VS SONUCU DÜRÜSTLÜK
VS SONUCU DÜRÜSTLÜK
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE ÖRGÜLÜXKENAN İLE VS YAPTIK KAYBEDEN FORUMA GİRER YAZAR DİYE BENİ 3-0 YENDİ DENEYİMİ VARMIŞ DEMEKKİİ BENİ TAM OLARAK BİTEN İLK YENEN BÜYÜCÜ AMA ŞİFACILARA YENİLMEME SERİM HALA DURUYOR.ADİL Bİ VS İDİ KAPIŞTIK ALDI VS LERİ KENDİSİ TEBRİK EDERİM 
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: VS SONUCU DÜRÜSTLÜK
Eyw. Saolasın dürüstlüğün için Teşekkürler ;Carismatikxlyder.DaRKNiqHT yazdı:ARKADAŞLAR AZ ÖNCE ÖRGÜLÜXKENAN İLE VS YAPTIK KAYBEDEN FORUMA GİRER YAZAR DİYE BENİ 3-0 YENDİ DENEYİMİ VARMIŞ DEMEKKİİ BENİ TAM OLARAK BİTEN İLK YENEN BÜYÜCÜ AMA ŞİFACILARA YENİLMEME SERİM HALA DURUYOR.ADİL Bİ VS İDİ KAPIŞTIK ALDI VS LERİ KENDİSİ TEBRİK EDERİM
Dipnot; Örgülüxkenan ' charımla yendim seni ama :=) ben Örgülü ' değilim büyücü İstediğin için o charla geldim .
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
o loncadan çıktınmı dicem bu kadr burnumu sokmıyım ben carismatixlyder in kardeşi bana HARPONXLİDER desen ii olur 
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Tüü sana bunun nesine yenildin be çifteyle paralıyom :mrgreen:
Büyücümlede savaşçısını perişan ediyom
Bak şimdi büyücüşüğü kimden öğrendin dicek hayırsız
Hemen cevap vereyim kendim öğrendim ben büyücüle büyü atmayı bilmezken bu güne geldim.
Kenan keserim seni bak
Büyücümlede savaşçısını perişan ediyom
Bak şimdi büyücüşüğü kimden öğrendin dicek hayırsız
Hemen cevap vereyim kendim öğrendim ben büyücüle büyü atmayı bilmezken bu güne geldim.
Kenan keserim seni bak
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- Sahaf Yardımcısı
kenana bir sana iki atarım kanka kızdırmayın beni 
yaw item satmasam görürdüde
urban zırhı sattım ful maxtım hiç yaklaştırmadı kendine vallahi nasıl oldu o anlayamadım bi ekre bile vuramadım :shock:
eğer vursaydım 3 vuruşta giderdi kanıtlanmış bişi 49 büyüye 2 vurdum 20 küsür cnaı kaldı 3. de öldü
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
engin işine bak :=) Büyücülüğü kimden öğrendinSAZOBALII yazdı:Tüü sana bunun nesine yenildin be çifteyle paralıyom :mrgreen:
Büyücümlede savaşçısını perişan ediyom![]()
Bak şimdi büyücüşüğü kimden öğrendin dicek hayırsız![]()
![]()
![]()
Kenan keserim seni bak![]()
Burhan Sen bana 1-2 atana kadar yerde olursun moruk :=) önemli olanda Zaten o 1-2 taneyi vurabilmek . .. :=)
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
Ha bide Ben savaşçıdayken Benimi Paraladın engin o günü iyi Hatırla Derim morukSAZOBALII yazdı:Tüü sana bunun nesine yenildin be çifteyle paralıyom :mrgreen:
Büyücümlede savaşçısını perişan ediyom![]()
Bak şimdi büyücüşüğü kimden öğrendin dicek hayırsız![]()
![]()
![]()
Kenan keserim seni bak![]()
-
- Sahaf Yardımcısı
kanka çiftemle tek atarım sana kızdırma beni