Oyunculara soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Oyunculara soru

Mesaj gönderen SedaT03 »

Yahu siz buraya rehber ekibi destek ekibi alırken oyunda günde bilmem kaç saat onlıne olacak diyorsunuz. Gözünüzü seveyim Şuan ki GM lerinizden hangisi sürekli oyunda bana bunun açıklamasını yapar msınız ? Mesela GM EGELİM Nerde Mesela GM yağmursu VEYA DİĞER GM ler sürekli oyunda değil haftada etkinlik olursa giriyorsunuz yapıp gidiyorsunuz. Bugün oyuna gireyim dedim 2 aydır gidmiyordum bugünde cıkartınız etkinlikte nasıl kafayla etkinlik yapıyorsunuz anlamyorum sizi. Sonu da yakın zaten oyununuzun.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunculara soru

Mesaj gönderen kordugum »

SedaT03 yazdı:Yahu siz buraya rehber ekibi destek ekibi alırken oyunda günde bilmem kaç saat onlıne olacak diyorsunuz. Gözünüzü seveyim Şuan ki GM lerinizden hangisi sürekli oyunda bana bunun açıklamasını yapar msınız ? Mesela GM EGELİM Nerde Mesela GM yağmursu VEYA DİĞER GM ler sürekli oyunda değil haftada etkinlik olursa giriyorsunuz yapıp gidiyorsunuz. Bugün oyuna gireyim dedim 2 aydır gidmiyordum bugünde cıkartınız etkinlikte nasıl kafayla etkinlik yapıyorsunuz anlamyorum sizi. Sonu da yakın zaten oyununuzun.
Egelim ve yağmursu görevi bırakalı uzun zaman oluyor
Güncel Gm listesi

viewtopic.php?f=19&t=121359
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Oyunculara soru

Mesaj gönderen mobilsorun »