ISavaşçıGüzeliI : ) Vs hakkında. .

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The One Mafia

ISavaşçıGüzeliI : ) Vs hakkında. .

Mesaj gönderen TheChucky »

Merhaba arkadaşlar;

Konuyu
ISavaşçıGüzeliI nickli arkadaşımızın vs'de kaybedip daha sonrada hiç vs atmadan ağlaması üzerine açtım.

Resimler mevcut kendisininde görmesini istiyorum. Ayrıca bana
" ŞAHSEN BELİRTTİĞİ KURALLARA GÖRE " aşağıda vereceğim resimlerde , şahsınında apaçık kural ihlali yaptığı hem kendi ağzından, hemde vs' anı fotoğrafta apaçık bellidir. Bu tür şahıslarla gerek oyun içi / gerekse oyun dışı polemik yaşamayalım. 2 Tılsımını vs'de kaybedip daha sonra yanayakıla ne yapacağını bilemeyen ve ayin oyun düzenleyerek hile yollarına başvuran arkadaş ; " ISavaşçıGüzeliI " Dünde söyledim yine söylüyorum;

Alnının teri ile gel beni yen 2 deil 10 tılsım koyduğumu dün belirttim. Senin gibi sahtekar ve düzenbaz şahıslara verecek tek bir tılsımım bile yok benim.

Not: Vs' kuralı arkadaşın belirttiğine göre vs esnasında hiçbir item değişmeyecek. Fakat Şifacı oynayan arkadaşlar kendisi bilir gazap açmadan önce ruhlar giyilir , gazaptan sonra centleri giyersin. Ben bunu yaptım arkadaş kural ihlali dedi daha vs başlamadan vs kazandıgını ve iki tılsım vermemi istedi. Şimdi soruyorum sizlere aşağıda resimde mevcut ilk 2 vs'de aynısını yaptım ve kendiside yaptı resimleri var 2 tılsım aldım. Son kez düelloya davet etti ve vs başlamadan belirttiğim gibi ağladı. Kim haklı ? İşte Resimler ;

1. VS
Resim

2.VS
Resim

Ve kendi konuşmasında itirafı;
Aynı şeyleri yaptığını söylediğin halde vs'leri alamadan tılsım istemekte nedir. Oyun kanallarını gereksiz konuşmalarla gereksiz yalan ifadelerle doldurup diğer insanların bilinçaltına yalan ifadeler yerleştirmek ne kadar kötü birşey.

Resim

Söylenecek söz yoktur : )

Ayrıca Oyun içersinde vs'de bana kefil olan arkadaşım deLiyürekK ' ten tılsım falan isteme gibi bir hakkın yok kendisi vs esnasında olan bitenleri gördü. Zaten vs atmadın bile 3. de :mrgreen:

İyi forumlar,
İyi eğlenceler.

TheChucky

Resim

xDELIYUREKx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Re: ISavaşçıGüzeliI : ) Vs hakkında. .

Mesaj gönderen xDELIYUREKx »

Tılsımımıda tılsımımı isterim diyor daha bide :D ulan önce hak et sonra al tılsımını ;)
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..

deLiyüReK.

HellGuarD.^
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Herşeyin ortada olduğu cidden belli.
Anlamadıgım konu, O kadar eski oyuncu,ws atan oyuncu, böyle bi mazeretle harbi harbi rezil duruma düşmüş.
Nese İnsanlık haline verin. Kaybeden birisi Bazen böyle anormal tepkiler mantıksız cümleler kurabilir,
Hatasını anlayıp Karşısındakinden Özür Diler diye umuyorum.

Not:
İtem değişmeli ws de karakter hasar aldıktan sonra İstediğin kadar item değişebilirsin.
İtem değişmesiz ws de ise karakterler hasar almadan önce İstediğin itemi değiştirebilirsin. Karakter hasar aldıktan sonra kesinlikle İtem değiştirilemez.

KeLoĞLaN
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

PHxUFUQ yazdı:Herşeyin ortada olduğu cidden belli.
Anlamadıgım konu, O kadar eski oyuncu,ws atan oyuncu, böyle bi mazeretle harbi harbi rezil duruma düşmüş.
Nese İnsanlık haline verin. Kaybeden birisi Bazen böyle anormal tepkiler mantıksız cümleler kurabilir,

Not:
İtem değişmeli ws de karakter hasar aldıktan sonra İstediğin kadar item değişebilirsin.
İtem değişmesiz ws de ise karakterler hasar almadan önce İstediğin itemi değiştirebilirsin. Karakter hasar aldıktan sonra kesinlikle İtem değiştirilemez.

KeLoĞLaN
Saygıdeğer kardeşim gayet açıklayıcı bir yorumun ve " not ' " un teşekkür ederim. Böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz bazen , hepimiz insanız kalpler kırılsın istemeyiz, daima saygı ve sevgi çerçevesi içersinden çıkmamak lazım sonuçta bu bir " oyun " .

Kaybeden kişiyi ne kadar az tanısamda sonuçta o da insan fakat yaptıkları ve söyledikleri bizleri ve diğer arkadaşımı üzdü. Temennilerimiz inşAllah bir daha bu şekilde tatsız hadiselerin yaşanmaması yönünde.
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
Occeseons10
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: PERSPEKTİF

Mesaj gönderen Occeseons10 »

vslerde hep böyle şeyler olur önemli olan kanıt , senin kanıtların sağlam ;) (TothThunuSeeCaN)
Occeseons / HowThorN
xXOCCESEONSXx / IHowThorNI
IıIocceseonsIıI / DrHowThorN
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Prisoners Of Freedom

Mesaj gönderen themoments »

PHxUFUQ yazdı:Herşeyin ortada olduğu cidden belli.

Not:

KeLoĞLaN

bir ws esnasında değil item değişme ve tılsım değişme yok dedi foruma iyi yazılar dökmüşsün ama bizim item değiştiğimiz resimleri göremedim ne hikmetse ?
xDELIYUREKx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xDELIYUREKx »

Bak konuyu anlatamıyorsun bile daha hep dansözlük biz item degişme var demedık :D item degişme yok eyv vs de hasar almadan istedigi itemi degiştirebilir adam hazırlan dıye bi kelime kullandı okuduysan gülüm :)
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..

deLiyüReK.

HellGuarD.^
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Vs atmayı bilmeyen arkadaş yerde yatan karakterin üzerindeki itemleri göremeyecek kadar " ama " :shock: olduğunuda şimdi öğrendim oysaki hakkında tek bildiğim yalancı ve düzenbaz oluşunun yanısıra anlama ve kavramada yani idrakında bir problem oluşu idi.

Herşey ortada mevcuttur. Dilediğin yerlere ve kanallara istediğin şekilde dile getirebilirsin şikayetini. Şimdi daha fazla rezil olmadan ufaktan diyorum hani . .
:mrgreen: :mrgreen: :D

Not: Ayrıca vs başlamadan önce eşyaları giydim gazap açtım tekrar değiştirip oturdum ve arkasından hazırlan dediğimi hatırlatırım sana. Sen hazır dediğinde benim daha dirençlerim dahi kapalıydı varsa kanıtın at ortaya sazanları görelim bebeğim :P
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Rahman aşkına birisi şuna görmeyi ve konuştuklarını hafızasında tutmayı öğretsin :D

Kanıt 1:
Bknz: Resim 3 de ruh ve gazap açıp değiştirdiğini dile getirmektesin zaten.

Ayrıca Kanıt 2:
Resim 1 ve Resim 2 ' deki ilk vs'lerimizde karakterin üzerindeki cent' itemleri göremediğini zaten biliyorum. Birisi göstersin yada öğretsin :lol: . Gazap'tan önce üzerinde cent' itemler olmadığını kefilim deLiyüRekK ve ben zaten gördük açıp oturunca değiştirdin.

Neyin peşindesin 8-)
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Occeseons10 yazdı:vslerde hep böyle şeyler olur önemli olan kanıt , senin kanıtların sağlam ;) (TothThunuSeeCaN)
Bilge yorumlarınız için müteşekkirim. ;)

Saygılarımla;
İyi Forumlar.
TheChucky

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön