Arkadaşlar bu başıma bu güncellemeden sonra hep geliyor . Aradaşımla konuşurken birden onu yerde gördüm canı 100 ama yerde yatıyor hareket ettginde düzeliyor.
bazende 1 savasda ölünce o savasın yerine gittigimizde o karekterlerin kalıntıları kalıyor herkes ordamış gibi ama aslında kimse yok kimse bu hataları paylaşmıyor yada ilgilenilmiyor burdan yardımcı olim dedim ....
Doğrusun. Bir de ben aşşağıdaki İridyum madenindeydim. Hem maden çekip hem bir büyücünün kasılmasına yardım ediyordum. Onun karakterine sol tıkladığımda kendi ismi çıkıyor. Biliyorsunuz ikinci tıkta ismi kaybolur. İkinci kez tıkladığımda Buz Büyücü çıkıyor. Bunun fotoğrafları da bende mevcut.
o oyun hatası değil bi ara rol kanalından şikayet gelince oyuna bazı roller gelmişti.koltukta oturma havada uçöma ölü taklidi yapma bunlar ":-" yazıp kod numarasını yazınca çıkıyordu.buna çözüm olarak bu ifadeler oyundan kalktı ( : ve - ) ama bazen çıkıyor adam bu kodla yapmıştır.
turkoxHAMSTER yazdı:o oyun hatası değil bi ara rol kanalından şikayet gelince oyuna bazı roller gelmişti.koltukta oturma havada uçöma ölü taklidi yapma bunlar ":-" yazıp kod numarasını yazınca çıkıyordu.buna çözüm olarak bu ifadeler oyundan kalktı ( : ve - ) ama bazen çıkıyor adam bu kodla yapmıştır.
dalgamı geçiyon öle bi rol olsa bize sölenirdi tamam kalktı diyon ama adam durduk eyre ölü görünüğyo bişe ypmadıgı halde
turkoxHAMSTER yazdı:o oyun hatası değil bi ara rol kanalından şikayet gelince oyuna bazı roller gelmişti.koltukta oturma havada uçöma ölü taklidi yapma bunlar ":-" yazıp kod numarasını yazınca çıkıyordu.buna çözüm olarak bu ifadeler oyundan kalktı ( : ve - ) ama bazen çıkıyor adam bu kodla yapmıştır.
dalgamı geçiyon öle bi rol olsa bize sölenirdi tamam kalktı diyon ama adam durduk eyre ölü görünüğyo bişe ypmadıgı halde
bnce oyun hatası
duyurulmadı çünkü bir hata idi.tam hatırlamıyorum ama ölü taklidi yapma /r yaıp boşluk bıraktıktan sonra :-28 dibaşka da olabilir.
Dostum aynı hata er meydanında benım başıma geldi malsf foto almadım alsaydım gerekli bilgileri ikv desteğe gönderecektim senden ricam ikv desteğe foto ile gönderirsen sevinirim
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.