Kısa bir süreliğine ticaret amaçlı Eminönü sunucusuna gelmiş bulunmaktayım, alacaklarım aşağıda belirtilmiştir.
Sobee'nin Takdiri Epe.
Kütük Yaran. (Elimde bulunan 39 taneden farklı bir efsuna sahip olanları aramaktayım, efsununu ve fiyatını belirterek yazmanız rica olunur.)
Erkek Urban İcadı Karacin Modeli eşya. (40 seviyeden düşük olması şarttır, ceket, pantolon, balta, eldiven, ayakkabı vesaire olabilir.)
Erkek İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon *lı. (Kendisi veya reçetesi olabilir.)
Erkek M 2.5 Şifa Yoğunlaştıran Gözlük.
Bayan M.A Saygılı Modeli Gözlük.
Xenotim.
Peptit Kolorotoksin.
Hidrojen.
Ruh Çalan Modeli İksir Reçetesi.
Bardini İcadı İksir Reçetesi.
Çekiç Başlı İksir Reçetesi.
Çarşı Sokağı Menşeili İksir Reçetesi.
Alman Modeli İksir Reçetesi.
Urban İcadı İksir Reçetesi.
Xenotim, Hidrojen ve Peptit Kolorotoksin materyallerinde fiyatta anlaşılırsa yüklü miktarda alınacaktır, alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar bu konuya yorum yazabilir, veya oyun içerisinde /f BilgeTonyukuk ismine özel mesaj atarak bana ulaşabilirler. İyi forumlar.
Erkek İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon *lı, Ruh Çalan Modeli İksir Reçetesi, Çarşı Sokağı Menşeili İksir Reçetesi, Urban İcadı İksir Reçetesi ve yeterli sayıda Xenotim alınmıştır. Listenin son güncel hali aşağıdaki gibidir.
Sobee'nin Takdiri Epe.
Kütük Yaran. (Elimde bulunan 40 taneden farklı bir efsuna sahip olanları aramaktayım, efsununu ve fiyatını belirterek yazmanız rica olunur.)
Erkek savaşçı Urban İcadı Karacin Modeli veya Alman Modeli Demirci Dilek Modeli eşya. (40 seviyeden düşük olması şarttır, ceket, pantolon, balta, eldiven, ayakkabı vesaire olabilir, reçeteleri de olur.)