Tank Savaşçı Nasıl Olunur?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tank Savaşçı Nasıl Olunur?
Slm olsun sevgili kardeşlerim.Değerli vaktinizi çaldığım için öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin.Acaba oyunu gerçekten bilen arkadaşlar nasıl tank olcağımı söyleyebilirmi ? İtemlerden Yeni yeteneklere kadar.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Re: Tank Savaşçı Nasıl Olunur?
GM'lere söyle statüleri serbest bıraksınlar ozaman detaylı açıklarız.
ayrıca not olarak belirteyim,
Tanklık insanın içinde olması gereken birşey...
Petcarar yazdı:GM'lere söyle statüleri serbest bıraksınlar ozaman detaylı açıklarız.
Ufack bir bilgiyi bile insana söylemiyorsun saçma saçma konuşuyosun. Bir çok kişi bilir, bende bildiğim kadaryıla açıklıyayım kardeş.
* Eşyaları; Zırh, Max Enerji, Max Hasar gibi yaratığa yüksek vurucak ancak kendisin hasarını min.'e indiricek şekilde giyer
* Yetenek dağılımı; Yaratıktan kaçabilecek (depar, zihin), Üzerine çekebilecek (Hedef Saptırma, Kışkırtma, nara), savunması ve enerjisini koruyabilecek (defasin dövüşme, sarsılmaz) gibi yapar.
Yani amacı yaratığın sadece kendisine çekmek ve sağlam yatmadan durmaktır. Örneğin Hidra yı keserken Tank savaşçı çok iyi olur nara, kışkırtma atar deparlar tüm şifalarr onuu korur, böylece grupta hidrayi keser.

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Ya bak, nara atar kışkırtma atar hiddeti kendinde tutar tarzı birşey demek istemedim.Çünkü TANKLIK İNSANIN İÇİNDEN GELEN BİRŞEYDİR.Yetenekleri tanklığa göre ayarlayan bir adam ne zaman hedef saptırma atacağını bilmek zorundadır.Bunu ben kimseye öğretemem.Ayrıca tank kaçmaz olabildiğince az hasar almaya çalışır.Son olarak, söylediklerimin saçmalığına sen karar veremezsin.murat9393 yazdı:Petcarar yazdı:GM'lere söyle statüleri serbest bıraksınlar ozaman detaylı açıklarız.
Ufack bir bilgiyi bile insana söylemiyorsun saçma saçma konuşuyosun. Bir çok kişi bilir, bende bildiğim kadaryıla açıklıyayım kardeş.
* Eşyaları; Zırh, Max Enerji, Max Hasar gibi yaratığa yüksek vurucak ancak kendisin hasarını min.'e indiricek şekilde giyer
* Yetenek dağılımı; Yaratıktan kaçabilecek (depar, zihin), Üzerine çekebilecek (Hedef Saptırma, Kışkırtma, nara), savunması ve enerjisini koruyabilecek (defasin dövüşme, sarsılmaz) gibi yapar.
Yani amacı yaratığın sadece kendisine çekmek ve sağlam yatmadan durmaktır. Örneğin Hidra yı keserken Tank savaşçı çok iyi olur nara, kışkırtma atar deparlar tüm şifalarr onuu korur, böylece grupta hidrayi keser.
"GM'lere söyle statüleri serbest bıraksınlar ozaman detaylı açıklarız."
Bak kardeşim şu cümleden ben saçma olduğu kanısna vardım. Adam tank ne diyon sen diyon statü. Öğretmek istemiyosan sus yani saçma bu cümle saçma işte
Ayrıca kaçma demişsin olabildiğince az hasar alır diyosun. Tamam olabidiğince az hasar alcak ama bazı durumlarda az hasar almak = Kaçma olur 
Bak kardeşim şu cümleden ben saçma olduğu kanısna vardım. Adam tank ne diyon sen diyon statü. Öğretmek istemiyosan sus yani saçma bu cümle saçma işte

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Nesi saçma onu anlamadım.?murat9393 yazdı:"GM'lere söyle statüleri serbest bıraksınlar ozaman detaylı açıklarız."
Bak kardeşim şu cümleden ben saçma olduğu kanısna vardım. Adam tank ne diyon sen diyon statü. Öğretmek istemiyosan sus yani saçma bu cümle saçma işteAyrıca kaçma demişsin olabildiğince az hasar alır diyosun. Tamam olabidiğince az hasar alcak ama bazı durumlarda az hasar almak = Kaçma olur
Statüler serbest bırakılırsa tank savaşçı tüm puanlarını bünyeye basar 50 bin canı olur? Bunun neresi saçma?
iyi grup bölgelerinde kaçarsınız.
Ya adam statüleri serbest bırakın demiyorki şuan için tank savaşçı ne nasıl olunur? diyor. Açıklarsn sonrada statü ne onu açıklarsın, bak eskiden bunda yapardık dersin. Olur biter.

Biraz tipik İkv oyuncusu olayım da şunu diyeyim: Ohoo, kim uğraşacak statü ayarlamayla? Enerji/kudret dengesi iyi.Petcarar yazdı:Nesi saçma onu anlamadım.?murat9393 yazdı:"GM'lere söyle statüleri serbest bıraksınlar ozaman detaylı açıklarız."
Bak kardeşim şu cümleden ben saçma olduğu kanısna vardım. Adam tank ne diyon sen diyon statü. Öğretmek istemiyosan sus yani saçma bu cümle saçma işteAyrıca kaçma demişsin olabildiğince az hasar alır diyosun. Tamam olabidiğince az hasar alcak ama bazı durumlarda az hasar almak = Kaçma olur
Statüler serbest bırakılırsa tank savaşçı tüm puanlarını bünyeye basar 50 bin canı olur? Bunun neresi saçma?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
güzel bir alıntıcomplex yazdı:Biraz tipik İkv oyuncusu olayım da şunu diyeyim: Ohoo, kim uğraşacak statü ayarlamayla? Enerji/kudret dengesi iyi.Petcarar yazdı:Nesi saçma onu anlamadım.?murat9393 yazdı:"GM'lere söyle statüleri serbest bıraksınlar ozaman detaylı açıklarız."
Tank savaşçı demek VS ' ci demektir. Bunun için ne depar ne kışkırtma nede nara bulunduracaksın. Kanatma , zihin , sert vuruş , ağır vuruş , defansif dövüşme , sakınma vs.
İsim
/color] Buddy , Souness
Sunucu
/color] Tılsım
Klan
/color] Lodos
Lonca
/color] Karargah

Sunucu
Klan
Lonca