bizim orda bi kafede Mynet aboneliği yazıyo meynete abone olsam İKV içinde plus olur mu ?
Lütfen Bilen Yardım Etsin
Mynete Abone OLsam İKV için Plus OLuyor Mu? Lütfen yardım
- thedeadcol
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Mynete Abone OLsam İKV için Plus OLuyor Mu? Lütfen yardım
Merhaba
Öncelikle forum da araştırma yapmadan lütfen konu açmayınız size bir yetkilinin ağzından yazılan mesajla cevap veriyorum
iyi forumlar
Merhaba;
Demek istediğinizi tam olarak anlamış değilim ama anladığım kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım.
Mynet oyun üyeliği satılıyor derken galiba Mynet'in ücret karşılığı sattığı oyun paketlerinden bahsediyorsanız eğer ki İKV'nin bu paketler ile ilgisi yoktur.Mynet'te örneğin okey için üyelik alırsanız bu İKV'ye yansımaz.
İKV aboneliği ayrı bir ücrete tabidir ve sadece İKV'de pluslı olmanıza yarar Mynet'in diğer oyunlarında işe yaramaz aynı şekilde Mynet'in diğer oyunlarıda İKV'de işe yaramaz.
Öncelikle forum da araştırma yapmadan lütfen konu açmayınız size bir yetkilinin ağzından yazılan mesajla cevap veriyorum
iyi forumlar
Merhaba;
Demek istediğinizi tam olarak anlamış değilim ama anladığım kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım.
Mynet oyun üyeliği satılıyor derken galiba Mynet'in ücret karşılığı sattığı oyun paketlerinden bahsediyorsanız eğer ki İKV'nin bu paketler ile ilgisi yoktur.Mynet'te örneğin okey için üyelik alırsanız bu İKV'ye yansımaz.
İKV aboneliği ayrı bir ücrete tabidir ve sadece İKV'de pluslı olmanıza yarar Mynet'in diğer oyunlarında işe yaramaz aynı şekilde Mynet'in diğer oyunlarıda İKV'de işe yaramaz.
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Merhaba,
Diğer oyun aboneliklerinin İKV Plus Paket ile herhangi bir bağlantısı yoktur.
Bilginize.
[GM]Erdoğan
Bilginize.
[GM]Erdoğan
son söz.Erdogan yazdı:Merhaba,
Bilginize.
[GM]Erdoğan
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- thedeadcol
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
sağolun