir oyuncu Teşkilatta kendi çarları ile olmasada başkalarının çarlarıyla karşıma çıktı skorları unutmuş heralde bi ufak hatırlatma yapayım dedim ;)

Resim

Resim

Skorlarda printlerde mevcut kimse bana teşkılatta şunların çarıyla Şu sezon turnuvaya katıldım diye şekıl yapmasın İlk bi girdiğin arkadaşının çarını rakibine topaz güneş asa ile kesilmemeyi öğren 8-). Hadi eyvallah tartışmaya yönelik yorum yapılmasın lütfen ..
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Tılsımda oynayıp Teşkilatta gizlenen arkadaş :))

Mesaj gönderen acarrr »

Bu arada buda son yorumumdur. Beni Teşkilatta harcarlarmış :) :) . Yakında Tılsımdan Teşkilata geçiceğim bu lafı söyleyen arkadaş bu yorumlarımıda okuyordur eminim. Geldiğimdede ilk onu harcıycam sonra tayfasından kim varsa ;) Geldiğimdede 5 10 15 20 m gibi ufak mıktarlar içinde gelmiycem Çantanızda ki para miktarı bol olsun :)
xDELIYUREKx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen xDELIYUREKx »

Sen gel cigerim hayatına atarız olmadı :)
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..

deLiyüReK.

HellGuarD.^
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gönül Dostları

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Merhabalar ;

Burası Teşkilat kardeşim bunu sana hatırlatım belki farkında değilsindir diye :) Senin o tılsımda kral diye geçinen adamların veya sizler egonuzu tatmin etmek amaçlı kendi aranızda attığınız vs leri biz burda çocuklara öğretiyoruz :) Büyücü konusunda en son boy ölçüşüceğin yer Teşkilat'tır. Bir gün denk gelirsek senle de bir dalgasına ws atalım bakalım neler yapabiliyorsun :) Gerçi bana gelene kadar gerekli cevapları sana veren çok kişi olcaktır :) Neyse eğlencen neşen bol olsun kardeşim. Kudretin bol şansın açık olsun :twisted:

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

THeSpeCiaL yazdı:Merhabalar ;

Burası Teşkilat kardeşim bunu sana hatırlatım belki farkında değilsindir diye :) Senin o tılsımda kral diye geçinen adamların veya sizler egonuzu tatmin etmek amaçlı kendi aranızda attığınız vs leri biz burda çocuklara öğretiyoruz :) Büyücü konusunda en son boy ölçüşüceğin yer Teşkilat'tır. Bir gün denk gelirsek senle de bir dalgasına ws atalım bakalım neler yapabiliyorsun :) Gerçi bana gelene kadar gerekli cevapları sana veren çok kişi olcaktır :) Neyse eğlencen neşen bol olsun kardeşim. Kudretin bol şansın açık olsun :twisted:
Öncelik ile merhaba kardeşim. Farkındayım burası teskilat ama ben teskılattada bu nıckle vs attım arkadaşım ıle beraber iki kişi. Sunucudan gıttım diye arkamdan konuşmuşlar bilsinler istedim. Her gıttıgım suncuda burası emın onu teskılat tılsım köşk dıyorlar her sunucu farklı oyunculardan olusuyor ısımlerı farklı bılıyorum. İnşallah geldigimde denk gelırız eglencelı ve vakıt geçirici bi vs atarız. Sadece dedıgım gıbı ben varken yüzüme konusamıyanlar arkamdan ıftıra atmış kesdim diye görmelerını istedim :)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

ben asla egomu tatmın etmek amacı ıle açmadım konuyu bunuda bil istedim kardeşim. Ben sıradan bı vscı degılım :) neyse sızle bı sorunum yok sorunum olan ınsanlarla geldıgımde tekrar hesaplaşıcaz. Ben ayrıca vslerımı vs taktıklerımı kımseden ogrenmedım kendı basarım ve tecrubemle geldım bu sevıyeye.

“Genel Sohbet” sayfasına dön