Çözemediğim Bir Sorun ..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Samet199020
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Çözemediğim Bir Sorun ..!

Mesaj gönderen Samet199020 »

Selam Sevgili Arkadaşlar ve bir o kadar da GM'ler bu forumu okuyan herkez yardımcı olmaya çalışırsa sevinirim .
Öncelikle derdimi aktarayım Oyuna girmeye çalışıyorum Karakter geliyor PC donuyor bunun nedeni ne ? Format mı atmalıyım Yoksa Donanımsal yetersizlik mi veya program eksikliği mi ? Sistemde denetledim Uygun pc niz dedi .

Yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkürler . Bol şans ...
Britneyspears
Mmonsterhunter

ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Çözemediğim Bir Sorun ..!

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

- Sisteminizi virüs taramasından geçiriniz. Bunun için kaspersky yada benzeri kaliteye sahip anti virüs kullanmanızı öneriyoruz.
- Directx'in son sürümünü yükleyiniz.
- Ekran kartı sürücünüzü güncelleyiniz.
- Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız kasada tozlanma varsa tozları temizleyiniz.(Tozların temizlenmesi fanların daha iyi çalışmasını sağlayacak, sisteminizin soğutma sistemini düzene sokacaktır.)
- Notebook kullanıyorsanız genellikle eski notebooklarda arka kapağı açtığınızda tozlanmış bölgelere erişebiliyor, temizlemeyi yapabiliyorsunuz. Ancak yeni model notebookların bir çoğunda tozlanmış bölgeye erişebilmek için tüm parçaları sökmeniz gerekiyor. Yeterli bilgiye sahip değilseniz ilgili serviste bu işlemi yapmanızı öneriyoruz.
- İşlemci ile soğutucusu arasındaki jeli değiştiriniz.

Yukarıdaki işlem adımlarını uyguladığınız halde sorun çözümlenmemiş ise teknik yardım almanızı öneriyoruz.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Samet199020
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Samet199020 »

Çok Teşekkürler verdiğiniz bilgiye tozla ilgili bir sıkıntı değil ekran kartı driver ını bulamadım ayrıca directx yüklü değildi yardımınız için çok teşekkür ederim tekrar ...
Britneyspears
Mmonsterhunter

ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

Hortlattim belki ama bilemeyen arkadaslar icin faydali olur. Ekran karti driverinizi ogrenmek icin ekran karti modelinizi bilmeniz ve markasina gore sitesinden guncel driverini sorgulatmaniz gerekir. Bunun icin baslat - cmd - dxdiag yazarak ekran karti modelinizi ogrenebilir markasina gore nvidea veya ati nin sitesinden guncel driverini bulabilirsiniz. Ekran kartiniz nvidea ise kendi programini kurmanizi tavsiye ederim guncel driver yuklemeniz icin sizi uyariyor
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat

“Genel Sohbet” sayfasına dön