LEONUN YıKILIŞI
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: BİZE HER ANGARA
Re: LEONUN YıKILIŞI
4 kişi ile gaffar bile kesiliyor haberin olsun :lol:
QFLU
xQFLUx
KoMiNisTKaRGa
''Kimi yanında istiyorsan,önce içinde bulacaksın.'
xQFLUx
KoMiNisTKaRGa
''Kimi yanında istiyorsan,önce içinde bulacaksın.'
-
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Fena gurur yaptın heralde kardeşim. Adamı 4 kişi kesip resimlerini koymuşşun.
Teke tek ws koysaydın helal olsun derdim.Çünkü Leonart bildiğim kadarıyla sağlam bir oyuncu. O halde aranızdan bir kişiyi de indirebilirdi
))
Teke tek ws koysaydın helal olsun derdim.Çünkü Leonart bildiğim kadarıyla sağlam bir oyuncu. O halde aranızdan bir kişiyi de indirebilirdi
Bybaskentli'nin azminden rica ediyorum , üzerimde item yok dedikçe kesip kesip ahahhahh noldu kestim ? deyince tepem atıyor . Yahu arkadaşım ben sana kesemezsin demiyorum kolaylıkla kesersin itemim yok
Ayrıca niye her gördüğün yerde bana durdurma atıyosun arkadaşım bırak ya 
Dilansare
-
- Acemi Savaşçı
OFLU KUSURA BAKMADA BEN KENDİ ŞİFAMLA KESTİM ŞİFAMDA HER ZAMAN ARZ KALESİNDE VE DİLAN SANA GELİNCE BYBASKENTLİ İLE BASKENTLİWORLDU KARIŞTIRMA
BEN BASKENTLİWORLD
ERKEK OLAN
-
- Acemi Savaşçı
LEON SAĞLAM MI NE ALAKA TOPLU GÖRÜNCE KAÇAR EĞER YANINDA 3 5 LODOS VARSA SALDIRIR VE AYRICA O KİŞİYİDE BANA ÖĞRETME BEN SENDEN İYİ TANIRIM BYBASKENTLİXXX LE AYNI LONCADAYDIM LODOS KENvahdet yazdı:Fena gurur yaptın heralde kardeşim. Adamı 4 kişi kesip resimlerini koymuşşun.
Teke tek ws koysaydın helal olsun derdim.Çünkü Leonart bildiğim kadarıyla sağlam bir oyuncu. O halde aranızdan bir kişiyi de indirebilirdi))
Kız erkek farkedemedim valla öyle bi deparla yardırıyo ki gel vs atalım diyorum yok
Dilansare
Aha Beni 4 Kişi Kesmiş Foruma Koymuş, Yüzüm Kızardı Şimdi 
Bu Arada İmzamda ki Linke Tıklayın Yeterli
Bu Arada İmzamda ki Linke Tıklayın Yeterli
- Alone1579
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Duman
Leonhearth keşke video yapsaydın da kaç defa alt çektiğini de görseydik
bir ikincisi de kestiğin adamların fotoğrafını alıp buralara koymak sana bir artı kazandırmaz , ancak belki egonu tatmin eder.
ALONE Sana katılıyorum, bunu söylemek İstemezdim de neyseAlone1579 yazdı:Leonhearth keşke video yapsaydın da kaç defa alt çektiğini de görseydikbir ikincisi de kestiğin adamların fotoğrafını alıp buralara koymak sana bir artı kazandırmaz , ancak belki egonu tatmin eder.
arkadaş bire bir kesemediği İçin bu şekil de tatmin ediyor kendisini, bu duruma çok güldüm.
gerçi reklamın İyisi kötüsü olmaz, para vermeden reklam yapıyorum
bu arada İstediğim kadar alt çekerim karakter benim