Farukulusoy !!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LoneSome55
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Farukulusoy !!

Mesaj gönderen LoneSome55 »

Böyle konular açmaya sevmiyorum ama bu konuyu açmak gerekti , herkes bu kişiyi biliyor ama kanıtlarla göstermek daha faydalı olacağından resimlerlede görülecektir .
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim

Ws yi kaybeden sözünde durucaktı güya ama farukulusoy işde :).Ws yi kaybetti halen ortalıklarda sözünü tutmayıp ws atan büyücü diye dolanıyor .

Bu konuyu tartışma konusu olsun diye açmadım.Sadece toplumu bilgilendirmek , herkes kimin ne olduğu görsün diye açılmış bir konudur .Cevap yazılmayacak .
ARTHAS
LoneSome
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: Farukulusoy !!

Mesaj gönderen ECHO »

LoneSome55 yazdı:Böyle konular açmaya sevmiyorum ama bu konuyu açmak gerekti , herkes bu kişini ne mal olduğunu biliyor ama kanıtlarla göstermek daha faydalı olacağından resimlerlede görülecektir .
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim

Ws yi kaybeden sözünde durucaktı güya ama farukulusoy işde :).Ws yi kaybetti halen ortalıklarda sözünü tutmayıp ws atan büyücü diye dolanıyor .

Bu konuyu tartışma konusu olsun diye açmadım.Sadece toplumu bilgilendirmek , herkes kimin ne olduğu görsün diye açılmış bir konudur .Cevap yazılmayacak .
:D m1 takıp ws atacak kadar korkaksın sen çünkü...resim al dedigim de 2 saat bekleyip sonra resim aldın ve bana attın kudretin yokdu onları da çekseydin...normal ws atacak kadar cesaretin olsa böyle konu açmaya gerek bile duymayacakdın..çünkü bunların yerine senin resimlerini ben koyuyor olacakdım m1 li kereste :roll:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Wara Wara

Mesaj gönderen yunus »

Faruk yalana devam hala adam olmazsın sen :DD
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

Cihat tebrikler :) Böyle adamların sözünü tutmayacağı zaten en başından bellidir. Boşuna kendini yormuşsun :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

sizde haklısınız oyunda kesilip kesilip böle konularda adım geçince milleti nasıl yalarım diye düşünen tiplersiniz :D :arrow:
Gerçekler Zorunuza gitmesin beyler kesilince susun bi zahmet m1 li ws atacak kadar korkak bu arthas bb 15 fizigi bozamıyor çar :D avutun kendinizi bakalım :roll:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Wara Wara

Mesaj gönderen yunus »

Faruk oynadığın internet kafenin suçunudamı m1 e bağlıyon fukara
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Bu tür konularda fraps kullanarak kanıt göstermek en iyisidir diye düşünüyorum
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

yunus yazdı:Faruk oynadığın internet kafenin suçunudamı m1 e bağlıyon fukara
Fukara Derken ? Sana Sadece bu Çarda olan Nakitimi Göstersem Susa Bilirsin sanırım :roll: Ayrıca Evden Oynuyorum Herkezi Kendiniz Gibi Görmeyin.. :arrow:
Resim
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LoneSome55
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LoneSome55 »

Cevap yazmayacaktım ama yazıcam .Çünki insanları kandırma çabalarındasın.

Halen daha neyin kafasındasın bilmiyorum ama fotolarda gözüktü gibi ne tılsımlar taktığım ve m1 in nerde olduğunun fotolarını koydum.Bu fotoragları sana Skypeden de sana attım ve tamam tebrikler dedin.Eğer bende M1 oldugunu taktığımı düşünsen bu konuyu ben değil sen açardın.Seni rezil etmemek için açmadım bu konuyu önceden ama gördüm ki hata etmişim. Kendin kuruduğun hikayelerle kendini aklamaya çalışma çabalarını bırak artıkda azıcık olsada delikanlı gibi davran. Seni bu sunucuda ne olduğunu biliyorlar ve çok iyi tanıyorlar( yapılan yorumlarda görülmektedir ) yani kendini boşuna bu uydurduğun palavralarla insanları inandıracağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Ve son olarak kendini benimle kıyaslamayıda bırak .
ARTHAS
LoneSome
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

LoneSome55 yazdı:Cevap yazmayacaktım ama yazıcam .Çünki insanları kandırma çabalarındasın.

Halen daha neyin kafasındasın bilmiyorum ama fotolarda gözüktü gibi ne tılsımlar taktığım ve m1 in nerde olduğunun fotolarını koydum.Bu fotoragları sana Skypeden de sana attım ve tamam tebrikler dedin.Eğer bende M1 oldugunu taktığımı düşünsen bu konuyu ben değil sen açardın.Seni rezil etmemek için açmadım bu konuyu önceden ama gördüm ki hata etmişim. Kendin kuruduğun hikayelerle kendini aklamaya çalışma çabalarını bırak artıkda azıcık olsada delikanlı gibi davran. Seni bu sunucuda ne olduğunu biliyorlar ve çok iyi tanıyorlar( yapılan yorumlarda görülmektedir ) yani kendini boşuna bu uydurduğun palavralarla insanları inandıracağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Ve son olarak kendini benimle kıyaslamayıda bırak .
Sen gerçekten iyi deyilsin dostum :D herkez benim ne oldugumu biliyomuş neymişim peki söylesene hepiniz koyun gibisiniz birisi ne derse kıl olan da aynı şeyi tekrarlıyor sizde :D yani o kadar önemli deyilsiniz benim için anlata biliyormuyum tek başıma oynarım dalgama bakarım...Kendimi Seninle Kıylamak Konusuna Gelincede Seni bi üye olarak bile görmüyorum.Sen zamanını tek başına geçiren TLOO ve Mir e Yalakalık yaparak Xenotim Kasan Birisin..Büyücü Kullanma Yetenegin Bile Yok Seni Övenler Kendilerini Gerçekten bi yerde Görmek İsteyenlerdir... :arrow:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön