Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
helehele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)

Mesaj gönderen helehele »

Bir büyücü 49 levelim var herşeyi çöp ve sığınaklar çt felan hiçbirine girmedi. Herneyse oyundan bayadır uzağım tılsımlar vs ve Pantol ceket ayakabı vs baştan aşağı dizeceğim bu bölgelere girmeden bu kral itemlere sahip olabilirmiyim ? Klan savaşı ws çarı olarak düşünüyorum eğer üst diziliyorsa full + full tılsımlarıyla birlikte kaç milyon oyun parasına patlar
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)

Mesaj gönderen Burak8154 »

Hiç bir Gb ye girmeden fizik ve elektrik çt itemlerini üretip bb3 y2 ve m1 tılsımlarını basmak sana 2,5 milyar (2,5 t) oyun parasına patlar. (Ortalama fiyat , sunuculara göre maden fiyatları farklılık gösterebilir)
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
helehele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Burak8154 yazdı:Hiç bir Gb ye girmeden fizik ve elektrik çt itemlerini üretip bb3 y2 ve m1 tılsımlarını basmak sana 2,5 milyar (2,5 t) oyun parasına patlar. (Ortalama fiyat , sunuculara göre maden fiyatları farklılık gösterebilir)
Fiyatların en uygun olduğu sunucu nedir ? hiç gözüm kesmiyo inan.. Saatler sürüyormuş ben dayanamam sıkılırım.
helehele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bu saydıklarına birde kıyafetleri ekledinmi ?
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

tabiki , 3 milyarı da bulabilir. sunuculardaki fiyatlar değişkendir.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
helehele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Burak8154 yazdı:tabiki , 3 milyarı da bulabilir. sunuculardaki fiyatlar değişkendir.
Uygun fiyatları olan önereceğin bir sunucu varmı, birde bana bir yol göster nerden başlıyım üstümü dizmeye para sorun değil bir şekilde hallolur diğerlerini anlatırmısın reçete alıpmı üreteceğim klan savaşları için en iyi üst baş hangisidir isim isim yazarmısın.
Yardimsever78
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Yardimsever78 »

Full+Full hesap ve tılsımı gerçek para ile alırsan daha az zahmet ve emek ortaya çıkar :)
helehele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yardimsever78 yazdı:Full+Full hesap ve tılsımı gerçek para ile alırsan daha az zahmet ve emek ortaya çıkar :)
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten başka türlü zamanım yetmiyor ayıplamasın kimse.. sence gerçek olarak kaça patlar ?
Yardimsever78
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Yardimsever78 »

helehele yazdı:
Yardimsever78 yazdı:Full+Full hesap ve tılsımı gerçek para ile alırsan daha az zahmet ve emek ortaya çıkar :)
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten başka türlü zamanım yetmiyor ayıplamasın kimse.. sence gerçek olarak kaça patlar ?
Facebook sayfaları var bununla ilgili orada daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin
helehele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yardimsever78 yazdı:
helehele yazdı:
Facebook sayfaları var bununla ilgili orada daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin
Aktif değil çoğu oyun içinden düşünüyorum kefilli biri bulursam.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön