hırsızlık ,küfür ve oyun yönetiminin artık oyunu terk etmiş oyunu yöneten oyuncular olmuş vaziyetine geldik. Sözün bitti yer burasıdır benim için '' İstanbul Kıyamet Vakti '' oyunu bitmiştir hepinize iyi oyunlar diliyorum bundan sonraki karakterlerimi Görkem ***** yönetecektir. karakterlerimin ismi forum imzam da yazılıdır kolay gelsin.
Oyunu Bırakıyorum !
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Oyunu Bırakıyorum !
2010 yılından bu yana çok eğlendik gerek beraber görevler yaptık muhabbet ,sohbetler ettik ama son zamanlardaki
hırsızlık ,küfür ve oyun yönetiminin artık oyunu terk etmiş oyunu yöneten oyuncular olmuş vaziyetine geldik. Sözün bitti yer burasıdır benim için '' İstanbul Kıyamet Vakti '' oyunu bitmiştir hepinize iyi oyunlar diliyorum bundan sonraki karakterlerimi Görkem ***** yönetecektir. karakterlerimin ismi forum imzam da yazılıdır kolay gelsin.
ops:
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Oyunu Bırakıyorum !
Başarılar reel hayatında.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun