Oyun oyundur(hırsı bırak.)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Oyun oyundur(hırsı bırak.)

Mesaj gönderen vahdet »

Oyunda o kadar insanı tanıdım, yardım ettim. Fakat herkes oyunu bırakıyor. Bende artık şu sıralar girmeyecem.
Oyunu çocuk oynar yaw. Üniversiteli gençler varsa oyunu bıraksın bence. Oyunu ilkokullu liseli çocuklar oynar. Bence oynamasa daha iyi ama çocuk işte oynuyor.bütün Karakterleri fulledim. 1t para yaptım. Ne oldu şimdi. Paranın bana kazandırdıgı bısey mı oldu. Disarı çıkıp 2 ekmek alabılıyom mu o parayla. Zihinlere zarar bu oyun. Mal olursunuz .
Ölünce sana melekler oyunda kaç çar mı dızdın kaç paran mı diyecek? Oyna ama tadında bırak. Okulun başladıysa at bi kenara sınavın varsa at bı kenara oyunu. Benden abi tavsiyesi size.

Efsunkarxmemet 'in Günlüğü--Beyazköşk--
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyun oyundur(hırsı bırak.)

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Oynansın oyundur oyunun yaşı olmaz bence kişi sevdiği her türlü oynamalıdır ama asıl hayatını ilgilendiren olayları ( sınavdır iştir sorumluluklardır vs ) ihmal etmeden oynamalıdır.
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Yanlis dusunuyorsun. Bu oyuna ilkokullular dolsa oyun cocuk doldu der birakirsiniz bu seferde ... ve ...adli oyunlarda oldugu gibi. Bir oyunun yas ortalamasi o oyundaki gerek arkadaslik gerek oyun kalitesini gosterir.
İyi forumlar.
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Oyunun şuan kemik bir kitlesi var zaten , senelerdir oynayan veya beta zamanında oynayan. Yaş kitlesi baya bir büyük.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Oyunda ergenliğini atlatan mı dersin, yaşlanan mı ölen evlenen mi hatta çocuk sahibi olup forumda paylaşandan ı bahsetsek. Diğer oyunlar gibi sadece oyun değildi ikv. Facebook un oyunlusuydu
Reyiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Reyiz »

mobilsorun yazdı:Oyunun şuan kemik bir kitlesi var zaten , senelerdir oynayan veya beta zamanında oynayan. Yaş kitlesi baya bir büyük.
Kendinizi kandırmayın.Beta zamanından veya senelerdir oynayan bütün insanlar bıraktı.O güzel insanlar güzel atlara binip gitti,geriye bir avuç ''insan'' kaldı.Şu anda oyunu oynayanlar maksimum 39'un son zamanlarında başlayanlar çoğunluğuda 49 zamanında başlayanlar.
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

Ya Bro Gençler Dışarda İt Kopukla takılıp Uyuşturucusuydu sigarasıydı her pisliğe bulaşacağına boş zamanlarında oyun oynasın ne var bunda :D Ama okulu işi gücü bırakıp oyun oynarlarsa bi b.k olamazlar boş zamanlarında oynasınlar :D
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Reyiz yazdı:
mobilsorun yazdı:Oyunun şuan kemik bir kitlesi var zaten , senelerdir oynayan veya beta zamanında oynayan. Yaş kitlesi baya bir büyük.
Kendinizi kandırmayın.Beta zamanından veya senelerdir oynayan bütün insanlar bıraktı.O güzel insanlar güzel atlara binip gitti,geriye bir avuç ''insan'' kaldı.Şu anda oyunu oynayanlar maksimum 39'un son zamanlarında başlayanlar çoğunluğuda 49 zamanında başlayanlar.

Beta zamanından veya senelerdir oynayan bütün insanlar bıraktı

Demişsin fakat ben istisna oluyorum galiba bu durumda :) 29 level zamanından bu yana sabırla oynuyorum bırakmadım :)

Yeni yönetimin saçmalıklarına rağmen :)
Resim
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

.bütün Karakterleri fulledim. 1t para yaptım. Ne oldu şimdi. Paranın bana kazandırdıgı bısey mı oldu. Disarı çıkıp 2 ekmek alabılıyom mu o parayla. Zihinlere zarar bu oyun. Mal olursunuz .
Ölünce sana melekler oyunda kaç çar mı dızdın kaç paran mı diyecek?

Doğru diyosunda bağımlısıyız bee oynamadan edemiyoruz.
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön