Oyunculara soru
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunculara soru
Yahu siz buraya rehber ekibi destek ekibi alırken oyunda günde bilmem kaç saat onlıne olacak diyorsunuz. Gözünüzü seveyim Şuan ki GM lerinizden hangisi sürekli oyunda bana bunun açıklamasını yapar msınız ? Mesela GM EGELİM Nerde Mesela GM yağmursu VEYA DİĞER GM ler sürekli oyunda değil haftada etkinlik olursa giriyorsunuz yapıp gidiyorsunuz. Bugün oyuna gireyim dedim 2 aydır gidmiyordum bugünde cıkartınız etkinlikte nasıl kafayla etkinlik yapıyorsunuz anlamyorum sizi. Sonu da yakın zaten oyununuzun.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunculara soru
Egelim ve yağmursu görevi bırakalı uzun zaman oluyorSedaT03 yazdı:Yahu siz buraya rehber ekibi destek ekibi alırken oyunda günde bilmem kaç saat onlıne olacak diyorsunuz. Gözünüzü seveyim Şuan ki GM lerinizden hangisi sürekli oyunda bana bunun açıklamasını yapar msınız ? Mesela GM EGELİM Nerde Mesela GM yağmursu VEYA DİĞER GM ler sürekli oyunda değil haftada etkinlik olursa giriyorsunuz yapıp gidiyorsunuz. Bugün oyuna gireyim dedim 2 aydır gidmiyordum bugünde cıkartınız etkinlikte nasıl kafayla etkinlik yapıyorsunuz anlamyorum sizi. Sonu da yakın zaten oyununuzun.
Güncel Gm listesi
viewtopic.php?f=19&t=121359
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Oyunculara soru
Eldritch ve atx hariç ellerinden geleni yapıyor diğer yöneticiler
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..