Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)
Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)
Bir büyücü 49 levelim var herşeyi çöp ve sığınaklar çt felan hiçbirine girmedi. Herneyse oyundan bayadır uzağım tılsımlar vs ve Pantol ceket ayakabı vs baştan aşağı dizeceğim bu bölgelere girmeden bu kral itemlere sahip olabilirmiyim ? Klan savaşı ws çarı olarak düşünüyorum eğer üst diziliyorsa full + full tılsımlarıyla birlikte kaç milyon oyun parasına patlar
Re: Bir Kaç Sorum Var (Büyücü)
Hiç bir Gb ye girmeden fizik ve elektrik çt itemlerini üretip bb3 y2 ve m1 tılsımlarını basmak sana 2,5 milyar (2,5 t) oyun parasına patlar. (Ortalama fiyat , sunuculara göre maden fiyatları farklılık gösterebilir)
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Fiyatların en uygun olduğu sunucu nedir ? hiç gözüm kesmiyo inan.. Saatler sürüyormuş ben dayanamam sıkılırım.Burak8154 yazdı:Hiç bir Gb ye girmeden fizik ve elektrik çt itemlerini üretip bb3 y2 ve m1 tılsımlarını basmak sana 2,5 milyar (2,5 t) oyun parasına patlar. (Ortalama fiyat , sunuculara göre maden fiyatları farklılık gösterebilir)
Bu saydıklarına birde kıyafetleri ekledinmi ?
tabiki , 3 milyarı da bulabilir. sunuculardaki fiyatlar değişkendir.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Uygun fiyatları olan önereceğin bir sunucu varmı, birde bana bir yol göster nerden başlıyım üstümü dizmeye para sorun değil bir şekilde hallolur diğerlerini anlatırmısın reçete alıpmı üreteceğim klan savaşları için en iyi üst baş hangisidir isim isim yazarmısın.Burak8154 yazdı:tabiki , 3 milyarı da bulabilir. sunuculardaki fiyatlar değişkendir.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Full+Full hesap ve tılsımı gerçek para ile alırsan daha az zahmet ve emek ortaya çıkar 
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten başka türlü zamanım yetmiyor ayıplamasın kimse.. sence gerçek olarak kaça patlar ?Yardimsever78 yazdı:Full+Full hesap ve tılsımı gerçek para ile alırsan daha az zahmet ve emek ortaya çıkar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Facebook sayfaları var bununla ilgili orada daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsinhelehele yazdı:Öyle yapmayı düşünüyorum zaten başka türlü zamanım yetmiyor ayıplamasın kimse.. sence gerçek olarak kaça patlar ?Yardimsever78 yazdı:Full+Full hesap ve tılsımı gerçek para ile alırsan daha az zahmet ve emek ortaya çıkar
Aktif değil çoğu oyun içinden düşünüyorum kefilli biri bulursam.Yardimsever78 yazdı:Facebook sayfaları var bununla ilgili orada daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsinhelehele yazdı:Öyle yapmayı düşünüyorum zaten başka türlü zamanım yetmiyor ayıplamasın kimse.. sence gerçek olarak kaça patlar ?Yardimsever78 yazdı:Full+Full hesap ve tılsımı gerçek para ile alırsan daha az zahmet ve emek ortaya çıkar