Beyaz Köşk Klan Savaşları Fikstürü Neden Yok !!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xUgUrBeYxi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Beyaz Köşk Klan Savaşları Fikstürü Neden Yok !!!

Mesaj gönderen xUgUrBeYxi »

Eminönü Sunucusu, Teşkilat Sunucusu, Kuklacı Sunucusu ve Meran Sunucusunun Klan Savaşları fikstürü açıklanmış olmasına rağmen fikstürü olmayanların içinde Beyaz Köşk Sunucusu da vardır. Bizim Fikstür sonradan mı gelecek yoksa Beyaz Köşk Sunucusunda Klan Savaşları yapılmayacak mı ? Kötü senaryoyu düşünürsek Klan Savaşının Beyaz Köşk'de yapılmayacak derseniz neden yapılmadığına dair bir açıklama koymuyorsunuz ve bize buralarda vakit kaybedici yazılar yazdırıyorsunuz ?
Not: Gerekli başvuru sayısına ulaşılmış olmasına rağmen (6 Lodos ve 5 Arz Loncası veya Grubu) Beyaz Köşk Sunucusunda Klan Savaşları yapılmaması yönetimin hatalarına bir yenisi daha eklenmiş olur.
Gerekli Fikstür kurulmadıysa en kısa sürede nedenini veya fikstürün açıklanmasını başta kendi Lonca grubum için ve diğer başvuru yapan lonca veya gruplar için istiyorum.
Teşekkür ederim. Söz sizde yönetim....
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Beyaz Köşk Klan Savaşları Fikstürü Neden Yok !!!

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Klan savaşları başvurularının son hali incelenmiş, başvurularda görülen sahtecilik üzerine ve sürenin uzatılmasına rağmen yeterli katılım sağlanamadığı için sadece dört sunucuda düzenlenmektedir.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
xUgUrBeYxi
İskele Babası
İskele Babası

Hangi grup sahte acaba ordaki grupların hepsi tanındık bilindik kişiler düzgün bir şekilde yaparsanız incelemeyi çok iyi olucak. Biz 1,5 - 2 aydır hazırlanıyoruz. Gerek iksir gerekse tılsım bakımından birçok şey yaptık ve emek verdik. Her zaman yaptığınız gibi bu işide berbat etmeyin. Sizden daha üst kademe kişilerlede görüşüceğiz.
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim
BOLDTIMEE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen BOLDTIMEE »

Uğur a katılıyorum sahte başvuru falan yok,düzgün incelemiyor musunuz napıyorsanız yapın ilk ertelemedede bunu söylediniz ben bire bir baktım sahte olan bi crashlerin iki klanda başvuruları vardı onlarda çekmiş.Kimin ki sahte onu yazın ? Bir etkinlik yapıyorsunuz işi gücü olan adamları bekletiyorsunuz.İstifa edin gidin baslarım sizin yapcağınız işe artık
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yok Oluş

Mesaj gönderen napcan066 »

Hak veriyorum arkadaşlar size. Sancak sunucusuda aynı şekilde. :idea: :idea: :idea: :idea: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: O kadar iksir tılsım meteorda mı savaşıcaz??? :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Geçtiğimiz klan savaşlarında Lodos klanında 3 sahte grup olduğu halde etkinliği başlatıp bizi turnuva boyu iki grupla savaşmak gibi komik bir durumda bırakan da aynı yönetim :) Sanırım bir çok konuda olduğu gibi burada da tutarsızlık içinde. Ancak bu kez herhangi bir sahtecilik görülmediği halde işin kolayına kaçıp iptal etmişsiniz.Başvurmak için yeteri kadar süre olduğu halde sahte grupları bahane ederek erteledikçe ertelediniz Ağustos ayı etkinliğini Eylüle çektiniz oyaladınız gereksiz yere.Onlarca tılsım, iksir ürettik hazırlık yaptık.Tabi ki bütün bunlar iki kod yazıp salona grup çekmek kadar kolay şeyler olmadığı için empatide zorluk yaşayabilirsiniz.Size hak veriyorum :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Alone1579
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Alone1579 »

Arkadaşlarında dediği gibi başvuru yapanların hepsi oyunda varlığını sürdüren düzenli şekilde giriş yapılan karakterler ve loncalar ama yönetim bir başka saçmalığa da imza atarak yapmama kararı almış .. Yapılacağından haberdar olduğumuz günden itibaren verilen emeklerin hepsi yine boşa gitmiş durumunda . Geçen klan savaşlarında daha az sayıda grubun katılmasına rağmen yapılmış olan Klan savaşları bu sefer bu kadar istekli tarafların olmasına rağmen yapılmıyorsa bu yönetimin saçmalığıdır .
]< ALONE > < aLoNeMRe > < VForVenDeTTA >

Resim
Kullanıcı avatarı
xUgUrBeYxi
İskele Babası
İskele Babası

Sahte Lonca veya gruplar elendi diyorsunuz ya neden o zaman sahteleri kaldırmıyorsunuz. Sahteler zaten kaldırılmış durumda alın buda size kanıtı...

Beyaz Köşk Lodos Grupları Başvuruları

1)
Resim

2)
Resim

3)
Resim

4)
Resim

5)
Resim

6)
Resim

Beyaz Köşk Arz Grupları Başvuruları
1)
Resim

2)
Resim

3)
Resim

4)
Resim

5)
Resim

Bu da ARACHNE isimli yetkilimizin 29 Ağustos 2014 saat 15.42 'de forum üyelerinden birine verdiği cevap,
Link: viewtopic.php?f=100&t=124507

Resim

Yukarıdaki resimlerden de anlaşılacağı üzere gerekli sahte hesaplar zaten silinmiş olması gerekir ki konuya girip baktığımızda girişte yazan cevaplar bölümündeki cevap sayısıyla içerideki cevaplar birbiri ile tutmamaktadır yani resmini çekip atığım bütün başvurular onaylanmış ve silinmemiştir. Fakat siz Beyaz Köşk sunucusunda sahte başvuru var diyorsunuz.

Sürekli bize,

ARACHNE yazdı:Merhaba,

Klan savaşları başvurularının son hali incelenmiş, başvurularda görülen sahtecilik üzerine ve sürenin uzatılmasına rağmen yeterli katılım sağlanamadığı için sadece dört sunucuda düzenlenmektedir.

Bilginize.
ARACHNE yazdı:Merhaba,

Fikstürler hazırlanmadan önce başvurular incelenmiş, sahte başvurular silinmiştir. Geri kalan yedi klan grubu arasında kura çekilerek beş grup seçilmiş ve fikstür düzenlenmiştir.

Bilginize.
bu cevapları vermekten sıkılmayan ARACHNE isimli yetkili arkadaşımız ya işini iyi yapmıyor ve sahte başvuruları kaldırmaya üşeniyor yada Beyaz Köşk sunucusuna gelip 2 - 2,5 saat sürecek Klan savaşları etkinliğini yapmaya Etkinlikçi yöneticilerimiz var. Siz işinizi severek yapmıyorsanız sizin yerinize İKV'de görevini kusursuz bir şekil yerine getirecek oyuncuları var lütfen görevlerinizden istifa edin ve o kişilerin önünü açın...
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
xUgUrBeYxi
İskele Babası
İskele Babası

Not: Arz Başvurularında aynı resmi 2 kere atmışım 5. arz başvurusu normalde bu olacaktı. :)
5)
Resim
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
coolman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen coolman »

BOLDTIMEE yazdı:Uğur a katılıyorum sahte başvuru falan yok,düzgün incelemiyor musunuz napıyorsanız yapın ilk ertelemedede bunu söylediniz ben bire bir baktım sahte olan bi crashlerin iki klanda başvuruları vardı onlarda çekmiş.Kimin ki sahte onu yazın ? Bir etkinlik yapıyorsunuz işi gücü olan adamları bekletiyorsunuz.İstifa edin gidin baslarım sizin yapcağınız işe artık
başvurumda sahte deildi arz grub sayısı tutması için ezk bi grub kurmuştum masraf yapıp bunu bzm sunucuda bazı sorunlu kişiler ertelenmeyi bana mal etmişlerdi yani herşey normalde farklı 2 lonca farklı 2 klan dı

ben ozaman size yönetim yaz tatili yapmak istiyor o yzden bunu bahane ediyor demiştim dnlememiştinz ben arz bvaşvurusunu kendim iptal ettirdim kendi ellerimle ama şmdi görüyorsunuz dedigim cıkıor ortaya iyi forumlar.......
LONCA KURUCU
CRASHCOOLMAN-CRASH-Crashcrash-Nwoo-pNwOq
hediye ettigim bazı karakterler
savaşçılar
crash ve coolman nickleriyle 8 adet
TRCRASH
büyücüler
crash ve coolman nickleriyle 9 adet
Crashxnaalet
şifacılar
Crashxcoolmann
Trcrashh