Oyunda o kadar insanı tanıdım, yardım ettim. Fakat herkes oyunu bırakıyor. Bende artık şu sıralar girmeyecem.
Oyunu çocuk oynar yaw. Üniversiteli gençler varsa oyunu bıraksın bence. Oyunu ilkokullu liseli çocuklar oynar. Bence oynamasa daha iyi ama çocuk işte oynuyor.bütün Karakterleri fulledim. 1t para yaptım. Ne oldu şimdi. Paranın bana kazandırdıgı bısey mı oldu. Disarı çıkıp 2 ekmek alabılıyom mu o parayla. Zihinlere zarar bu oyun. Mal olursunuz .
Ölünce sana melekler oyunda kaç çar mı dızdın kaç paran mı diyecek? Oyna ama tadında bırak. Okulun başladıysa at bi kenara sınavın varsa at bı kenara oyunu. Benden abi tavsiyesi size.
Efsunkarxmemet 'in Günlüğü--Beyazköşk--
Oyun oyundur(hırsı bırak.)
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Oyun oyundur(hırsı bırak.)
Oynansın oyundur oyunun yaşı olmaz bence kişi sevdiği her türlü oynamalıdır ama asıl hayatını ilgilendiren olayları ( sınavdır iştir sorumluluklardır vs ) ihmal etmeden oynamalıdır.
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Yanlis dusunuyorsun. Bu oyuna ilkokullular dolsa oyun cocuk doldu der birakirsiniz bu seferde ... ve ...adli oyunlarda oldugu gibi. Bir oyunun yas ortalamasi o oyundaki gerek arkadaslik gerek oyun kalitesini gosterir.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Oyunun şuan kemik bir kitlesi var zaten , senelerdir oynayan veya beta zamanında oynayan. Yaş kitlesi baya bir büyük.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- FareAdam Düşmanı
Oyunda ergenliğini atlatan mı dersin, yaşlanan mı ölen evlenen mi hatta çocuk sahibi olup forumda paylaşandan ı bahsetsek. Diğer oyunlar gibi sadece oyun değildi ikv. Facebook un oyunlusuydu
Kendinizi kandırmayın.Beta zamanından veya senelerdir oynayan bütün insanlar bıraktı.O güzel insanlar güzel atlara binip gitti,geriye bir avuç ''insan'' kaldı.Şu anda oyunu oynayanlar maksimum 39'un son zamanlarında başlayanlar çoğunluğuda 49 zamanında başlayanlar.mobilsorun yazdı:Oyunun şuan kemik bir kitlesi var zaten , senelerdir oynayan veya beta zamanında oynayan. Yaş kitlesi baya bir büyük.
Ya Bro Gençler Dışarda İt Kopukla takılıp Uyuşturucusuydu sigarasıydı her pisliğe bulaşacağına boş zamanlarında oyun oynasın ne var bunda
Ama okulu işi gücü bırakıp oyun oynarlarsa bi b.k olamazlar boş zamanlarında oynasınlar 
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Reyiz yazdı:Kendinizi kandırmayın.Beta zamanından veya senelerdir oynayan bütün insanlar bıraktı.O güzel insanlar güzel atlara binip gitti,geriye bir avuç ''insan'' kaldı.Şu anda oyunu oynayanlar maksimum 39'un son zamanlarında başlayanlar çoğunluğuda 49 zamanında başlayanlar.mobilsorun yazdı:Oyunun şuan kemik bir kitlesi var zaten , senelerdir oynayan veya beta zamanında oynayan. Yaş kitlesi baya bir büyük.
Beta zamanından veya senelerdir oynayan bütün insanlar bıraktı
Demişsin fakat ben istisna oluyorum galiba bu durumda
Yeni yönetimin saçmalıklarına rağmen

- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
.bütün Karakterleri fulledim. 1t para yaptım. Ne oldu şimdi. Paranın bana kazandırdıgı bısey mı oldu. Disarı çıkıp 2 ekmek alabılıyom mu o parayla. Zihinlere zarar bu oyun. Mal olursunuz .
Ölünce sana melekler oyunda kaç çar mı dızdın kaç paran mı diyecek?
Doğru diyosunda bağımlısıyız bee oynamadan edemiyoruz.
Ölünce sana melekler oyunda kaç çar mı dızdın kaç paran mı diyecek?
Doğru diyosunda bağımlısıyız bee oynamadan edemiyoruz.

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...